Skandali oko javnih nabavki u MUP-u ZHŽ po nalogu Zdravka Borasa

ljubuski.info

MUP ZHŽ potresaju novi financijski skandali o kojima je bilo riječi i na sjednicama Vlade ZHŽ, a tiču se javnih nabavki, koje su sve samo ne javne i zakonite.

Naravno iza svega stoji ministar Zdravko Boras, koji je za 2016. godinu planirao milijunske javne nabavke koje donosimo u dokumentu kojeg je Boras sam potpisao.

Međutim, u javnim nabavkama za 2016. godinu nisu bila planirani novi automobili, Nissani, kućišta za 31 stacionarni radar i kamere za stacionarne radare.

Što su prioriteti MUP-a ZHŽ, odnosno ministra Zdravka Borasa, potrošnja novca i što više javnih nabavki izvan planova i zakona i kriminal u MUP-u ZHŽ ili štednja, potrebna za saniranje proračuna i zakonitost rada MUP-a ZHŽ? Poznato je da su javne nabavke unosan posao.

Što radi Sektor potpore MUP-a ZHŽ na čijem je čelu pomoćnica ministra Ana Smoljan i računovođa Bruno Kraljević?

Zbog ovakvog stanja i ugrožavanja financija MUP-a ZHŽ i županije u cjelini potrebno je izvršiti temeljite istražne radnje, a da se radi nezakonito potvrđuju neobjavljene javne nabavke na mrežnim stranicama BiH.

Kuda odlazi novac iz MUP-a ZHŽ u kojem policajci imaju mizerne plaće, dok oni sa lažnim diplomama ubiru plodove kriminala, doprinosi se ne uplaćuju, a presude po sudskim tužbama ne isplaćuju.Zdenko Ćosić, Zdravko Boras i ostali trebaju odgovoriti na jasna pitanja. 

Glas naroda

Kakve usluge za lijecnicke preglede kada nisu policiju poslali na lijecnicki pregled redovni i izvanredni ima 20 godina...

Jedino da nisu sefovi isli na sistematske ali da niko.ne zna inace tipregledi su bili zadnji put u proslom stoljecu.

na račun policajaca mnogo je uštedio

dok je čovića ovaj će bit ministar

Kakva je torba za dokumente od 5500 maraka????

JA GADNIJE SLIKE U SVOM ZIVOTU NISAM VIDIJA,A VIDI OVOG GLAVONJE IZA BRECA OD JANJETINE PU

vidim ""stavka" FOTOAPARATI kad je to nabavljano zadnje što i sad se koriste donirala osiguranja 2013-14 godine pa o kakvoj kupnji govore ovi iz MUP-a

Kad idu u lov tada se fotografiraju isprid Nissana.

Na nesricu radim u tom MUPu to je privatna kriminalna organizacija ,a moje kolege su [ * neprimjereno * ] koje se nesmiju borit za istinu.Slucaj Soldo nije jedini takav slucaj on je dobro prosa kakvih ima.Ovo su kriminalci a ne policajci.Ali nevirujem da im trenutno uz ovakvo sustvo i nebrigu VSV moze itko ista.

Odavno je to privatizirano pojedinci mogu sta hoce ostali puse to jest Kadija te tuzi kadija ti sudi ali dokle vise.

Dok neimadnemo petlje suprostavit se, ali doce brzo vrime kad pogledas prije dvi godine nisi smio komentirat bio bi izdajica Hrvatskog naroda ako kazes da je [ * neprimjereno * ] lopov, a sad se sve javnije prica u svim objektima.Oni se kriju povlace bize iz birtija dolazi vrime vidi se.

Gdje je nestala krv-dokaz iz PU Ljubuski???

Vise je MUP ŽZH dobio opreme u zadnji godinu dana nego od kada je oformljen MUP...i to je zasluga ovoga ministra....vozila...uniforma...motorole...kamere na zgradama...kamere u gradovima...racunala...oprema za specijalce
Ne iskljucuju struju i telefone po stanicama.
Svaka čast

Kamere na zgradama ,kamere u gradovima?

još malo pa će montirat kamere u krevete, to je taj udbaški mentalitet kradeze partije čovićevaca, totalna kontrola naroda ali oni zato mogu što hoće, hapaj rode još nije vreća puna

Sipa uhiti Zdravka Borasa koji štiti kriminal Nevenka Barbarić.

Stara fora sto vise nabavki to vise mogucnosti za bogacenje eto zna to i lazni agronom

Ocito si slabo upoznat, krv nije nestala i nikad nista nije nestalo iz PU Ljubuski.

Ovo je ko u Sjevernoj Koreji.

Da točno,krv nije nestala iz PU Ljubuški nego je nađeno stotinjak doza krvi od sudionika prometnih nezgoda i kaznenih djela koje nikad nisu poslane na vještačenje.E sad se vi pitajte zašto.U normalnim okolnostima najmanje načelnik bi trebao dati ostavku,ali sve se zataškava kao i obično.Ali zato postoji ovaj portal koji je portal slobodnih ljudi.

Mogu njihovi nacelnici sta hoce nece odgovarati a ostali kaznjavaju se .

To sto izjavljujes nije tocno to su dezinformacije ,kao i sve ostalo na ovom portalu .

Naj prije kazes nestala a sad kazes nije nestala kontra diktoran i lpet ne govoris tocno.

Tvoj pokušaj negacije istine je isti kao kad MUP nešto pokuša demantirati i ispadne smiješan kao što si i ti sada smiješan jer braniš sebe.Kažeš nije istina, a čime si nas razuvjerio?Ničim jer nemaš nikakav argument,a znam i tko si.Zato šuti!!!

Zahaša vam lovu i vratio sa kamatam RH koje je isto tako nezakonito uzeo

Skandali oko javnih nabavki u MUP-u ZHŽ po nalogu Zdravka Borasa
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari