Je li se izbor medijatora u MUP-u odigrao u nekom svadbenom salonu?

ljubuski.info

Ministar MUP-a ZHŽ Zdravko Boras osobno je nadgledao izradu teksta dokumenta, kojim je želio opovrgnuti kriminal oko imenovanja Ane Smoljan za medijatora državne službe, doznajemo iz MUP-a ZHŽ. Pod njegovom strategijom komponiran je sadržaj dokumenta, ali što je najgore pod njegovom palicom je proveden postupak imenovanja, bez izbornog postupka o kojem državni službenici i namještenici nisu imali nikakvih informacija.

I sama službenica Ana Smoljan je ranije govorila kako je samo imenovana.

Međutim, dokumentaciji je napisano da je prilikom izbora medijatora državne službe Ane Smoljan bilo nazočno 98 državnih službenika i namještenika i predstavnik Sindikata MUP-a ZHŽ, a da je za službenicu Smoljan ruku podiglo 63-je nazočnih.

Ne samo da u MUP-u o ovome nitko nije znao, izbor se nije niti dogodio, a sve je posljedica  teškog kriminala u MUP-u ZHŽ, čiji su detalji svim djelatnicima u MUP-u poznati. Jedina solucija, kada je u pitanju lokacija izbora, bi bilo da se izbor dogodio u kakvom svadbenom salonu.    

Slijedi istraga

MUP ZHŽ će svakako istražiteljima morati dostaviti imena svih "nazočnih", a svoje iskaze će morati dati kreatori ovog kriminala, koji je nezamisliv za normalne institucije i društvo. Iza svega stoji HDZ BiH i Zdravko Boras.

Dokument  "zapisnika" je stvorila šefica Kadrovske službe Ingrid Miloš, a sve po naputku poznatog pravnika Željka Jukića, kojem krivotvorenje i izrada pravnih akata nezakonitog sadržaja, te neljudsko ponašanje, nije nimalo strano.

Nezamislivo je ponašanje i ostalih pravnika Ilije Borasa i tajnika MUP-a ZHŽ Željka Naletilića, koji je podmetnuo svoje ime i prezime u ovaj kriminalan čin.

O politici i HDZ BiH ne treba trošiti riječi. U MUP-u ZHŽ se događa genocid nad zakonima, pa sve prerasta u dimenziju nepovratnog zločina.

Glas naroda

Hebem ti drzavu zupaniju stranku ti je ovi hablecina ministar a Fragola je sve osim svadbeni salon

daleko je ovaj od don vite koji daje savjete

Slika gore!Don Corleone vi ništa ne brinite!Don Corleone-Ne brinem ja Luigi, arivederchi! Iz filma The Godfather!?

Znate onu "veži konja gdje ti gazda kaže",
takva je situacija ako misliš zadržati mjesto moraš biti;
gluv, ćorav i praviti se malo mutav,
to ti je stvarnos

Sta ce ilija,sta bi trebao..bolje se pokrit usima i sutit..

Prevaranti i šibicari. Neka je Basic pokazao pravo lice.

Lisice čuvaju kokoše može li to ne može

Bašić je pravo lice mupa.Jedan potez i cijeli život ti je obilježen.Je li to zaista toliko vrijedi???

BAŠIĆ je lgenda što se vama ne dopada šta ćeš

Je legenda, nakon ovog slucaja uci ce u legende

Je li se izbor medijatora u MUP-u odigrao u nekom svadbenom salonu?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari