Proglašeni najbolji sportaši Ljubuškog

ljubuski.info

U sklopu obilježavanja Dana općine Ljubuški jučer je u prostorijama Gradske vijećnice Ljubuški upriličeno proglašenje i svečano uručenje nagrada najboljim sportašima općine Ljubuški za 2016. godinu.

Rukometašica Andrea Vrdoljak primila je nagradu za najbolju mladu sportašicu do 18 godina koju joj je uručio Ivica Boras, pomoćnik općinskog načelnika. Ona je rekla kako ovo priznanje smatra nagradom za dosadašnji trud te će se truditi i opravdati to još boljim igrama u budućnosti.

Ivica Boras je također uručio nagradu i rukometašu Josipu Šarcu, koji je proglašen za najboljeg mladog sportaša. Šarac je kadetski reprezentativac Hrvatske, a kazao je kako je sretan jer je dobio ovo priznanje.
"Evo napunio sam 18, iza mene je deset godina treninga, isplatilo se, ostvaruju se moji snovi", izjavio je Josip.

Za najbolju sportašicu proglašena je rukometašica Marija Boras, koja je također rekla kako iza nje stoji dosta odricanja, ali se sve isplatilo. Ovo je treći put zaredom kako je ponijela titulu najbolje ljubuške sportašice, a ovaj put priznanje joj je uručio Ante Mišetić, predsjednik Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Ante Mišetić je nagradu uručio i najboljem ljubuškom sportašu Mateju Hrstiću, igraču Izviđača koji igra na mjestu lijevog vanjskog, a bio je kadetski i juniorski reprezentativac BiH.

Za najbolji sportski klub proglašen je RK Izviđač, a nagradu, koju je uručio općinski načelnik Nevenko Barbarić, u ime svih rukometaša primio je kapetan Ivan Miličević.

Sinoć je pušten i petnaestominutni film o 60-godišnjoj povijesti kluba za koji je scenarij napisao Nikica Šiljeg, čitao Tigran Delić, a montažu filma je radio Josip Ramljak. U filmu je prikazano kako se odvijao razvoj rukometa u Ljubuškom, što je sve utjecalo na nastanak RK Izviđač, u kakvim su sve uvjetima nekadašnji igrači osvajali i branili brojne naslove te tko je sve zaslužan za to da je klub i danas tu.

U glazbenom dijelu programa nastupile su učenice Osnovne glazbene škole Ljubuški Marta Bubalo i Ela Vučić, a program je vodila Bjanka Medić.

Radio Ljubuški

Glas naroda

bravo za rukometase,ove druge ko je..

Cestitke i svaka cast! No, u Ljubuskom postoje i drugi sportovi osim rukometa i sportasi osim rukometasa,koji itekako zasluzuju ovakvu vrstu priznanja.

Al ti drugi klubovi i sportaši nisu u partiji

A nisu i nešto kvalitetni. Ipak je rukomet za dva koplja ispred svih. Čestitke nagrađenima

za tri koplja svaku utakmicu izgube

Proglašeni najbolji sportaši Ljubuškog
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari