Marija Boras i Matej Hrstić najbolji sportaši Ljubuškog u 2016.

ljubuski.info

Najbolji sportaš općine Ljubuški za 2016. godinu je rukometaš Matej Hrstić. Najbolja sportašica je rukometašica Marija Boras. Najbolji mladi sportaš do 18 godina je rukometaš Josip Šarac, najbolja mlada sportašica do 18 godina je rukometašica Andrea Vrdoljak i najbolji sportski klub je RK Izviđač.

Jubilarni iznos

To su rezultati izbora najboljih ljubuških sportaša za prošlu godinu, koji je organizirao općinski Ured društvenih djelatnosti. Izbor je provelo osmeročlano povjerenstvo sastavljeno od ljubuških novinara. Bio je to jubilarni 20. po redu izbor i, kao i u većini prethodnih godina, protekao je u znaku rukometa.

Matej Hrstić je najbolji igrač Izviđača. Igra na mjestu lijevog vanjskog, bio je kadetski i juniorski reprezentativac BiH, bio je pozvan i u seniorski sastav BiH, no zahvalio se jer je odlučio igrati za Hrvatsku. Imajući u vidu njegove igre, za očekivati je da će mu se ostvariti želja da uskoro obuče kockasti dres, međutim, prema pravilima, mora pauzirati dvije godine, budući da je promijenio reprezentativnu vrstu.

Marija Boras, igračica ŽRK Izviđač Autotransport, ponovno je najbolja ljubuška sportašica i ovo je treći put zaredom kako je ponijela tu titulu. U sezoni 2015./2016. bila je najbolji strijelac u Premijer ligi BiH, a i u jesenskom dijelu ovogodišnjeg natjecanja je prva na ljestvici strijelaca.

Josip Šarac je, uz Mateja Hrstića, najbolji igrač seniorske momčadi Izviđača, kadetski je reprezentativac Hrvatske i na Europskom kadetskom prvenstvu prošle godine u Zagrebu s hrvatskom reprezentacijom osvojio je srebro.

Andrea Vrdoljak, učenica 2. razreda Gimnazije, standardna na lijevom krilu u prvom sastavu ŽRK Izviđač Autotransport, igračica je koja obećava.

Izviđaču 18. naslov

RK Izviđač je 18. put izabran kao najbolji ljubuški sportski klub. Osvojio je prvo mjesto u prvenstvu u prošloj sezoni i to mu je ukupno peta titula prvaka BiH. Slavlje se poklopilo s proslavom 60. obljetnice osnivanja kluba. Dvostruki je pobjednik Kupa BiH, osam puta je bio prvak u prvenstvu Herceg Bosne, a devet puta osvajao Kup. Trenutačno se, kao predstavnik BiH, natječe u SEHA ligi.

Ivan Kaleb | Večernji list

Glas naroda

Na slici ekipa mladeži koja vlada i ruši Ljubuški
Ovi na slici kvare sliku sporta u ljubuškom
svagdi se prišlepaju

Zašto ova slika,riječ je o sportašima i to uspješnim,zašto ova slika

Šta ovi hopovi i paraziti rade sa sportašima?Dok nas ova sportska mlađarija promiče ova kradese krmeća marva nas uništava.

kradeze uvlači[ * neprimjereno * ] su vegeta idu u svako jelo a cil je uspit pošto poto tj doć na stol u jelu biti tamo di se odlućuje i hapat zase je cilj a ko šiša narod

Marija Boras i Matej Hrstić najbolji sportaši Ljubuškog u 2016.
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari