Male maškare razgalile brojne posjetitelje

ljubuski.info

Dječjom karnevalskom povorkom kroz središte grada i veselom zabavom na središnjem gradskom trgu započeli su karnevalski dani u Ljubuškom.

Upravo su vesela dječica iz osnovnih škola i vrtića, podijeljena u osam skupina, bili uvertira u veliku karnevalsku feštu koja će se održati u nedjelju, 26. veljače.

Male maškare

Oni su, okupljeni u veliku povorku koja je startala od Osnovne škole Marka Marulića, predstavili raznolike kostime, osmišljene uz podršku svojih učiteljica i teta. Također, podršku su im pružili i meštar od karnevala, zajedno sa svojim suradnicima iz Karnevalskog društva Prolog, ljubuške mažoretkinje te članovi ljubuške limene glazbe.

Ljubušaci su uživali u zaista lijepoj i veseloj manifestaciji, a koja će, kako smo već prethodno najavili, svoj vrhunac dosegnuti u nedjelju koja nam predstoji.

Kao i prethodnih godina, karnevalska vozila će krenuti iz Prologa te prolaziti kroz većinu sela općine Ljubuški gdje će im se priključiti brojni sudionici. Po dolasku u grad, maškare će se okupiti na ljubuškom autobusnom kolodvoru te će se program nastaviti na Centru malih sportova.

Fešta u nedjelju

Kako su priopćili organizatori, fešta će započeti u 13, a završiti oko 15 sati. A ono što najviše veseli Ljubušake je koncert Miroslava Škore, posebnog karnevalskog gosta.

Naime, ulaznice za ovaj koncert će se prodavati po cijeni od 5 KM u pretprodaji, a 7 KM na dan karnevalske fešte. Za djecu, pak, ulaz će biti besplatan.

Ovogodišnja manifestacija ima i humanitarni karakter jer će dio prihoda od prodaje ulaznica biti doniran Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama "Duga" Ljubuški.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Antonela Marinović | Dnevni list

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto