Poziv na čišćenje kanala

ljubuski.info

Nastavlja se akcija čišćenja vodonatapnog kanala Klobuk-Vojnići-Šipovača-Veljaci i to u subotu, 11. veljače s početkom u 8.30 na Kaščanskom mostu u Šipovači.

Organizatori, iz MZ Šipovača-Kašče, pozivaju mještane, korisnike kanala na odaziv akciji kako bi se ista uspješno provela za nesmetani tok vode koja život znači za naš kraj.

Sa sobom ponijeti odgovarajući alat, poručili su organizatori.

Glas naroda

Cisti li predsjednik MZ kanal ili ladi j... u elekroprivredi ,a vi [ * neprimjereno * ]i lopate i izbacujte to je vasa pamet , j...vas hdz .

Tako je,ja pomisli da je bivsi tiskac karata iz Autoherca predsjednik,sad ce novi predsjednik lopatu u ruke i pravac Klobuk.

Je.bo tebe

Prije sve ocisceno za dva dana o ovo vam je peti....e moji hadezeovci...j..ebla vas vasa partija od clanova do predsjednika.

Jaca Sipovaca sa rasvjetom nego Ljubuski jos i vodu u kanalu imaju dzaba neplacaju je.Raj za zivot.

sto ce cištiti mjestani kanal
kada je jucer izglasano na vjecu da se
sva prava daju Jp Parkovi
da oni ce sve uzdrzavati i cistit,
ili oni samo hoce gdje se naplacuje
sta kaze žarkic i on je dizao ruku

u šipovači je ratis parkiranje svi iz ljubuškog idemo u šipovača entitet a čujem da će parkovi preuzet i federalnu televiziju radio već drže da se poboljša sloboda medija to treba za u koloniju evropu

di su pare od vodonaknade pri registraciji vozila i od ostalih poreza?

Poziv na čišćenje kanala
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Audio/Video

Posljednji komentari