Potvrđena optužnica protiv Blage Senjaka, pomoćnika ministra u Ministarstvu zdravstva ZHŽ i ostalih

ljubuski.info

Sudac za predhodno saslušanje Županijskog suda Široki Brijeg u  predmetu  broj 08 0 K 00 2771 17 Kps potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg br. T08 0 KTPO 0002342 16 2 od 30.12.2016.godine protiv  optuženih, Blage Senjak sina Mate, iz Posušja, ul. fra. Petra Bakule, zbog počinjenja kaznenog djela Zlouporaba položaja ili ovlasti iz čl. 385 st. 3 u svezi sa st. 1 ranije važećeg KZ FBiH, Zlatana Tomas sina Joze iz Širokog Brijega, ul. Kardinala Kuharića br. 7, zbog počinjenja kaznenog djela Prijevara u gospodarskom poslovanju iz čl.251 st. 3 u svezi sa st. 1 KZ FBiH, i Gorana Barać sina Draška iz Posušja, ul. Ljudevita Posavskog br. 2, zbog počinjenja kaznenog djela Prijevara u gospodarskom poslovanju iz čl. 251 st. 3 u svezi sa st.1 KZ  F BiH, a sve u vezi sa čl. 33 KZ FBiH, potvrđeno je iz Županijskog suda u Širokom Brijegu.
Blago Senjak se tereti da je
prekoračio ovlasti dok je obnašao funkciju predsjednika Upravnog vijeća Agencije za privatizaciju ZHŽ.

Blago Senjak je pomoćnik ministra u Ministarstvu zdravstva ZHŽ, predsjednik je Povjerenstva za prizive državne službe ZHŽ, te je član i mnogih drugih Upravnih odbora i povjerenstava postavljenih od strane Vlade ZHŽ i institucija u F BiH.

Od ranije je poznat po nezakonitim rješenjima u Povjerenstvu za državnu službu ZHŽ, koji su županiji i pojedincima nanijeli veliku štetu.

Ostavke na sve ove funkcije bile bi logičan slijed zbivanja. 

Glas naroda

logičnobi bilo da da ostavku u nekoj normalnoj zemlji ali u ercegovini biće promaknut pa koji to ministar ili bilo štadase pita u kradezeju nije pokro nema od toga ništa samo veća pozicija

Je li taj gospodin glavni pregovarač sa sindikatima škola oko kolektivnih ugovora?

Koliko je taj čovjek jadan govori činjenica da kad se žalite Povjerenstvu za prizive državnih službenika i znate da ste milion posto u pravu,odvjetnik napiše dvadeset argumenata u vašu korist i to neoborivih.Onda stupa na snagu "pravda i zakon" HDZ-a a Blago Senjak potpisuje odgovor kojim naravno potvrđuje prvostupanjsku presudu.U odgovoru ne razmatra niti jedan vaš dokaz,što bi obavezno morao,nego cijeli odgovor sažme u jednu rečenicu koja glasi da je presuda donesena po zakonu i ispravno.Jadno da jadnije ne može,ali u korist partije na vlasti.Dao Bog gospodine Senjak da vam tako sude kad dođete na sud.Ništa više.
,

Jelii to onaj sto voza crnog mercedesa taj je srrdjiva penzije malo mu.

kojito od kradezejovi ministara nije pokro možetega imenovat dali postoji govn jedna

ne možete mu ništa jer je to moj i Barišin boy.

Potvrđena optužnica protiv Blage Senjaka, pomoćnika ministra u Ministarstvu zdravstva ZHŽ i ostalih
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari