HNS BiH kritizirao Čovića

ljubuski.info

Hrvatski narodni savez BiH (HNS BiH) kao politička stranka i pravni slijednik Hrvatske seljačke stranke - Nove hrvatske inicijative oglasio se oko novonastalog političkog problema vezano za reviziju postupka vođenog po tužbi BiH protiv Srbije, pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu koji je, kako navode, još jednom pokazao svu tragikomičnost u ponašanju hrvatskih predstavnika u Predsjedništvu BiH.

„Umjesto da zastupaju prava, interese i potrebe hrvatskog naroda u BiH, oni su se pretvorili u sekundante članovima Predsjedništva BiH iz drugih konstitutivnih naroda. Tako, umjesto da prethodno pribavi mišljenje stručnjaka za tu pravnu oblast, glede postojanja pravnog i činjeničnog osnova za reviziju postupka, hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović se i u ovom slučaju unaprijed priklonio interesima političkih predstavnika srpskog  naroda, a ne svog, hrvatskog naroda.

Hrvatski narod u cjelini, a osobito u posavskom dijelu BiH, u Mostaru - sjedištu HDZ BiH, Sarajevu i brojnim drugim mjestima i područjima velika je žrtva velikosrpske agresije na BiH i Hrvatsku. Postupajući suprotno, hrvatski član Predsjedništva BiH u ovom slučaju pretvorio se u običnog trabanta srpskom članu Predsjedništva BiH, kao što je i njegov prethodnik, Željko Komšić, bio obični trabant bošnjačkog člana Predsjedništva BiH“, priopćeno je iz HNS-a.

 

Glas naroda

Covicu Dragane spavas li mirno.Proklet si od hrvatskog naroda s o t o n o jugoslovenska.

HNS BiH kritizirao Čovića
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari