Reakcija 2016: Prikupljeno 23.080 maraka za siromašne

ljubuski.info

Humanitarna akcija pod nazivom "Reakcija 2016." Udruge mladih Agape iz Ljubuškog bila je pun pogodak. Štoviše, bila je to njihova najuspješnija akcija dosad, odnosno "do sada najbolji projekt u našoj organizaciji".

U akciji je prikupljeno ukupno 23.080 KM. Od toga je na sajmu pod šatorom na središnjem ljubuškom trgu prikupljeno 16.100 KM, a u darovima od različitih donatora 6980 KM.

"U organizaciji i izvedbi sajma te podjeli paketa sudjelovalo je više od 50 osoba koje su unatoč hladnoći prikupljale vaše donacije i radile na pripremama sajma raspoređenim u razne radne skupine. Priprema sajma trajala je gotovo dva mjeseca, izvedba pet dana, a vrijeme raspodjele paketa je završeno prije pet dana. Podijeljeno je ukupno 350 paketa pomoći socijalno ugroženim obiteljima. Ovom prilikom se jako zahvaljujemo dragim sugrađanima koji su nam ustupili prijevoz za pakete", ističu mladi.

Posebno su, uz zahvalu, istaknuli poimence više od 60 donatora - poduzetnika, ustanova i pojedinaca koji su, navode mladi humanitarci, "pokazali volju za opće dobro i bez čije pomoći i stalne podrške sajam ne bi mogao zaživjeti".

Zahvalni su brojnim glazbenicima koji su besplatno nastupali i zabavljali posjetitelje tijekom sajamskih večeri i iznimno velikom broju donatora. Od srca se zahvaljuju učenicima OŠ Ivane Brlić Mažuranić koji su s razrednicom Rankom Boto prikupili novčani iznos, zatim djeci iz Dječjeg vrtića "Leptirić" koji su prikupljali pakete, djeci i tetama iz vrtića "Jelenko" koji su poklonili darove i otpjevali nekoliko pjesama, te svima ostalima koji su na svoj način pružili pomoć i dali doprinos ovoj hvalevrijednoj akciji.
"Zahvalni smo svim posjetiteljima koji su dolaskom podržali našu misiju, koja je svake godine sve potrebnija. Pozivamo vas da i dalje pratite naše projekte i pomognete nam ovu sredinu obogatiti te na taj način odgovoriti na vašu podršku", poručili su iz udruge Agape.

Ivan Kaleb | Večernji list

Glas naroda

jako smo zahvalni radnicima općine i policije oni su se svestrano odazvali

jel bilo pršuta u darovin

Neznaj potrebit staje prsut cajna itd samo riza i makaroni litar ulja stare rutine to je za potrebite i sirotinju

Svaka pohvala udruzi i ljudima koji su sudjelovali .Ima sirotinje kojima je potrebno a ima onih sto mogu radit a nece samo cekaju pomoc i opijaju se .

Kapa do poda Agape,pitanje jedno molim,do kada će u gradskom parku ostati Jaslice i okićeni bor na koso????

lipo je dati ko nema i pršut a kad ih nestane 7 komada niko nije kriv a policija nema dokaza kažu rukavice i to je to samo ja ih neman

ako znam itd

kažu susjed

Reakcija 2016: Prikupljeno 23.080 maraka za siromašne
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari