Malonogometaši Dinama gostuju u Ljubuškom

ljubuski.info

Hrvatski malonogometni prvoligaš Futsal Dinamo, u nedjelju, 5. veljače, odigrat će prijateljski susret humanitarnog karaktera kod domaćina MNK Futsal Ljubuški u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom.

Program počinje u 18 kada će na teren prvi izaći najmlađi: u predigri će klinci iz MNK Futsal Ljubuški odmjeriti snage s vršnjacima iz okruženja, a u 19 sati počinje glavni susret između Futsal Ljubuški i Futsal Dinama.

Svi posjetitelji kupnjom ulaznice u iznosu od 5 KM pomažu humanitarnu Udrugu roditelja djece s posebnim potrebama „Duga“ iz Ljubuškog. Ulaznice će se moći kupiti na ulazu u dvoranu, te u noćnom klubu Diamond, CB Bambus, CB Sirius, te u CB Bellami u Grudama.

Napominjemo da posjetitelje na ulazu u dvoranu očekuje promotivni štand s klupskim suvenirima, te mogućnost učlanjenja u Futsal Dinamo i KND Bad Blue Boys.Učlanjenjem u sportski kolektiv Futsal Dinamo postajete jedan od tisuću njegovih vlasnika koji javno i transparentno odlučuju o sudbini svoga kluba. Svaki novi član dobit će i prigodan poklon.

Dnevni list

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari