Licemjerna politika HDZ BiH u slučaju Svevlada Hoffmanna

ljubuski.info

U posljednjih godinu dana čitali smo puno informacija oko GP BiH, lažnih diploma Zorana Galića, postavljenog nezakonito za direktora od strane HDZ BiH, s čijom posebnom strukturom Galić ima uzajamno "odlične odnose", držeći se na distanci kaznenim prijavama. Kao osoba s lažnom diplomom, koja je istražena, pa se pitamo što SIPA čeka, Galić je postavljen, kao hrvatski kadar da se bori za hrvatske nacionalne interese. Medjutim Galić samo odlično pliva u policijskom kriminala na svoju osobnu korist.

Koliko je licemjerna politika HDZ BiH i rad Zorana Galića pokazuje slučaj službenika Svevlada Hoffmanna, koji je ukazao na nezakonita okupljanja Bošnjaka iz ove agencije, koji su se sastali neformalno u restoranu Oaza, kako bi dogovorili jačanje bošnjačkog utjecaja u GP BiH.

Sve je koordinirao Zijad Srabović zamjenik Zorana Galića.

Zbog upozorenja na ovaj sastanak hrvat Svevlad Hoffmann je stegovno progonjen od strane vodstva GP BiH i kažnjen je sa smanjenjem plaće od  20 posto na vremenski rok od 4 mjeseca. Sve je provedeno nezakonito i, da u svemu bude još gore, u Stegovnom povjerenstvu sjede Hrvati.

Zoran Galić, osoba s lažnom diplomom nije ni trepnuo, a HDZ BiH preko svojih medija lamentira, kako nas Bošnjaci političkim unitarizmom uništavaju. Godinu dana koliko traje proces o kriminalu Galića nisu napisali ništa, da bi potom iskoristili službeničku dužnost Svevlada Hoffmanna za promociju svoje lažne borbe za hrvatski prosperitet. To je taj HDZ BiH.

Glas naroda

Jadne države kad je vode tokari ,kv radnik,sve diplome kupio, ni SSS, nema, nije mogao nijedan fakultet upisati sa kv SRAMOTA . Sve je krivotvorio, teška kriminalcima, bože sačuvaj me ovakvih uljeza! I direktor zračne policije???? Prodajem diplomu... Hitno !

Veliki je intelektualac ovaj moj susjed!

nula je nikakav broj ali kad opisuje čovjeka zna biti jako velika

Dragom Bogu hvala, pa je u ova teska vremena svojom promisli na čelo Granične policije došao gospodin Galić.

Bolje ti je Zorane seoska varalice i falsifikator da odmaras nedjeljom i da se pokajes za grijehe nego da sam sebi dajes podršku, svatko u Sarajevu zna tko si i sto da si kriminalac najveći, da si suradjivo i radio posao sa bracom Simic cak sto vise gori si od njih. Ti si obični prevarant i varalica.

Licemjerna politika HDZ BiH u slučaju Svevlada Hoffmanna
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari