Željko Jukić, pomoćnik ministra MUP-a ZHŽ, pod istragama zbog krivotvorenja

ljubuski.info

Protiv pomoćnika ministra MUP-a ZHŽ Željka Jukića podnijeta je kaznena prijava Tužiteljstvu županije Sarajevo zbog krivotvorenja, čime je omogućio direktoru GP BiH Zoranu Galiću da se na temelju isprava neistinitog sadržaja prijavi na natječaj za direktora.

O ovom pravniku smo pisali više puta naglašavajući da se radi o čovjeku koji je u Sektoru administracije MUP-a ZHŽ krivotvorio dokumenata i dokumenata, montirao stegovne postupke svojim kolegama i na sudovima je uvijek branio kriminal u MUP-u ZHŽ, dok su počinitelji kažnjavani zatvorskim kaznama. Tako je bilo i u slučaju Miroslava Galića.

Jukić je zajedno s nekoliko osoba, a jedan od njih je Blago Senjak razradio strategiju šikaniranja državnih službenika MUP-a ZHŽ. Protiv Blage Senjaka se vode istražni postupci u Tužiteljstvu ZHŽ.

Tko je zacijelo taj ekstra pravnik?

U MUP-u ZHŽ radi od 90-tih godina, a ranije je bio policijski službenik u vrijeme Jugoslavije. Uvijek je bio pomoćnik ministra i kako su se mijenjali ministri Jukić je samo mijenjao frizuru.Svakom ministru je bio dobar, pa je imao i ima sve privilegije od automobila, službenih telefona, povjerenstava, jer je bio smio i stručan za provođenje nezakonitih radnji, a to se u MUP-u jako volilo, a danas još i više.

Skandali Željka Jukića

Zbog njega su policajci fizički napadani od svojih zapovjednika, jer nisu htjeli zataškavati kaznena djela Željka Jukića.Upravo sadašnji ministar Zdravko Boras, a ondašnji šef kriminaliteta je 25.03.1998 nekoliko puta šakama udarao policijskog službenika Franju Kraljevića, tražeći od njega da u zapisniku o prometnoj nezgodi, koju je prouzročio baš Željko Jukić u alkoholiziranom stanju u Vitini u kasnim noćnim satima, ne zavede stvarno stanje događaja. Kraljević je to odbio.

Nastala je velika materijalna šteta i bilo je povrijeđenih, a Željko Jukić nizašto nije odgovarao niti je namirio štetu MUP-u ZHŽ zbog uništenja automobila. K tome dvije godine nije dolazio na posao, a plaća mu je redovito isplaćivana. Stegovno nikada nije odgovarao, i takav čovjek ima smjelosti da drugima montira zajedno s prijateljima po županiji. O svemu posjedujemo dokumentaciju.

Da je to tako potvrđuje dokumentacija koju smo prema zahtjevu o pristupu informacijama dobili. Razvidno je da je šteta isplaćena.

Međutim, Željka Jukića kompromitira gomila dokumentacije koja je krivotvorena u njegovom sektoru. Isti je izmišljao natječajne procedure, u rješenjima je pisao pravne nebuloze, koje su MUP ZHŽ koštale novčano i materijalno.

Isti je uz sve nezakonitosti krivotvorio dokumentaciju u slučaju Miroslava Galića, koji ovog tjedna češće posjećuje Tužiteljstvo ZHŽ, koje pomaže i želi da se cijeli slučaj zataška.

Međutim, skandali oko Željka Jukića i njegovog nezakonitog rada, izgleda tek će sada biti predmet istraga i procesuiranja.     

Glas naroda

Čovjek zvan ZLO

Znate li tko je žena zvana ZLO?To je bivša ministrica Helena Lončar.

Nećeš razbojniče, nećeš mirno spavati kao što su i moje noći bile besane zbog tebe i onih koje si štitio.

Spavas li mirno Zeljko Jukicu.Razmisljas li ikad o zivotu posle smrti.Znas li sta ceka tad one koji su zlo radili.Razmisli malo o tom.

nema on kad razmišljati o životu poslije smrti kad će čovik stalno u kladionici pa mora razmišaljati o parovima i bingu

Mi klobucani bi da pero rasic bude komesar njega stoje katarci bar ce sve cvjetat. Pozdrav Birtija

ovo su samo vaše želje ništa od istrage nema

Što to ne bi bilo ništa od istrage?Hoćeš da kažeš da je Jukić čist.Samo se ti tješi Jukiću, doći će ti glave sva tvoja zlodjela.

Bilo kakve istrage su narodne želje!!!
Ko bi koga istraživao!
Sve uvezano.
Vrana vrani oči ne vadi!

Koce ga durati jos 10 godina.

Jel to onaj Posuški vrli komunista pa kasnije obavještajac i onda policajac?

Kako je krenulo, umjesto jednog jazavca trebat cu s autobusom krenit prema Zenici

nikad nitko nikoga neće istraživati nažalost samo se tješimo

Moj potpis je svaki namistu vider gavrane šta ono sad pokazuju ono je samostalnoga inspektora tuteka-vodeka

Željko Jukić, pomoćnik ministra MUP-a ZHŽ, pod istragama zbog krivotvorenja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari