Kaos i kriminal u pravosuđu | video

ljubuski.info

Tko ruši treći stup? Imamo li sudsku vlast ili kaos u pravosuđu, pitanja su na koja su, između ostalog, trebali odgovoriti državni ministar sigurnosti Dragan Mektić i potpredsjednica Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća Ružica Jukić u emisiji FTV-a 'Pošteno', urednice i voditeljice Duške jurišić.

Osim skandalozne komunikacije gostiju i njihovog potpunog osobnog srozavanja pa tako i institucija koje predstavljaju, 'Pošteno' je dalo kristalno jasan odgovor: Imamo kaos u pravosuđu, a 'treći stup' urušava se zbog sprege sa političarima i...sam od sebe.

Pogledajte emisiju koja će zasigurno ući u povijest:

FTV

Glas naroda

U ŽZH situacija je još gora smijurija od države

ko je gledao pošteno
dođe ti neznaš dal da plačeš ili se smiješ?
Mekić bezobrazno bahat(jes da je onako u pravosuđu) ali onako vrijeđati ?
A draga Ružica, kao da nije bila spremna za onakvu aždaju
Sve u svemu ko je gledao, vidio je

Ružica Jukić je rođena 1962.godine, frizerski zanat je završila 80-te godine, 99-te godine pravni fakultet tj. u 37-oj godini, položila pravosudni ispit i radila dvije godine kao sudac.Svi znamo kako se fakulteti završavaju u tim godinama. Zamislite da se ovakvoj Ružici Jukić, koja ne zna sastaviti rečenicu i guta riječi, žale građani na rad sudaca i tužitelja, a opet tu istu Ružicu predsjednici općinskih i županijskih sudova ponovo biraju. Zašto je ne bi i birali kad ova polupismena žena (g-lu-pa-ča) prikriva njihov kriminal i korupciju. Ona je sramota hrvatskog naroda i hrvatske politike.

Svi smo mi Mektici !!!Dragane brate povedi nas!!!

Ovakvi kadrovi predstavljaju Hrvate u državnim institucijama. Mene je stid. Žena priča kao čobanica, a izgleda kao čobanica koja ima para.

I mene je stvarno sinoć bilo stid što je ova žena Hrvatica. I to u vrhu VSTV-a. Zar to nije dno dna. Navijala sam za Mektića do zadnje minute emisije. Jedino da se ipak uspio malo suzdržati, pa joj uz posmijeh reći većinu onoga što je rekao. Bože dragi, tko priča o pravu i pravdi, žena s riječnikom pijace.

Čijeg ono muža zaposli Nevenko Barbarić u općini neki dan k'o savjetnika, priko noći i zašto?

Bogati pa ko plaća ovo dvoje kojega.

Joj kak ste vi zavidni. Dobro nevaIja Ružica, ne valja Mektić ali kakve to veze ima sa Nevenkom.
Kakave veze Nevenko ima sa VTSV i ministarstvom sigurnosti BiH.
Ako ima, onda je stvarno manga, i ne bi vam bilo dobro zavijati na njega.
Ako nema, onda ste vi načisto ludi i treba vam likarije.
Eto.

Mektic je cetnik

Je četnik, ali ovakvi likovi poput Ružice Jukić nanose više štete hrvatskom narodu nego četnici. Uvijek ista shema, U-db-a nađe nekog glupana ili glupaču, kupi im školu i onda ih dignu na visoku poziciju, ucjenjuju ih i tako cijeli život rade protiv vlastita naroda. Vidite, nema tome kraja.

Ima, ima radi se o nepotizmu i zapošljavanju iz obitelji sudaca i javnih tužitelja, nego!

Čijeg ono muža zaposli Nevenko Barbarić u općini neki dan k'o savjetnika, priko noći i zašto?

Kaos i kriminal u pravosuđu | video
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari