Mjesec dana pritvora osumnjičenim pripadnicima automafije

ljubuski.info

Sud Bosne i Hercegovine, odlučujući o prijedlogu Tužiteljstva Bosne i Hercegovine za određivanje pritvora osumnjičenima Goranu Nižiću, Marku Nižiću, Jozi Markiću, Ferdi Vukoji, Mihaelu Menalu i Željku Brkiću, donio je rješenje kojim je usvojen prijedlog Tužiteljstva, te je prema osumnjičenima određen pritvor od mjesec dana koji može trajati do 20. ožujka ili do nove odluke Suda.

Sud je, uvidom u podneseni dokazni materijal, utvrdio kako postoji osnovana sumnja da su osumnjičeni počinili kaznena djela za koje se terete, te im je odredio pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjega, osnovane bojazni da će osumnjičeni, boravkom na slobodi, uništiti, sakriti, izmijeniti ili krivotvoriti dokaze ili tragove važne za kazneni postupak odnosno naročitih okolnosti koje ukazuju da će ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke i sudionike, te zbog postojanja naročitih okolnosti koje ukazuju na opasnost od ponavljanja kaznenih djela.

Goran Nižić, Marko Nižić, Jozo Markić, Ferdo Vukoja, Mihael Menalo i Željko Brkić osumnjičeni su da su počinili kazneno djelo organizirani kriminal u vezi s kaznenim djelima krijumčarenje i kaznenim djelom teška krađa, priopćeno je iz Suda BiH.

Komentari

a di je viktor pobjego???

A što bi bježao,šta su im kao našli da bi bježao

je eto baš nema zašto bježat! De krađa, de kamate, de ljudi, de udesi ma Ljubuška ponos i dika! Neće on brzo iz rvacke dole kao radi nešto!

Hahhha sto ga pajdo brani, ču kao! Ma mrs

i šta posle misec dana ništa jopet svak na svoje mijesto i radi pomalo

sve im oduzet i podilit sirotinji

ovi su se bavili ilegalnim poslovima a šta je sa ovim velikim ribama na vlasti što nas na svakom koraku i svaki dan "legalno" pljačkaju

Nadam se da ce kriminalci i tebi pokrasti sve sto si svojim rukama zaradio i za sto si radio citav zivot, pa onda isto poslije toga napisi: ma samo se bave ilegalnim poslovima...hahaha
U Hercegovini sve gluplji od glupljih

Ovde da bi opsrao moras se bavit kriminalim ili politikom zamene su ovi posteniji od politicara

Ma moze ih bit stid i sve bliznje im. Mafija usrana. Dno dna
Jadna majka sta je rodila
[ * neprimjereno * ] kriminalna
Nadam se da ce naci i jadno [ * neprimjereno * ] od Viktora

Sipo Bog te pomoga. Svi sve znaju a ljubuska policija ne da šuti već ih i štiti. Ove predmete Sipa treba rujesavati bez znanja lokalne i županijske policije, zbog curenja informacija. Samo naprid i nastavite dalje. A materijala ima koliko očete. Eto i nad popom ima pop. Kad neće ovi da hapse ima Ko oce.

ima njih još uokolo što kradu

Obični klošari , uvijek bili

Simpatično...

Ej narode ovi što se sumnjiče iz Širokog nikada nisu pozvani u PU Široki na običan informativni razgovor kamo li da ih je netko pritisko za bilo šta, al za to ima Sipa i Bog je poživo, istina živa.

Viktor je kod Blagice...

Ubrzo ces i ti bit kod njega, pa ti zelim mnoga ugodna buđenja u 4 ujutro uz SIPU pred vratima

Mjesec dana pritvora osumnjičenim pripadnicima automafije

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Nezaboravljenim braniteljima Žena iz kužine

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari