Učlanjivanje u HNK Hajduk u Ljubuškom

ljubuski.info

Prijatelji Hajduka pozivaju sve navijače i simpatizere najvećeg hrvatskog nogometnog kluba HNK Hajduk Split da se pridruže akciji učlanjenja u udrugu "Naš Hajduk" čime postaju članovi HNK Hajduk Split.

Učlanjivanje će se vršiti dana 25.2.2017. (subota) na lokaciji "Republic bar" (S.S. Antić - preko puta srednje škole), u Ljubuškom od 10 - 17 sati.

Cijena članarine za punoljetne je 100 kuna (25 KM), a za maloljetne osobe 50 kuna (12,50 KM).

Organizatori posebnu pažnju pridaju učlanjivanju maloljetnih članova i djece, te su putem Facebook eventa i stranice "Budi član" pozvali sve starije koji se planiraju učlaniti iskoristiti ovu priliku i učlane mlađe članove svojih obitelji, kako bi im, uz ljubav prema klubu, u nasljeđe ostavili i "osobnu iskaznicu" najdražeg kluba.

Dan učlanjivanja u Ljubuškom biti će ispunjen Hajdukom. Za najmlađe članove osigurani su prigodni darovi uz svako učlanjivanje, a za starije članove organizirana je i nagradna igra.
Dosadašnji članovi HNK Hajduk Split koji žele produžiti članstvo dužni su dostaviti dosadašnji članski broj, a oni koji po prvi put postaju dio ove velike obitelji mole se da ponesu i osobnu iskaznicu.

Udruga "Naš Hajduk" je u 2016. godini brojala preko 43.000 članova, te je postala djelomični vlasnik kluba sa 24.53%, a u tekućoj godini broj članova već je prešao brojku od 18 000, pa se isti nadaju obaranju rekorda od prošle godine.

Cilj simpatizera, odnosno članova i navijača Hajduka je između ostalog povećati i zadržati udio u vlasništvu voljenog kluba, te na taj način iz godine u godinu osvježavati i aktivno raditi na "kulturi navijanja" i društvenoj odgovornosti navijača i ljubitelja nogometa.

Komentari

Mlado i staro, život cili...

Ajmo Ljubuški

ozivio ponovno ojacao partizanski pokret u ljubuskom.malo je vrgorac,ploce,makarsjka i split,
tridesetpet tisuca vojnickih ostataka u splitu koji su danas vođe torcide i mrzitelji svega hrvatskoga,
ali tjesi nas to sto su to ljubuski velezovci samo nastavili tradiciju svojih roditelja i djedova partizana.

Učlanjivanje u HNK Hajduk u Ljubuškom

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto