HNS izrazio zadovoljstvo radom MUP-a ZHŽ

ljubuski.info

Odjel za analitiku i nacionalnu sigurnost koji djeluje unutar Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora (HNS) Bosne i Hercegovine na sjednici održanoj u petak u Ljubuškom izrazio zadovoljstvo radom ministarstava unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke, Hercegbosanske i Hercegovačko-neretvanske županije, priopćeno iz HNS-a.

Zaključeno je da su policije u ove tri županije, postupajući u okvirima svojih nadležnosti i surađujući međusobno te s državnim policijskim agencijama, na visokoj profesionalnoj razini uspješno proveli nekoliko zahtjevnih zadaća u proteklom razdoblju.

Razmatrajući aktualnu situaciju u Bosni i Hercegovini u svjetlu političkih događanja i njihovu daljnju refleksiju na stanje sigurnosti na razini države, Federacije BiH i županija, Odjel je zaključio da je ona složena te da kao takva zahtijeva punu obazrivost kako u praćenju tako i u postavljanju sigurnosnih agencija spram svih vrsta možebitnih izazova.

Na ispitu je cijeli sigurnosni sustav od kojeg se očekuje objektivnost i maksimalna profesionalnost s ciljem pružanja sigurnosti svakome pojedincu u cijeloj BiH i institucijama u odlučivanju.

Odjel za analitiku i nacionalnu sigurnost ostaje na opredjeljenju da će agencije za provedbu zakona u Bosni i Hercegovini postići najbolje rezultate kada se vode načelima zakonitosti, ustavnih nadležnosti, suradnje i primjenom visokih standarda te integriteta službenika i institucija, stoji u priopćenju.

Odjel za analitiku i nacionalnu sigurnost HNS BiH vodi Mijo Krešić.

Glas naroda

mrš [ * neprimjereno * ] bezobrazna

Dolje bando crvena, gori ste od vraga!

moraju bit zadovoljni kad su im milijune ukesali pljačkajući narod po cesti

Nebi HNS ni Mijo Krešić izrazili zadovoljstvo radom MUP-a HNŻ...hebiga stiga nalog iz centrale KOS-a iz Beograda...ŠTA BI REKA GENIJALNI PRAVNIK MUPA mister ŽELJKO ...phrchi ga STIGLO NAREĐENJE S VRHA ..

Ništa jadnije odavno nisam pročitao.A tko su ti strašni stručnjaci koji sjede u Tzv. Odjelu analitike i nacionalne sigurnosti.Jesu li i oni diplomirali na svinjskoj farmi u Grabovniku?Po izvješću bi se reklo da jesu.

Jeli Ivica Culjak u tom povjerenstvu...za sigurnost???

Čuvarkuće, kakva policija? Dno-dna.

Normalno da su zadovoljni radom mupa.Kad su isti u HNS i u MUP. Sve l o p o v do l o p o v a. Jad i tuga sta nam rade udbasi i skojevci.Zasto narod izginu da nas drug Dragan Covic predstavlja.A sinoc u Grudam na snimanju emisije Lijepom Nasom covik jedva ustaje na domoljubnu pjesmu Lijepa li si.Usto je zadnji kad je skonto da sam sijedi a da su ostali na nogam.Fuj

OFICIR KOSa i Zlatni ljiljan ih pohvalio...e moj r'vacki narode sta doceka...

...žešćeg šupljaka ne čuh i ne vidjeh...MUP ZHŽ pohvaljen...Pa ima li itko oči...?!Ali kažu"Ne slušaj šta ti je rekao,nego tko ti je rekao".....Moja ocjena MUP ZHŽ 0 bodova...u svakom pogledu...Od kadroviranja,ustroja,rada...

HNS i MUP obvezno pročitati kolumnu gospodje Batinić s portala Index

Pa šta ste očekivali?
Oni su izvršavali njihove zapovjedi!
Pa rezultat je odličan, izvršeno naređenje.

Za "Istinu" nije fuj ako se ne ustaje na domoljubnu pjesmu tipa Dođi da vidiš i td jer je to zajeb i zamjena i surogat za himnu jednu i jedinu Lijepu našu. Vi se ustajte i na spomen svega i svačega a tekst himne i ne znate..Još se držite za livu sisu.

HNS izrazio zadovoljstvo radom MUP-a ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari