Spriječen nezakonit prelazak državne granice na području Ljubuškog

ljubuski.info

Službenici Postrojbe granične policije Doljani, u suradnji s pripadnicima MUP-a Zapadnohercegovačke županije 29. prosinca su u večernjim satima u graničnom pojasu općine Ljubuški otkrili troje državljana Turske, među kojima i maloljetnika, u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo "krijumčarenje ljudi", slobode su lišeni državljani Turske M. A. (1985.) i S. C. (1980.), kao i državljani BiH V. K. (1993.) i M. P. (1992.). Nastavlja se daljnji rad na slučaju.

Komentari

ako uvate neku dobru zamotanu mlađu ja bi udomio jednu

postovani novinaru provjeri pa pisi istinu

Svaka čas na uspjehu.

da je uspjeh pocinitelj bi bio kaznjen a ne pusten jer mu nije ovo prvi put

Počinitelju slijedi suđenje pa onda dolazi kazna.

nije mu prvi put i odgulio je vec jednom

Nelupajte gluposti jer ne znate istinu nego prepisete sa stranice granicne koja zna pocetak .samo jedan je kriv a vidim vecina zna i ko .za vasu informaciju dokazano drugog bzv blatite moglo bi se nekom o glavu obiti!

Dragi grabljani kad sam ja bio optuzivan za takva djela bio sam kriminalac a sad vasa djeca puni trave i speda kad nesto takvo naprave oni nisu krivi bez obzira sto su uhvaceni na djelu oni su dobri i laze svak na njih vidite da kad tad bog vrati svima za nasladjivanje tudjoj nevolji. pozdrav od kriminalca

Koja trava i SPEED i nije niko iz Graba uhvacen nego Vašarovića za one koji lupaju nebuloze

Nije valjda dasu Grabljani opet glavni aduti.Nije ni čudo kad i policija štiti takve daje pravde policija bi to sprečavala, ovu dvojicu štosu priveli i mala dica znaju čim se bave nisu davali dio kolača.

Kako se zovu sretnici??

Gost aj da se upoznamo

Puljići

Da nije nikola stanka petrova

Sta je nemate sta jesti

Spriječen nezakonit prelazak državne granice na području Ljubuškog

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto