Ruskinja skakala sa stijena i poginula na prepunom kupalištu

Ruskinja Olga Kozyreva, rođena 1983., nesretnim je slučajem smrtno stradala u nedjelju na kupalištu Kravica u Ljubuškom, potvrđeno nam je u MUP-u Zapadnohercegovačke županije.

Kozyreva je, kako je potvrđeno u policiji, skakala sa stijena u vodu, da bi u jednom trenutku glavom udarila o stijenu ispod površine vode, izgubivši pri tomu svijest.

Brza reakcija

Sve su to vidjeli ostali kupači koji su Kozyrevu izvukli ispod površine vode i iznijeli na obalu, gdje su započeli postupak oživljavanja. U neposrednoj blizini mjesta događaja zatekao se i dr. Tomislav Sušac, koji je nesebično ponudio svoju pomoć i djevojci pružio adekvatnu liječničku pomoć. “Važno je napomenuti da su mještani i dr. Sušac odmah pristupili oživljavanju djevojke i pružanju prve pomoći. Nakon nekoliko minuta djevojka je počela davati znake života. Nažalost, na kraju je preminula u nedjelju oko 21 sat u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru”, rečeno nam je u MUP-u ZHŽ-a. Na mjesto nesreće brzo su nakon nesreće stigli i pripadnici policije te Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Ljubuški. Djevojka je odmah prevezena u SKB Mostar, gdje je zadržana na liječenju, ali je od teških ozljeda glave preminula jučer ujutro. Očevid su izvršili pripadnici Policijske uprave Ljubuški, a o svemu je obaviješteno i Županijsko tužiteljstvo.

Nema kaznenog djela

“Prijavu o ovoj nesreći zaprimili smo oko 14.10 sati, kada nam je dojavljeno da je nepoznata osoba nesretnim slučajem udarila glavom o kamen i počela se utapati na kupalištu Kravica. Na osnovi identifikacijskih dokumenata te osobe utvrdili smo da je riječ o 26-godišnjoj državljanki Rusije Olgi Kozyrevoj”, kazali su u MUP-u. U Županijskom tužiteljstvu je potvrđeno kako je istragom utvrđeno da niti jedna druga osoba nije sudjelovala u ovome slučaju, pa nema ni sumnje da je počinjeno kazneno djelo, zbog čega se obdukcija posmrtnih ostataka nastradale djevojke neće ni raditi. Tijelo je predano obitelji radi organiziranja prijevoza u matičnu zemlju i pokopa.

N. Dedić [ Dnevni list ]

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari