Krivotvorenja u slučaju Miroslava Galića su potvrđena

ljubuski.info

Pregledavajući dokumentaciju unatrag 20 godina vezanu za kriminalan rad Miroslava Galića, doznali smo i njegov nadimak Tulić, analitički se dođe do jasnog saznanja da se radi središnjoj osobi kriminala u MUP-u ZHŽ. Taj čovjek iz Posušja proveo je sve od najvećih milijunskih financijskih pronevjera do najtežih pravnih nezakonitosti. Pozicija načelnika Odjela kriminaliteta Uprave policije nije slučajna. Zacijelo Miroslav Galić je na funkcijama šefa Odjela za gospodarski kriminal i načelnika odjela kriminaliteta MUP-a ZHŽ štitio sveopći gospodarski kriminal institucija, Vlada ZHŽ i pojedinaca. Najnoviji je onaj Nevenka Barbarića, načelnika općine Ljubuški, ali zanimljivo i svoj.Čitatelji, koji smatraju da se radi o netočnim informacijama, svakako bi voljeli da se objavi cjelovita dokumentacija oko kriminala Miroslava Galića, međutim treba kazati da je jedan manji dio objavljen, ali dubinskom analizom dokumentacije iz MUP-a ZHŽ dolazi se do osoba koji su bili Galićevi podstrekači, pomagatelji i zaštitari, pa dokumentacija još ne može ugledati svijetlo dana zbog istraga.

Nitko iz MUP-a ZHŽ ili Vlade ZHŽ, stranke HDZ BiH i drugih ne može ništa opovrgnuti. Istina je neumoljiva. Protiv Miroslava Galića slijede nove kaznene prijave zbog nezakonitih radnji, a za njih neće trebati dugi istražni postupci, jer je sve završeno.

Treba se postaviti niz pitanja kad je u pitanju kriminal u MUP-u ZHŽ, a ona su:

  • Jesu li financijske pronevjere potrebne političkoj vlasti ili su bile organizirane od skupina unutar MUP-a ZHŽ ili neki stranačkih interesnih skupina, tko je bio mentor milijunskog kriminala, gdje je završio novac?;
  • Tko je posložio kriminalnu skupinu unutar MUP-a koja je nagrađivala podobne, a one koji poštuju zakon progonila?;
  • Tko je štitio kriminal Miroslava Galića krivotvoreći dokumentaciju unutar MUP-a ZHŽ postavljajući Galića za svemoćnog policijskog službenika?;
  • Tko i dan danas štiti Miroslava Galića?;
  • Zašto Tužiteljstvo ZHŽ i tko još želi zataškati kriminal u MUP-u i mogu li to provesti?

Za sve interes postoji

Mnogi za otvaranje Pandorine kutije zvane MUP ZHŽ i Vlada ZHŽ i u samoj Vladi ZHŽ krive ministra Zdravka Borasa, i samo su djelomično u pravu.Brutalni sadizam i neljudski progon od strane institucija, samo su polučili analitičko i studiozno razmišljanje kako je potrebno upoznati se s kakvim osobama živimo, na što su sve spremne, kako bjesomučno progone pojedince i uništavaju društvo.

Rezultati

Gdje završavaju novci od kriminala trebaju kazati oni koji u MUP-u krivotvore dokumentaciju i provode kriminal.

Kad je u pitanju Miroslav Galić dokumentacija nedvojbeno potvrđuje da su Željko Jukić, pomoćnik ministra MUP-a, Ante Mišetić Sova, Željko Naletilić, tajnik MUP-a, Ingrid Miloš, Zoran Galić, Ivica Gašpar, Gordan Bradvica, Milenko Madunović, Zdravko Boras Brada, vinovnici opstojnosti kriminala Miroslava Galića. I ne zaboravimo Milana Galića sadašnjeg ravnatelja policije, jer je zbog Miroslava Galića krivotvorio prije nekoliko tjedana dokumentaciju.

Pravni guru je Željko Jukić iz Posušja, apsolutna legenda kriminala i namještaljki, osebujnog životopisa i provodio je čin krivotvorenja dokumenata u interesu zataškavanja kriminala. Tu ima još nekoliko osoba i bitno je napomenuti županijskog pravobranitelja Matu Lončara, koji je više krivobranitelj od pravobranitelja. K tome bitno je upitati premijera Zdenku Ćosića do kada će se u MUP-u događati ovaj kriminal i što je sa smjenama?

Tužiteljstvo ZHŽ godinama zataškava kriminal oko Miroslava Galića

Istražni postupci na temelju anonimnih prijava su naravno po kratkom postupku zataškani, a to ovih mjeseci ima u zadatak tužitelj Mladen Hrstić. Iako se iz petnih žila trudi da ne provede istragu Hrstić nikako da razmisli o potrebi savjesnog rada, jer pozicija tužitelja je jasna kroz obveze i odgovornosti. Pitamo se ima li on za zataškavanje kakav interes?

Pitamo se ima li glavna tužiteljica Vesna Ćavar namjeru Tužiteljstvo izvesti iz kaljuže kriminala?

Glas naroda

Samo čiste Cafanske priče.

Zivot je kratak da ga se provede u sluzbi Zloga.A sta na kraju biva pita te li se .Tada nema politicke partije i korumpiranih tuzitelja.

Najbolji komentar.

Istina je da je mladež HDZ u službi sotone

Urednice skini sliku od ove sotone to je zlo naj vece u zupaniji a bog ce ga kazniti nicija do zore nija sjala pa ni njegova nece nek on mucja i krade svi to rade al postenim ljudima podmecati svjesno i zlo raditi taj covjek je svasta spreman napraviti davno mu je bog dao sitnu opomenu da padne sa skeke al sada ce ga kazniti i stici tudhe suze i tudja trud i muka patice od bolesti sto posto nije bog macka pa nek mu onda sustav pomate nema pomoci izrigace svatko ne samo on tko progoni nevine ljude

Nije više pitanje uloga Željka Jukića, on je najveće zlo MUP-a i to se stalno potvrđuje.Pitanje je tko štiti toga čovjeka i zašto se nakon svega zla koje nitko nije demantirao,ništa ne poduzima?Taj čovjek je nekim ljudima toliko zla napravio da to ljudski mozak teško može razumjeti.Nećeš mirno spavati Željko Jukiću,stići će te ruka pravde, budi siguran.

Tražimo pomoć od Europske Unije da procesuira Miroslava Galića. Dragi moji, iscrpili smo redovna pravna sredatva ali nijedna institucija u BiH to ne želi učiniti, procesuuirajte Tulića ako je ikako moguće. Ukoliko to ne učinite tražit ćwmo pomoć od ostalih kontinenata planete Zemlje.
Unaprijed hvala.

mater i ćaća su ti sotona ati si niko i nista

čuj pa sa skele bolan štaće tulić na skeli 2 vakulteta tosi bolan pogrešija

pa sa skele dok je izvodio radove na zgradi PU posušje zamislite situaciju da zgradu obnavlja čovik koji se tada još vodio na papiru kao načelnik PU Posusje to samo more u nas biti.

Urednice postovani ovoga portala kad stavljate sliku ove sotone stavite uzanju i Sadama Huseina I Bin Ladena vidjece te da nema razlike medju njima ova su dva pala sa vlasti i ovaj ce brzo njega ce Bozja ruka stici pozzdrav

tulić je najveće zlo naše županije on je sve samo nije čovik i policajac. za nadati je se da se zadugo u hrvatskom narodu neće roditi ovakva osoba zla i pokvarena.

Očito je da imate bujnu maštu nema veze sa skelom,očito širite krive informacije.

on je baš sotona ravno iz pakla izašao

vidi mu samo facu odmah se vidi da nije ured čovik.

ondake ovako po vašem izgleda nečastivi boženas zaštiti i majko sveta bogorodice

Morao je pasti koliko su ga ljudi prokleli.

Tek kolko ga jos proklinju i kantamise placaju ubrzo ce on na postelju ubrzo oboliti jaci je onaj gore na nebu kod onoga se nemoze zataskati nisto sjeticese staje radio nevinim ljudima i piso se po nekoma neke lomio prave zdrave podvaljovao djela lazna sve svjesno radio zna on to

Kad bi znali sta ih ceka u vijecnosti plakali bi od muke . Ali posto su to ateisti i sluge sotone oni se smiju postenom narodu.Samo ih mogu zalit sto svoje grijehe i prokletstvo ostavljaju na svojoj dijeci.Receno je tko ubija bliznjeg svog ubija sebe.Bog vam dao pameti i preobratili se i pokajali za svo zlo sto ste ucinili.

Ovi covjek nema nista u sebi ljudsko, pun mržnje, osvete, iz njega zlo progovara, zivi kako na covjeka izmisliti laz, oblatiti ga, on je olicenje pokvarenosti i ljudskoga dna i vjerujte kako je radio tako Ce i završiti.

Zelijo bi Da Sipa..Skupa sa evropskom..ekipom. zavrsi. sa ova 4 misa. pa sta su jada napravili ovom napacenom narodu. boze sacuvj. vjerujem. da ce mo pobjedit ovj put. samo 4 misa. Sipi. to nije problem ja sam siguran i vjerujem u te ljude...

Krivotvorenja u slučaju Miroslava Galića su potvrđena
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari