Priveden u bombaškom napadu oštećeni vijećnik

ljubuski.info

Pero Previšić (49), općinski vijećnik u OV Čapljina, oštećeni u jutrošnjem bombaškom napadu na trgovinu namještaja u Klepcima, i njegov sin prijavljen su zbog napada na načelnika Smiljana Vidića u zgradi ove opićine.

"Policija je intervenirala i na saslušanje privela oca i sina. Navjerojatnije će se raditi prekšajna obrada" - potvrdili su iz MUP-a.

Čapljinska neovisna stranka - "Čapljina u srcu" navela je u priopćenju kako je bačena bomba pred trgovinu namještaja Pere Previšića "samo nastavak događanja u Čapljini" te pokazatelj kako neki u toj općini ne žele demokraciju.

"Prvo smo imali paljevinu vozila novinaru Emilu Karamatiću, zatim istom njemu razbijanje kućnih vrata i ostavljen metak na kućnom pragu. Nakon toga, imali smo paljevinu vozila prof. Šimi Doki, nekadašnjem savjetniku aktualnog načelnika, a sada imamo nastavak u vidu eksplozivne naprave gosp. Peri Previšiću. Mi smo sigurni, da je uzrok i ovaj puta, kao i u prethodnim slučajevima, ispravan rad pojedinaca u Čapljini, koji očito nekome smeta. Kao uzrok ovoga što se dogodilo gosp. Previšiću, sigurno je njegov dosadašnji rad , a koji je definitivno kulminirao angažiranosti u OV Čapljina", navodi se.

Prilažući snimku sjednice održane u petak, 3. ožujka, koja je, kako navode, "po prvi puta i neovisno snimana", ističu kako misle "da je ovo bio samo dodatni okidač onima koji u Čapljini demokraciju ne žele".

"Pitamo se što je sljedeće? Tko je na redu? Pokušavamo na sva događanja ostati mirni, koliko je moguće, i biti Bogu zahvalni što još imamo glave na ramenima. Dokada - ni sami ne znamo. Želimo da institucije rade svoj posao, ali je više nego očito da to nemaju namjeru. Mi smo na žalost uvjereni, da će i ovaj slučaj ostati nerazjašnjen, ili će se po dosadašnjoj praksi, usmjeriti na nešto sasvim drugo i nebitno. u svakom slučaju, mi ćemo našu građansku dužnost ispuniti, i obavijestiti sve za koje smatramo da trebaju reagirati i dati svoju pomoć", navodi Čapljinska neovisna stranka - Čapljina u srcu.

pogled.ba

Komentari

Oporba će očito opet morati u ilegalu kao i u vrijeme josipa broza

Ako se nešto ne poduzme počet će domalo mrak gutat ljude ko za vrime tite

počet će mrak gutat kao za vrime tuteeeee

U Ljubuškom svak može kako hoće... carstvo demokracije.

šta rade ljubuški dezerteri i vjećnici nepismeni šetkaju po pijaci i ševine škole a kradeze sirotinja pretresa kontenjere oću reć socijala koja je ustoličila gazdu da nas vodi u afriku načelnika bravo treba mu doživotni mandat a posle doživotna

Sav taj veliki, ogromni kriminal ima hdz potpis. Ne prežu ni od zastrašivanja bombom, pitanje je dana kad će odvoditi ljude po mraku za koje će se izgubiti trag. Tako je radila čovićeva udba.

Priveden u bombaškom napadu oštećeni vijećnik

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari