Kuda ide policija ZHŽ, kada za Galića ni Leko, ni bilo tko drugi, nije kriv?

ljubuski.info

Trenutačni ravnatelj Uprave policije ZHŽ Milan Galić je odlučio zataškati cjelokupni kriminal unutar MUP-a ZHŽ. To zacijelo pokazuju njegovi ravnateljski potezi, odnosno nepostupanje po jasnim kaznenim djelima, koji se godinama događaju unutar MUP-a ZHŽ. Njega ne interesira niti suradnja policijskih službenika, pa suradnju svog prijatelja Dalibora Marjanovića s kriminalcima po pitanju zataškavanja dokaznog materijala u proizvodnji cigareta smatra zastarom, koja se ne može procesuirati. Tako Galić smatra i vlastite propuste pri nezakonitim promaknućima zastarjelima za Unutarnju kontrolu, iako se zastara mjeri od trenutka saznanja za nezakonitost, a Unutarnja kontrola nije mrdnula prstom.

Zanimljivo je kako je pokazao "zavidno" znanje iz poznavanja zakonske regulative prilikom testiranja kroz natječaj za ravnatelja policije.To bi znanje svakako trebao pokazati na djelima.

Uz Dalibora Marjanovića, kojeg svim snagama brani, ravnatelj Galić brani još jednu osobu koja se spominje u poznatim transkriptima telefonskih razgovora. Ta je osoba baš sve sređivala, kako se čuje u snimkama, oko zataškavanja dokaznog materijala oko proizvodnje cigareta u Drinovcima. To je Boro Leko.

Za njega je istakao kako je MUP sve istraživao, ali ništa nisu pronašli.

Boro Leko je jedna od ključnih osoba u poznatom slučaju Gordana Šimunovića iz Gruda, čiji je slučaj, doznajemo, zaključen, ali od jedne druge agencije. U istražnom postupku se spominje upravo Boro Leko i Službena zabilješka iz kolovoza 2002. godine s netočnim sadržajem, a poznato je da prilikom ispitivanja Šimunovića i supruge nije bilo druge potpisane osobe na službenoj zabilješci.

Prioriteti ravnatelja Milana Galića

Kazavši javno da su njegovi prioriteti policijska profesionalnost i procesuiranje najtežih kaznenih djela treba se zapitati kako to misli postići okružen Lekom, Marjanovićem, Miroslavom Galićem, Stanislavom Nižićem, Milenkom Madunovićem, a i on sam je nedavno krivotvorio dokumentaciju skrivajući nezakonitosti oko Miroslava Galića.

Nadalje, ako je nebitno da Leko i Marjanović surađuju s podzemljem, što se čulo u snimkama telefonskih razgovora, ako za vrijeme Madunovića kriminalci dobiju dozvole za oružje, ako se promaknuća namještaju s krivotvorenim potpisima, policajci progone za 13 KM službenog mobitela, kojeg koriste u službi, a ministar Zdravko Boras radi što hoće i poduplava telefonske račune, pa slučaj Šiminović zataška, onda Galić nije ravnatelj, nego marioneta osoba s kojima se okružio.

Nedvojbeno je, pokazuje dokumentacija, da je pokušao prikriti kriminal Miroslava Galića krivotvorenjem sadržaja dokumenata, pa kao takav ne smije ostati na sadašnjoj funkciji ravnatelja Uprave policije u kojoj cvjeta nepotizam i korupcija, a kriminal bezbrižno čeka teže trenutke.   

Ravnatelj bi brzo trebao riješiti slučaj Soldo, teške pljačke i sve veći osjećaj nesigurnosti, koji nimalo ne iznenađuje s obzirom da kriminal u MUP-u ZHŽ doručkuje, ruča i spava.A diplome Galiću??    

Glas naroda

krimos do krimosa

nemoguti ovi štoih spominjete gore u tekstu ni pomoć a bome ni odnemoć kanitese ovi pisanja više predosadnoje više

Milan je produžena ruka dr. Zorana Galića, postavljen je tu da zataška dugogodišnji kriminal koji se nastavlja. Ništa on neće ispravit, a ovih dana će još nagraditi novim činom intelektualce iz Sokoca, Sinergija - Banja Luka, Fabus, Kiseljak treneri i Ševin trust mozgova. Genocid obrazovanja se nastavlja. Bravo Milane

Postali ste pre dosadni. Idite radit nešto korisnije samo pišete gluposti iz dana u dan.Čisti Trač.

ajde demantuj trač [ * neprimjereno * ]e.....................................................................fujj

Danas je 23 pa sta se dogodi samo pisete gluposti .

samo cekajte sve ce se znat.

Šta brišete komentare o korumpiranoj sutkinji

provaljujete se sa ovim tekstovima uporno živite u lažnoj nadi svi ovi što ih vi nabrajate su sve jači i jači iz dana u dan

Dalibore marjanovicu spavass lii mirnoo.gubo od gube i mravu od covjeka, stici cete ruka , Nemoze se prije zore svanit,daliboreeeee spavaasss liii jazavceeee, montiro si optuznice momcima iz sb,al padose ti svih 7 u vodu. Ta' ces ti stelit, p.s vezi dobro pertle od patika :)

sta je je
jaki su ko [ * neprimjereno * ]
pa nesmi u hrvatsku
hehehe [ * neprimjereno * ]e

he he samo laprdajte došao 23.01 i nigdje ništa a koliko ste spominjali sad sam skontao da pišete samo laži da se utješite

Ma okanite se Marijanovica nimu je zgodno treba on rjesuti slucaj u Mepasu u skladistu sto su nadzorne kamere snimile ko mu dragu rasteze dok he radila jada nek se pokrije i neizlazi medju ljude jos doso u siroki bio raditi i svoim kolegama steliri procese svemu pade u vodu

ta nije to njegova što je Goja geometar opalio sto puta

Nakon 01.02.2017. vise ništa neće biti isto.

vi sitni zub koji niste išli na izbore umrite živio kradeze koji će vječno bit na vlasti zbog vas šta kmečite kme kme

Urednice svaka vam cast sto pisete istinu o ovoj marvi komunistickoj staje narodu Hrvatskome zasto ove jugo komuniste ne daih skinu vec istraju iz hercegovine gdje je srce hrvata i hrvatskoga naroda i stavi obrazovane ljude krscanske postene tako i u sudu i tuzilastvu dosta ih je vise nije to njihova zemlja njihov je vodja u Beogradu drug Stanko Colak njemu ih poslati on ce brigu o njima voditi sta vise piskarate vec se narode dignite jajima ih ustrajte a nek posteni obrazovni decki preuzmu sustav da krene ok zupanija gdje je srce hrvata a ne da budemo srce Udbe dosta tog vise

e neide to tako vlast je slast šta će gospoda tada radit kad nejašu narod

Sta se desava u PU Ljubuski???

radi se osam sati u PU Ljubuški svaki dan

Ma dajte se kanite vise ljudi, ovaj portal nadzire samo mup ,gluposti pisete i neistine o pojedincima koje nepoznate,sramota vas more bit.

milane kud se prihvati ovog ludog posla

Kuda ide policija ZHŽ, kada za Galića ni Leko, ni bilo tko drugi, nije kriv?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari