Ravnatelj policije ZHŽ Milan Galić zapovjedio krivotvorenje dokumentacije oko Miroslava Galića!?

ljubuski.info

Je li novi ravnatelj policije Milan Galić zapovjedio krivotvorenje sadržaja dokumentacije oko pravomoćno osuđenog kriminalca Miroslava Galića, koji je još na funkciji načelnika Odjela kriminalističke policije MUP-a ZHŽ, je pitanje oko kojeg ne bi trebalo puno razmišljati, jer su zaključci, a osobito dokumentacija, više nego logični.

Podjećamo, Miroslav Galić je osuđen na kaznu zatvora od 15 mjeseci - tri godine uvjetno, zbog krivotvorenja javnih isprava, od osobnih iskaznica do druge dokumentacije, što je omogućilo milijunske financijske malverzacije. Na temelju lažnih iskaznica registrirana su mnoga poduzeća, a ta su poduzeća…. i na kraju je bilo pojeo vuk magare.

Nekoliko policijskih službenika, kojima zapovijeda ravnatelj Galić, pokušava zaštititi Miroslava Galića, iako je bivši ravnatelj policije dr. Zoran Galić iznio u iskazu, prilikom istrage, mnoge nezakonite radnje oko Miroslava Galića, koje su opet za dr. Zorana Galića mačji kašalj, jer je isti kupio novcima poreskih obveznika diplomu FABUS. Zbog Miroslava Galića, dr. Zoran Galić je razbijao čaše, ozljeđivao se, u pravom smislu riječi krvario, prijetio onima koji su ukazivali na kriminal.

U zaštitu Miroslava Galića pokušalo je stati i Tužiteljstvo ZHŽ, za koje se ne može kazati kako procesuira kriminal, već ga štiti, za što je pripremljen polugodišnji feljton. Tužiteljstvo ZHŽ je dio kriminalne hobotnice, koja razara ZHŽ i štiti sve od klasičnih do financijskih kriminalaca i političara. Dokumentacija to potvrđuje, a glavna tužiteljica Vesna Ćavar i tužitelji su dio političkog represivnog aparata s prepisanom zadaćom iz SFRJ, nešto poput OZNA-e i UDBA-e. Zanimljiva je činjenica kako je mlada i fatalna tužiteljica Kristina Nogalo, nakon objavljivanja dokumentacije o neprovođenju istrage oko Mate Šimića, odmah nazvala PU Grude i nabrokala policijskog službenika Pandžića. Znači oni imaju razmijenjene brojeve telefona i mogu komunicirati neslužbeno.

Tko je Milan Galić?

Trenutni ravnatelj krim službe MUP-a ZHŽ. Posušak. Što on misli o sebi najbolje potvrđuje svježa izjava kojom je u policijskom društvu objasnio zašto je morao otići iz FUP-a.

Kazao je kako je bio postavljen na mandat od 4 godine. kako je bio odličan policajac, ali mu je direktor Dragan Lukač nakon "odličnih rezultata" priopćio kako FUP traži odgovarajuću osobu na poziciji koju je Galić do tada obnašao.

Policija u ZHŽ nije institucija upravo zbog ovakvog provincijskog načina upravljanja i srozavanja njenog ugleda seljačkom zapovjednom kamarilom, koja je u sprezi sa svakim u podzemlju i nadzemlju.

Nikakvo nije čudo što Milan Galić štiti Miroslava Galića. Nezavisni odbor ZHŽ će imati pune ruke posla, jer dolaskom Milana Galića kriminal dobiva samo novu ceradu.      

nastavlja se... 

Glas naroda

On ce biti upamcen kao najkraci komesar uskoro mu sljedi smjena i istrage

Istinito i tužno. Milan Galić i Miroslav Galić su nebo i zemlja po različitosti, ali Milan neće protiv prijatelja a morao bi. I to je pat pozicija, Mirislav Galić će doći glave i Milana uz mnoge ljude koji će zbog njega nadrapat.
Lakse je bilo jenoga žrtvovat nego dvadesetjednoga.

Nema Milan srca za suočiti se sa stvarnim problemima MUP-a. Mora on redovno davati raport Zoki i Sepi. Zato je tu i postavljen, ali bit će mu ovo težak mandat, neće bit lako kao u Mostaru, naočale na Rondoo i snimanje Mostarki.

Na stranu to što nema srca,što je istina,ali čovjek nema niti znanja,niti škole i uvijek je bio igrač,nikad samostalan.

znan čovika dobar čovik ali upa među vukove nesmi prdnut oće pomoć nije loš dok on bude na mistu ravnatelja policijaće uživat

Galici, milicajci,policajci ,udbasi, špijuni, didovi panduri sinovi panduri unuci panduri,i naravno partizanine skoro svi

Ravnatelj policije ZHŽ Milan Galić zapovjedio krivotvorenje dokumentacije oko Miroslava Galića!?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari