Jesu li postupci bodovanja kandidata za policijsku službu namješteni?

ljubuski.info

Bjanko potpisana dokumentacija s izvornim potpisima trojice članova povjerenstva koje je imalo zadatak da ocjeni kandidate za policijsku službu, odnosno njihovu tjelesnu građu i kondicijsku spremu, moglo bi ukazivati da je izbor kandidata dogovoren negdje drugdje i da je rad trojice članova samo puka farsa.

Igor Marić, Jerko Lebo i Ivica Čuljak bi trebali kazati zašto se bjanko potpisana dokumentacija upućuje u strukture MUP-a, kada je izbor kandidata u isključivoj ingerenciji Uprave policije i ravnatelja Milana Galića i svakako stvarnih rezultata testiranja, koje je ova trojka trebala pošteno provesti.

Ovako se i mogu mijenjati visina, težina i ostale proporcije kandidata, njihova tjelesna spremnost.i sve to po nalogu politike, bez koje danas nema zasnivanja radnih odnosa.

Pogubnost ovakvog pristupa je vidljiva u svim institucijama, a u MUP-u ZHŽ osobito, jer su utvrđene epske nezakonite radnje, koje sežu od samog osnutka MUP-a ZHŽ, pa sve do danas..

Glas naroda

Sta je ovo????Nekontam...

Vidiš li da nigdje nema imena i prezimena kandidata kao ni rezultata testa, a komisija koja to ocjenjuje se već potpisala. Kontas sad?

kradeze sve namješta pa i pučku misu za kradeze uhljebe sad su namjestili gvardijana na umac kupili ga ima dokaz za to

Zar opet Culjak????Kao Vegeta je??? Svugdje ga!!!!!

Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da je i prvi natječaj za prijem u policiju bio namješten,primljeni su kandidati za koje se unaprijed znalo da će biti primljeni.Neki od njih su se otvoreno i to u više navrata hvalili da će biti sigurno primljeni kao Martina Medić koja danas mirno radi u odjelu krima.I tada su članovi komisije bili Ivica Čuljak i Igor Marić koji kao što vidimo i dalje odrađuju prljavi kriminalni posao.Čiste udbaške metode, čak bi rekao da su ovi nadmašili i Udbu.

Pitaj Juru Turcina ?

Zivio Culjak a kazu nebitni su nema ih .Al malo nas je al ipak nas ima .Pozdrav zivjeli

Lustracija pod hitno.

Moj narode UDBA je za ove mila majka, pa da vi znate samo sta su oni za ovih dvadesetak godina radili prljavo po MUP-u razocarali bi se u hrvatski rod, porod i u pravdu. Jedino nas moze spasiti smak svjeta i dragi Bog od ovih sotona sto odlucuju o sudbini poštenog naroda.

Culjak je uredan kao i Igor. Igor je redovan diplomirani Kriminalist sa Pol. Akademije iz Zagreba. Igora za Komesara... Budimo svi kao Igor

Zaista sramota da se zapošljavaju kadrovi sa privatnih škola profesori, nekakvi kriminalisti sa privatnih fakulteta a pravi završeni kriminalisti u Zagrebu ne mogu da se zaposle ili Splitski ili Sarajevski. Ivica Čuljak više ne hoda zemljom već zrakom čak ne pozdravlja ni poznanike koji su mu činili usluge. E moj Čuljak misliš li ti šta će biti kad izgubiš poziciju osvrni se malo oko sebe i ti i takvi koti pogledaj neke političare koji su vedrili i oblačili ne mogu rođenu dicu sada zaposliiti.

Jesu li postupci bodovanja kandidata za policijsku službu namješteni?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari