SIPA u akciji na području Gruda i Širokog Brijega

ljubuski.info

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u četvrtak su realizirali operativnu akciju kodnog naziva 'Rojal', usmjerenu protiv organiziranog kriminala.

Poduzimajući aktivnosti u cilju sprječavanja i otkrivanja nedopuštenog prometa akciznih proizvoda, u suradnji s policijskim službenicima MUP-a Zapadnohercegovačke županije, a po naredbi Suda BiH i pod nadzorom Tužiteljstva BiH, izvršeni su pretresi objekata na pet lokacija, navodi se iz SIPA-e.

Pretresi su obavljeni zbog postojanja osnova sumnje da su osobe koje koriste ove objekte počinila kazneno djelo 'Organizirani kriminal' u vezi sa kaznenim djelom 'Nedozvoljen promet akciznih proizvoda'.

U okviru ove akcije pet osoba je privedeno u službene prostorije SIPA-e, od kojih su nakon kriminalističke obrade dvije osobe lišene slobode. Osobe lišene slobode bit će predate postupajućem tužitelju Tužiteljstva BiH na dalje postupanje.

Prilikom pretresa pronađeni su i privremeno oduzeti slijedeći predmeti: pet mobilnih telefona sa SIM karticama, 20 kg filtera za cigarete u rinfuzi, tri palete kartonskih omota za cigarete ukupne težine 2 tone, rolne za omot cigareta i drugi repromaterijal namijenjen za punjenje i pakiranje cigareta. Iz SIPA-e je navedeno kako je akcija provedena na području Banja Luke, Gruda i Širokog Brijega.

Glas naroda

Cim se ova SIPA bavi sirotinjom a ne diraju u milijarderske pljackase

Pa šta je tu čudno,uvijek su se ovakve jedinice bavile sirotinjom,samo mijenjale ime kroz povijest.

Mogli su i u Posušju,nije im bilo daleko.

Bravo sipa lovaj te kriminalce s denjkom duvana oni pokraše državu ne ovi KRADESE ministri žzh.

SIPA u akciji na području Gruda i Širokog Brijega
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari