Barbarić se brani: "Krivi su vijećnici i Nižić!"

ljubuski.info

Posve svjestan činjenice da su u slučajevima Nativa i podizanja kredita od strane RB iz Sarajeva, počinjene nezakonitosti koje su općini Ljubuški donijele milijunske štete, načelnik općine Nevenko Barbarić je prešao na mentalnu fazu optuživanja drugih za nešto za što je kriv isključivo on.

Općinske službe i tajnica Vjerica Vukojević su dužne provesti zakonitu proceduru pripreme točaka na dnevnom redu OV Ljubuški i tako upozoriti ako provedba bilo čega ne bi bila sukladna zakonu. U slučaju podizanja kredita odjel financija na čelu sa Stipom Bubalo je dokumentaciju neistinitog sadržaja poslao pred vijećnike, a u slučaju Nativa trebao je upozoriti načelnika da ne troši namjenske novce za plaćanje dugovanja prema dobavljačima.

Barbarić sada za sve optužuje vijećnike i Vicu Nižića

Istraga u ovom slučaju je proširena i na osobe koje su pokušale sakriti dokumentaciju iz općine Ljubuški i svjestan činjenice da se proces nastavlja, te također mnogih upita osoba s kojima se susreće, Nevenko Barbarić za sve krivi vijećnike i osobito jednog bivšeg predsjednika OV Ljubuški Vicu Nižića.

Tako je Nižić postao kriv i za Nativu i zanimljivo za propast Vinarije, iako ne snosi niti najmanju krivicu. Financijama općine ne upravlja Općinsko vijeće već načelnik i on je dao nalog za trošenje namjenskog novca i za odluke koje su dovele do podizanja dva kredita za istu stvar.

Opravdavati se pred ljudima u općini optužujući druge, posve je neprimjereno. Barbarić bi jasno trebao sve obznaniti pred medijima i konkretno obrazložiti pojedinosti oko istražnih postupaka.Međutim, to izbjegava tražeći javne istupe na kojima će sam postavljati pitanja i davati odgovore, ne prihvaća činjenično stanje, vođen potrebom daljnjeg manipuliranja općinskom javnošću.

Osim Native Barbarića čeka postupak istrage u JKP Ljubuški.

Glas naroda

Tko je god glasovao za njega snosi odgovornost za stanje u Ljubuškom

Nesavjesno poslovanje i financijske malverzacije su kazneno djelo mene najviše boli masovno iseljavanje a za to je isključivo kriva vlast

Ko nekad ti je bolje bilo dok nije bilo Barbarica ne seeerrriiiiiii...

Neka se on skloni sa suradnicima pa ćeš vidjeti grada za par godina

Sjetih se prelaska Stipe Bubala u općinu. Osoba jedna koja je bila upoznata sa načinom funkcioniranja u razgovoru naglasi, e on nezna čega se prihvača, koliko je puta pok Mladenka plakala. Kako god napraviš uvjek si nekome kriv. Ako slušaš Načelnika kršiš zakon, a ako nećeš zakon kršiti kriv si Načelniku.

Kao da ih neko tjera da to rade.Stipe ga gleda ko da idi ukazanje.Niko nema snage reći što misli,a on mislioce ne voli kraj sebe.Pa pogledajte ljudi koja je njegova ekipa bolje bi pokupio da je nasumice birao
Viktor Grbavac,Vedran Markoti,Tiša Kiseljak,ovim izborom Barba je sve rekao
Glasači koji su glasali za ovu ekipu NE VOLE LJUBUŠKI

Tako su 2004 godine većina carinika iz Ljubuškog ostala bez posla jer se nisu nikoga bojali i nisu bili poslušnici kao ovi drugi koji su ostali na poslu po političkoj direktivi i koji su slušali a nisu mislili svojom glavom.Ali vrijeme prođe i sve se promijeni ko bi gori sad je doli zar ne?I tu je HDZ određivao ko će kući a ko će ostati dalje raditi taman bio tokar kao većina njih.

To je jadnu Mladenku i otjeralo i grob

Pa svaljivane krivnje na druge Nevenkov je omiljen hobi.On to svima radi.Pa on samo sjedi u općini i ništa ne radi,ne pita se ništa.Na sjednicama općinskog vijeća šuti.šturo odgovara na pitanja,a vijećnicima pušta da raspravljaju.Nikad se ne miješa u poso ravnatelja,ne troši svoje ljude.On je jedan mali mrav,dobrica u ljudskom obliku.

Pravu istinu o Vinariji vinogradima koje je uzeo Vukšić još niko nije rekao. Kratko ću vam reći krive su sve političke stranke ja sam tada bio sa Vukšićem i znam vrlo dobro kakao je on sve to dobio i zahvaljujući kome.

Pa reci kada znaš.

Ne brini reći ću je sto posto jako brzo samo sam siguran da je pojedinim neće biti baš drago kad čuju istinu. Istinu vam znaju i političke vođe u Ljubuškom u ono vrijeme. HDZ-BiH, NsRZB, HDZ-1990.HSP-BiH.

Vlasnik vinograda i Duhanske je morao podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznatih počinitelja za nastalu štetu

Stipe Stipe brzo ce o tebi i ono drugo!

zanimljivo ivića brkića niko nespiminje
a ivić najvise omastio svoje brke
jel tak il ne tak

Braco izbjeglice, nitko ne spominje bitne nego udaraj po ovima koji u konačnici nisu ništa ni uradili...bojim se da spominjane svakodnevnih skreće sa spominjanja stvarnih krivaca za dobar dio naših problema...

Ivić Brkić ga je i napravio ovakvim ali i Barbarić mu okrenu leđa svi namazani do boli

Poslušajte sve sjednice i kad ga je bilo tko od oporbeni vijećnika pitao ovjek je netko drugi kriv a on načelnik i niko ništa bez njega nemože.

a Vizi, što kažete na nastupe Vizija?

Najgori načelnik u povijesti Ljubuškog a četiri mandata dobio

Nevenko Barbarić i njegovi pomagači poput Tonija Kraljevića, Bradvice, Ivića Brkića i ostalih da ih ne nabrajam su uništili Ljubuški i treba ih strpat u zatvor.

DOĐI TI PA IH STRPAJ

našem načelniku paše jedan vic.natrale ustaše neke partizane i ovi se sakrili u jednu čatrnju.i primjete uje da ko da su u zemlju propali pa na toj čatrnji razgovaraju,da nisu u čatrnji,da nisu u šumi.nato će jedan ujkan ajmo za svaku sigurnost minirat čatrnju.a ono iz čatrnje da nisu u šumi da nisu u šumi.umisto partizana ovdi se radi o milionima-

Samo neka daju nalog Nevenko Barbarić je u zatvoru. Dokaze o kriminalu u Ljubuškom čuva debeli nesposobni Zdravko Boras.

Korzo sa sarajlijama prave hadezekani prijateljski druzenja rucak itd kad dodu izbori oni nas iz sarajeva ugrozavaju prica za maloumne

A je lipio u Njemackoj bogati

Mladenki pokoj vijecni bila je super zena o drugom necemo govorit nek joj dusa pociva u miru.

Barbarić se brani: "Krivi su vijećnici i Nižić!"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari