Unatoč opstrukcijama istraga oko Miroslava Galića se proširuje

ljubuski.info

Činjenice oko nezakonitog statusa sadašnjeg načelnika Odjela kriminalističke policije MUP-a ZHŽ Miroslava Galića su jasne i nedvojbene.

Međutim, sadašnje strukture MUP-a ZHŽ na čelu sa Zdravkom Borasom, ravnateljem policije Milanom Galićem i nekoliko osoba uz sjene, žele cijeli slučaj zataškati. Na tome radi i Tužiteljstvo ZHŽ, iako je Federalno tužiteljstvo naložilo postupanje u ovom slučaju.

U proteklih nekoliko tjedana Miroslav Galić je nekoliko puta boravio u Tužiteljstvu ZHŽ, a 30. 01. 2017. godine je ponavljao iskaz iz ranijeg vremena, popio je kavicu s tužiteljem i sretno ozaren uputio se u Posušje.

Zbog cijelog predmeta i radnji iz prijašnjeg vremena, koje su bile samo paravan za zataškavanje, postupak utvrđivanja odgovornosti će se proširiti na još nekoliko osoba, među kojima je i sadašnji ravnatelj policije Milan Galić. Iako je izjavio da je neistina objava informacije da je prešutio kriminal oko povratka Miroslava Galića u službu, i da je sve bilo zakonito, Milan Galić potpisivanjem dokumentacije opovrgava sam sebe. Dapače, bio je sudionik istraga, koje nisu htjele utvrditi zakonitost dokumentacije.

Federalno tužiteljstvo će narednih dana pokrenuti novi postupak utvrđivanja odgovornosti osoba upetljanih u zataškavanje.

Očito je da je Miroslav Galić osoba, koja puno zna i kao takva je nepouzdana onima koji ga trenutačno štite i sprječavaju utvrđivanje zakonitosti i kriminala u ZHŽ.

On i dalje uživa sve blagodati svoje pozicije.

nastavlja se...

Glas naroda

Ajmo SIPA hapsi kriminalce u policiji ŽZH.

samo želja vaša

Kanitese vise gluposti covik radi svoj posa .bolje od ikog

Bravo lave stojim te u svemu

I Corbonja je na marendi

I on na corbi, kazu neki dan u klobuku u Pizeria kako je jako prnuo ona trenerka mu pukla nazad

okanite se ljudi ne osuđujte ih dok se ne dokaže krivnja tko smo mi da sudimo

Iznošenje istine nije osuđivanje, samo se neistine ne smiju iznositi.

Urednice skloni sliku te sotone veca ce vam citanost biti i navuce virus ta sotona netrebaju mu istrage vidite daje podaduo i koza lica kakvamuje brzom ce on oko ljecnika tocemu istrazne radnje bitti koga tudje suze stignu tajcese sam o sebizabaviti

Zna li iko kako je tuteka jeli ziv.

Unatoč opstrukcijama istraga oko Miroslava Galića se proširuje
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari