Policija sve otvorenije negoduje zbog Miroslava Galića

ljubuski.info

Žestoko je opiranje kriminalnih struktura oko zaštite Miroslava Galića rezultat je sve većeg pritiska policijskih službenika i politike da Galić napusti MUP ZHŽ. Svi pokušaji zataškavanja nezakonitosti oko statusa Miroslava Galića su pale u vodu. Cijeli slučaj  je preuzelo Federalno tužiteljstvo, koje je već upoznato s kriminalom oko Miroslava Galića, o čijoj karijeri svjedoči pravomoćna presuda Županijskog suda u Širokom Brijegu iz 2006. godine i sve nezakonito nakon toga..

Zbog stanja kriminala u MUP-u ZHŽ i neučinkovitosti Tužiteljstva ZHŽ, točnije pokušaja njegova zataškavanja, u Sarajevo je pozvana glavna tužiteljica Vesna Ćavar, koja je danas na sastanku u Federalnom tužiteljstvu F BiH. Ona isključivo želi relativizirati stvar i spasiti što se spasiti da.

Zbog zataškavanja slučaja oko Miroslava Galića podnijeta je kaznena prijava protiv tužitelja Mladena Hrstića. Postupak istrage je, rješenjem glavnog federalnog tužitelja, povjeren Tužiteljstvu Zeničko dobojskog tužiteljastva. Izgledno je proširenje istrage na još nekoliko osoba.

Zbog stanja u MUP-u ZHŽ sve više policijskih službenika izravno prosvjeduje ravnatelju policije ZHŽ Milanu Galiću, jer smatraju da je vrijeme da policija u ZHŽ prijeđe u okvire zakonitog rada.

Zašto Miroslav Galić traži sve veću špijunažu pojedinaca

Iz ovog dopisa, kojeg smo objavili prije mjesec dana, je vidljivo što "žulja" Miroslava Galića. Isti se nezakonito nalazi na poziciji načelnika Odjela kriminaliteta Uprave policije, iako ne ispunjava zakonom predviđene uvjete. Naime Miroslav Galić ima, kako je i vidljivo, čin višeg inspektora i VŠS, a za poziciju je potrebno imati čin glavnog inspektora i VSS.

Najavljen je njegov premještaj na čelo "Krima" u PU Posušje, ali kako se doznaje niti u Posušju ne žele njegov dolazak. 

Situacija oko njega se sve više usložnjava, ali i oko osoba koje ga brane iz samo njima znanih razloga. 

Što će u Sarajevu riješiti Vesna Ćavar, saznat će se tijekom dana.

Glas naroda

sveje ovo kura od ovna cila država

ovo su dokumenti udbe samo preoisani za kradeze politiku pročitajte dokumente jer opet portal l a ž e

narod nesmi protestirat u demokraciji no treba rintat za kradeze uhljebe da se razbacuju

Jos vam seoav covik sef kriminala zupanije bogati sta pravite bruku od Mupa negdi ga zaposlite da radi na Lengisperu

jesi pametan na ringišpil pada jadna dica izginu radi ovog krimosa titova vojaka

Opet ne potpisano od strane autora,zašto????

Molio bih uredništvo i administratora cijenjenog portala da ne radi dvostruka mjerila, te da ukloni svaku iniciranje vrijedjanja, na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj i svakoj drugoj razini. Govor mržnje se ipak da lako prepoznati. Unaprijed zahvaljujem.

Zar je bitno da li je potpisano od autora, to bi u konačnici nečemu pridonijelo,.... ma dajte molim vas, bitna je sadržina teksta

Nešto što nije potpisano,nije vjerodostojno ili je čisti TRAČ. Potpisom se potvrđuje istinitost onoga što je napisano.

Za mms2. Baš vam hvala na odgovoru. Nešto što nije potpisano, nije vjerodostojno. Potpisom se potvrdjuje istinitost onoga što je napisano. Pa čudim se zašto obračunske liste u mupu nemaju potpisa i pečata. Nema nitko herca da ih potpiše ! Sigurno su ured ???? Malo morgen

Policija sve otvorenije negoduje zbog Miroslava Galića
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari