Za koga Marija Medić Bošnjak neistinama oko (ne)plaćanja doprinosa obmanjuje javnost?

ljubuski.info

Prije desetak dana novinarka Večernjeg lista Marija Medić Bošnjak je obmanula javnost da je Vlada ZHŽ smanjila dug prema Poreznoj upravi Federacije BiH, točnije da je ministar Toni Kraljević uplatio 9,22 milijuna KM zaostalih doprinosa iz 2015. godine.

Uz to Marija Medić Bošnjak je navela da je informaciju dobila iz MIO F BiH, što nije točno, jer MIO nema ukupne podatke o poreznom dugu proračunskih korisnika ZHŽ.

Večernji list se po tko zna koji put pokazao kao klasični stranački bilten lokalnih stranačkih osoba iz HDZ BiH ZHŽ.

Iz Porezne uprave smo dobili informaciju da nema pomaka u izmirenju duga od strane proračunskih korisnika iz ZHŽ.

Što je točno?

Skupština ZHŽ je na sjednici održanoj 23.12.2016. godine po hitnom postupku donijela Zakon o otpisu unutarnjeg duga ZHŽ.Radilo se o otpisu duga Vlade ZHŽ prema ZZO ZHŽ u visini 6.077.135 KM, te 833.837 KM prema Zavodu za zapošljavanje ZHŽ. Svrha ovih zaduženja je bila vraćanje duga za neuplaćene doprinose. Tako Vlada ZHŽ neće vratiti dug prema ZZO ZHŽ nikada.

Gdje je otišao novac iz ZHŽ?, pitanje je na koje ćemo morati malo pričekati, jer premijer Zdenko Ćosić i HDZ BiH rade netransparentno, krijući rad vlade i skupštine.

Radi se o nezakonitim radnjama, kojima su za kvalitetno liječenje uskraćeni građani ZHŽ-a, te osobe koje su mogle dobiti pomoć prilikom zapošljavanja.

…nastavlja se… 

Glas naroda

Ova malena sa dva prezimena najbolja za playboya! Pzd dnl i vl. A sada zamislite da jedan manji privatnik a puna ih je ova predivna država i ne plati doprinos porez ili nešto prema državi entitetu županiji kantonu općini gradu.....što o tome ne napiše neki člankic ili ne sme! Ili recimo mnoštvo primjera ali prepuštam ovoj gori osobi za playboys pa neka se bavi poslom svojim......

Ti si jadni pacenik.
Maloumni.

Večernji list je režimska novina,njome gospodari Čović a i naš Tolj.Šta bi ona u takvoj novini drugo pisala.Cura je samo skužila što ovi u večernjaku vole da objavljuju i za to prima naknadu.Problem je puno šire prirode jer se vrše otpisi dugova koji se knjiženjem u ministarstvu financija prikazuju kao plaćeni(ne otpisani dugovi).Onda nastupa nova zvijezda HDZ Toni Kraljević i on u maniru vrsnog šoumena javno izriče neistinite podatke o smanjenju duga i nikom ništa.Svi pričaju televizijskom nastupu Tonija Karljevića koji je pomeo zastupnicu Ćeskić,a ne analizira se sa ekonomskog aspekta laži koje se proturaju kao istine-Dokle tako.Pa do prve državne Revizije koja će kao i uvije na kraju godine pokazati točno financijsko stanje naše lepe rvacke županije.Pokazaće i demantiraće ministra Tonija Kraljevića ali to nikom više neće biti važno jer će Toni tada peglati svoj imidž na drugim stvarima,plaćati alo crkavice sirotinji sve radi sebe i svog ugleda kao ministra financija i predsjednika ljubuške partije.Naro se ne buni ili ne vidi.Zato nam i jeste ovako.Njih nije briga za manjinu koja ih prokuži šta rade jer igraju na kartu da se sve zaboravi i da više puta ponavljana laž postaje istina.

Dobro ti li patite, okreni/obrni samo da pokušate poništit'nečiji uspjeh...Samo nastavite patiti.

Boli istina mare... Nema tu nikakvog uspjeha.

Ima [ * neprimjereno * ], i to velikog! Nastavi patiti!

Patis li?! Toni ti nabija komplekse..hahaha

Ne piše ona slučajno i ćaća joj je bio ratni vojni dezerter. Sve ima duboku pozadinu.

Cija je ova gospoja koji tata deserter

Jadnici jadni iz Večernjeg lista, pa zar stvarno mislite da smo svi glupi i da nam je svima ispran mozak.To još možete članstvu hdz-a i vašim brojnim uhljebima sa Ševinom školom.Zaboravljate da postoje i pravi intelektualci.Bravo Ljubuški info, bravo dečki, radite pravi posao i vaš trud će biti nagrađen.Budite u to sigurni.

Bravo Ljubuški info,bravo dečki koji neopoštuju jednu ženu ,vrjeđajte samo vrijeđate i omalovazavate ženu . A ko je vas rodio majku mu Vašu. Sram vas bilo Osmanlije jedine

Nitko u članku nije osobno uvrijedio gospodju. A komentare pišu čitatelji i za njih odgovaraju.
Bravo lj.info, vi ste jedini koji se u ovom jadu i sumraku pameti usude otkriti i reci istinu. To ove ovcice iz hdz partije boli, zato stalno bleje u ekran i pisu sami sebi hvalosjeve. Radite nesto korisno, ne trudite se demantirati istinu.

Portal vam (p)ostao dno dna

U zadnjih 48 mjeseci neuplaćeno za više od pola mjeseci, izvor informacija Porezna uprava FBiH, radim u jadnoj ustanovi. Devize odoše u Bg, ne ostaju u domovini. Zar je važno tko je kriv?

To što ko fol devize odoše u Beograd je moralno opravdanje što se u institucijama županije nisu plaćali doprinosi. Eto nisu ih poslali u Beograd kako kažeš, pa gdje su te pare završile? Je li od toga dobio išta razvojačeni branitelj,ili druga ugrožena socijalna skupina, možda su sanirali naše ceste, možda izgradili neki pogon ili kino???? Buniš se i psiješ što ti ocu i majci kasni mirovina, a opravdavaš vrhušku. Kad ti novci idu u Beograd kako objašnjavaš to što se fratri i časne sestre rukama i nogama bore da se donese zakon da bi se i oni mogli osigurati, da se liječe i da kad ostare dobiju neku crkavicu.

Ne radiš ti nigdi i ne rise.

Ovdje mora djelovati Pavkovic i ovu Medicku izbaciti da nebruka večernjak

Okani se poštene žene.

medicki izgleda dobro medi
pa pise lazi misli da ce narod povirovati

Mare legendo ne daj se, pusti bolesne anonimne pljuvače!!!

U izjavama je rečeno da su u protekloj godini uplaćeni svi doprinosi za 2016 i da je uplaćeno 9 mil km starih dugova. Nigdje nije rečeno iz koje godine su ti dugovi. E sad muljaju li neznam.

Triba odradit što su joj čovika zaposlili u Poštu

Ajde neka nekomu dobro ide u ovom Ljubuškom

šta bi drugo pisalo u čovićevim udbaškohadezeovskim novinama

Marija je bas ljepa i atraktivna zenska.Zavidnost i na ljepoti.

Novinarka je a ne manekenka znaci jesu li joj istiniti tekstkovi ili nisu o tom se radi a njen fizicki izgled ne zanima nikog normalnog

Marija je poštena i pomosna žena a ti si mali anonimni miš.

Marija najvjerovatnije samo potpiše članak?nije ona kapacitet,a privatno je krasna osoba.i zar je VL nešto?

A koji si ti tek kapacitet, još neotkriven i anoniman - wow...

Gos. Medić-B piše ono što će gosp Pavković i ekipa objaviti. Oni daju podatke a ona to uobliči u tekst, i tako vam je to.
Ajde vi pokušajte nešto istinito- objektivno napisati što se ne uklapa u njihov šablon
Hoće li objaviti?
Hoće, malo sutra!!!

Mare,sta bi sa onim pronevjerama u domu na bucinama sto si objavljivala u rezimskim novinama pa tvoji jataci spinovali po rezimskim portalima? Srami se! Ispricaj se ljudima cija si imena uzimala u tom kontekstu,i po nalogu vedrana markotica blatila po portalima.

Mare je li još ista tarifa?

Nakloni se do poda kad spominješ ime Marije Medić džudžane anonimni...

Tko jos normalan cita Vecernji list a ova novinarka radi svoj rezimski posao

Ova dotična je prije par godina bila kontra..Pa kada je Valentina dovela iz dnevnog gdje nije imala za germe trovala je javnost jednim pticom sada truje drugom uz vecu naknadu..Pa tu je sada i UO FRANE...I ti bi tiho isto radio i vecinu nas da imamo priliku

Niti je lijepa niti je zgodna, o pameti da i ne pričam.Prije svega bih rekao da je žalosna.

Po svemu sudeći ti si jadan i žalostan.Mare kraljico!

Zena koja nema svoje ja koja pise za vecernji list sto njima stima a zna se da je taj list HDZov. Sa novinarstvom nema veze jer bi novinari trebali biti objektivni u svom pisanju a ona to nije. Neznam sta ta zena misli kad se promjeni vlasnicka struktura u novinama za koje ona pise. Nista ne misli jer nema pameti za to.

ova plauša šaluje maglu za HDZ partiju stalno-prava namiguša stranka je prati

Za koga Marija Medić Bošnjak neistinama oko (ne)plaćanja doprinosa obmanjuje javnost?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari