Tužiteljstvo HNŽ-a vodi istragu protiv tužitelja Borislava Čuljka i u slučaju Barbarić

ljubuski.info

Istragu u predmetu Borislava Čuljka, zamjenika glavne tužiteljice Vesne Ćavar, vodit će Tužiteljstvo HNŽ-a u Mostaru.  Ovo je za sada drugi postupak kojeg ovo tužiteljstvo vodi protiv tužitelja Čuljka.

Radi se o "Slučaju Barbarić", kojeg je ovaj tužitelj vodio četiri puta i zacijelo nikada nije proveo istražni postupak zakonito. Tako je Nativa postala zakonita bez mrlje, a u ovom slučaju općina Ljubuški je oštećena za milijunski iznos.

Zanimljiva je činjenica da su mnogi pravnici bliski Vesni Ćavar kazali kako se radi o klasičnom kaznenom djelu.

Kada se dogodila prva kaznena prijava tužitelj Čuljak ju je kiselio dvije godine u ladici, zacijelo nije želio izvršiti uvid u pravnu stvar.

Zataškavanje kriminala u Tužiteljstvu ZHŽ je postala tužiteljska praksa i prema analizama sve se dogadja u suradnji sa Odjelom kriminalističke policije MUP-a ZHŽ na čijem je čelu kriminalac Miroslav Galić što je jasan oblik organiziranog kriminala.

Kako trenutačno federalne institucije zapljuskuju kaznene prijave zbog kriminala u MUP-u ZHŽ istrage vodi FUP. Ali i FUP  je izuzimao dokumentaciju iz općine u Ljubuškom kad je u pitanju "Slučaj Barbarić" i u tom slučaju sve je poznato.

Glas naroda

Svi tužitelji predmet istrage to samo ima u našoj gupaniji

Tužiteljstvo HNŽ-a vodi istragu protiv tužitelja Borislava Čuljka i u slučaju Barbarić
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari