Kad će i kako Čović odgovoriti na pitanja fra Žarka Ilića? Možda progonom!?

ljubuski.info

"Pričam ti priču" – tako bi se mogao nazvati politički vokabular Dragana Čovića, predsjednika  HDZ BiH, koji Hrvatima prodaje maglu, bogati se na narodnoj grbači, ne vodi razboritu i moralnu politiku i na putu je uništenja društvenog trenutka, koji je zacijelo tu, sve je uništeno u pravom smislu riječi.

Svakako će Dragan Čović, odgovarati za takvu politiku i propast naroda kome je nametnut od političkih struktura ograničenog interesa.

On za takvo stanje poodavno dobija kritike i packe, ali zanimljivo da uzvraća represivno bez obzira tko s druge strane bio. Definitivno je postao više nego bezobrazan.

U najnovijem broju Kršnog zavičaja (broj 49. prosinac 2016.), ima jedan osobit osvrt urednika fra Žarka Ilića, kojeg donosimo čitateljima, govori o braniteljima, lažnim diplomama i s još bitnih pitanja, a Ćović ga je imao prilike pročitati naglas prije nekoliko mjeseci.

Stranke i narodna budućnost

U jeku domovinskog rata bio sam pročelnik jedne zajedničke Komisije za pravdu, mir i ekologiju Konferencije franjevačkih provincijala u južnoslavenskim zemljama. Zbog toga sam dobio pismeni poziv na jedan službeni sastanak političkog i vojnog čelništva Hrvatske zajednice Herceg-Bosne koji je održan pred predstavnicima hrvatske vlade iz Zagreba. Bilo je to na Teskeri 15. rujna 1992. Pred svima sam se pismeno i usmeno osvrnuo na ondašnje opće prilike i bolne događaje.

Na kraju sam izrekao i jedan molbeni prijedlog:
"Ako naši političari žele stvarati zajedništvo hrvatskog naroda na ovim prostorima, moraju se redovito susretati sa svojim biračima radi uzajamnog informiranja i formiranja. A to nužno vodi priznavanju prava na različitosti. Stoga se svi moramo pozabaviti razmišljanjem o hotimičnom obrazovanju više pravih hrvatskih stranaka u BiH. Jednostranačje ima samo jednu prednost i mnoštvo nedostataka" (Usp. 25. KZ, Humac, 1992., str 242.).

Danas također treba to naglasiti. Ali i provjeravati stvarnu ulogu stranačke pripadnosti i stranačkog čelništva. Na prvim izborima komunističke Jugoslavije 1945. jedan onda stari fratar na biralištu s jednom kutijom za unaprijed određene narodne predstavnike prosvjedno reče: "Tko je vidio utrku s jednim konjem?!" I - ode u zatvor.

Danas se više puta ponavlja izraz naša stranka. Ne bi li valjalo taj naziv sadržajno jasnije odrediti?!

Stvarno mjerilo

Je li naša stranka koja godinama ne zna za naše zatvorene ili osuđene branitelje?

Koja nije osigurala stvarni popis naših branitelja, a istodobno omogućila ratnim bjeguncima, trgovcima ili papirnim "bolesnicima" upis braniteljskog staža! - A ipak nijedan od tih ne zna gdje je, kad i s kim bio na bojištu?!?
Zar se ne smiju branitelji svake stvarne postrojbe bar nakon dvadeset godina pozvati u svoje općinsko središe na javnu smotru sa svojim ratnim zapovjednicima?!?
Stvarni branitelji se toga ne boje! A tko im to ne da?

Koja ne stane u zaštitu našeg biskupa, koji je digao glas protiv progona i uništenja hrvatskog naroda u jednom tisućljetnom dijelu naše Domovine?!?

Koja na odgovorne položaje postavlja neodgovorne osobe?

Koja javna radna mjesta potajno osigurava "svojima" bez obzira na njihovu sposobnost?

Koja na radna mjesta i na društvene položaje bez javnog natječaja postavlja osobe s kupljenim diplomama, dok istodobno pet do deset godina uzalud čekaju posao siromašni mladići i djevojke s gorko zarađenim diplomama?

Je li to naša stranka ...?!? Ili je?!?

Glas naroda

Fra Žarko živio ti meni 100 godina a ova banda gore pokrepaće i oni ne sekiraj se

Ajde mladeži partije komentirajte i demantirajte ovo.Ajde Tiša Kiseljak javi se reci kiju pametnu ipak si se školovao na bosanskom sveučilištu pa intelektualno možeš parirati Fra Žarku Iliću.

Ovaj portal je s ovim tekstom zaslužio da mu zaželimo sve najbolje u 2017.godini a nama poruka spašavaj se tko može

Posto je vrijeme cestitanja cestitam fratru na pismu portalu na objavi i ovim diplomcima na brzom obrazovanju

Velecasni hvala vam sestra i ja smo odmah poslije fakulteta otisle jer nismo slijepe svome narodu i kraju zelimo sve najbolje s ovima to nema sanse pravi ljudi su nihilizirani

Kiseljak se kažu najbolje prodaje u Ljubuškom,na trgovinama konzuma nestalo ga,rasprodan.Za doček nove godine pit će se kiseljak i slaviti mason Ševo

Tako je ovo je daleko najbolji portal u hercegovini i svi ga prate te prenose tekstove.Na veliku žalost ove tužne partijske ekipe koja ništa nikad nije uspjela demantirati.Ovaj portal zaslužan je za otvaranje očiju javnosti,običnih građana koji nisu bili informirani o marifetlucima i kriminalu partije.Pokazalo se nažalost da je vladavina HDZ kod nas gora od komunističke vladavine a s obzirom da su na vlasti punih 25 godina sa pravom možemo reći da se radi o jednopartijskom sustavu.U ljubuškom je Nevenko Barbarić dobio za dlaku izbore zahvaljujući prije svega savezu sa fra Ikom Skokom i drugima koji su premjestili fra Velimira Mandića.Zatim su žestoko očeli graditi prije izbora upotrebljujući sve raspoložive resurse,naravno uz zaduženja i odriješenu kesu partije i Čovića.Onda su zahvaljujući neorganiziranosti oporbe novcem kao Lijanovići,ubacivanjem i križanjem listića"osvojili"pobjedu načelnika Barbarića.Paponja im je pokazao kako je ipak moguće da se izbori mogu dobiti i bez prljavog novca i prljave kampanje kupovine asfaltom birača.Nemaju se čime pohvaliti.Zato im je fra Žarko Ilić-Čoviću i Barbariću pročitao ovo pismo i zatim su netragom,pokunjeni otišli.Kada je predsjednica Kolinda dolazila izbjegli su posjet samostanu Humac što je sramota prije svega protokola,pa onda Čovića,Barbarića i njegove bratije.Sada narod zna punu istinu i njihova vladavina bit će im jako,jako teška jer su omraženi od naroda,narod im se više ne divi jer im je religija postala moć,vlast i novac.Kad tako radiš onda sklapaš dogovor sa v r a go m i oni su na to pristali.Pozdrav fra Žarku Iliću koji je u ovakvim prilikama postao naš svetac.

Pokret otpora ide daljei u 2017 godini sve do skidanja sa vlasti naših ugnjetavača,uništavača i uhljebapartije

Nitko nema pravo osporavati gospodinu Čoviću obnašanje dužnosti na koju je izabran i to na najdemokratičniji način - tajnim glasovanjem apsolutnom većinom od svojega hrvatskoga naroda. I to ne samo jedanput, nego na svim dosadašnjim izborima kada se god kandidirao. A to znači da Čović nije radio po volji svojih birača, da ga oni nebi uzastopno birali i izabrali na svakim izborima za toliko dugogodišnje razdoblje.

Stoga, svako osporavanje Čovićevih zasluga u obnašanju državničkih dužnosti na koje je biran, ujedno je i osporavanje demokratske volje većine hrvatskih birača koji su Čoviću dali povjerenje.

Nije Čović postavljan na dužnosti po dekretima komunističkog jednopartijskig sustava, a niti nasljeđivao vlast u nekoj kraljevskoj dinastiji. On je izbor demokracije u pluralističkom društvu na koje vi kao njegovi kritičari niste navikli. Vi sigurno patite od nostalgije za izgubljenim jednopartijskim sustavom.

Spominjete i neke fratre koji nisu zadovoljni Čovićem.
Kao da je to neki argument i neupitna prmjedba.
Pa nisu sa Čovićem, a niti sa cijelim HDZ-om zadovoljni ni oni fra-daidže iz Sarajeva, pa nitko od normalnih Hrvata ne kaže da je to opravdana kritika.

Zašto vi niste izabrali svoga kandidata, pa ne bi Čović bio na toj dužnosti? A niste sigurno stoga što ste kao nusprodukt poraženog sustava ostali u manjini i ne može te sigurno više uživati privilegije na račun pravih Hrvata kao što je i Čović. U tom slučaju, Čović vam je uistinu kriv. Jer vam je sa HDZ-om i hrvatskim braniteljima srušio majku Yugu i ćaleta Broza.

zna se kako je hdz stvarao i stvorio bitačku mašineriju, zato i ja stojim iza "pokreta otpora", potpisujem se za sve buduće aktivnosti, a moje su karakteristike sledeće:
Ja sam Zaboravljeni branitelj sa bogatim ratnim iskustvom, kako kao iskusan vojnik tako i kao sposoban časnik bez čina ali zasluzenog u ratu!
Stavljam se na raspolaganje pokretu otpora!

Ako je izabran onda ima mandat po tebi da hrade svoje pozaposljava druge u inozemstvo protjerati jer njegovi suradnici ne znaju raditi vec hrasti proracun fra Zarko sretno vam sve

To su sve insinuacije, laži i paralaži yugo-komunista oznaško-udbaške pasmine.
Jer oni koji su izabrali Čovića znaju kakav je on. Da je kriminalac, nebi ga izabirali svakih uzastopnih izbora u dvadesetogodišnjem i dužem razdoblju. Da je kriminalac završio bi u zatvoru kao i mnogi drugi kriminalci, a Čović nema niti jdne pravomoćne sudske presude po kojoj je bio ikad kažnjen u životu.
Stoga, što radi Čović, rade i 90-postotni broj Hrvata koji su ga izabrali.
A da skoro cijeli hrvtski narod ne valja, vaše su crvenokmerske bedastoće. Vaše vrijeme je davno svršeno vrijeme - pluskvanperfekat.

Možete samo roniti nostalgične suze za majkom yugom i jednonogim ćaletom bravarom. Kao njihova siročad.

A taj fra-Žarko je neki novi fra-daidža, tipa baščaršijsko-kaldrmaških fra-daidža.

Kakvi branitelji kakvi Hrvati vrhušku HDZ-a u BiH otpočetka (tisuću je primjera iz Gruda čuvenog sjedišta Herceg Bosne )zanima samo novac i materijalna dobra a Čović je za njih šampion kako bi to IRA riješila za JEDAN dan svim časnim Hrvatima gdje god bili sretno u 2017.godini

Vas je samo još ostalo u LJubuškom i Herceg Bosni, šaka jada. Nekoliko hrvatskih izroda, tipa crveno-kmerskih nasljednika i sljednika i nekoliko grla janjičarskih nasljednika, tipa mudžahedina.

Niste više vrijedni pozornosti. Jedino vas mogu HDZ-ovi vatrogasci počistiti šmrkovima i otpremiti u odvodnu kanalizaciju na vječiti deponij septičke jame.

HDZ BIH - ZNA SE!!!

fuj fuj fukaro od udružene zločinačke čovićeve organizacije

neka taj tvoj pošteni čović pokaže račun od stana u mostaru što je sam sebi u sokolu prodao, a neka izbaci liste po svim općinama gdje je hdz na vlasti, liste zaposlenih u javnim službama prije 90 god, za vrijeme rata i sve do danas, i nek to objavi u novinama pa ćeš vidjeti da je 80 % današnjih zaposlenika nasljedilo radno mjesto od roditelja, to je smiješno, nemam ništa protiv obrazovanih ljudi ali nemože baš svaki sin i kćer biti toliko obrazovani da roditelje nasljeđiva u javnih institucijama to me posjeća na indiju i na njene kaste to je upoznat znat će šta govorim. žzh je štrašna geodeta nasljedi sin, pa onda i žup. tužitelja, pa matičara, pa policajca itd hahaha čoviću

Čović je Hrvat, katolički vjernik, hrvatski branitelj iz Domovinskoga rata i intelektualac svjedskoga formata - Dr. znanosti.
Pretežito su takvi ili slični njemu i ostali njegovi članovi uže i šire obitelji. Stoga, Čović i Čovićevci i zaslužuju da uživaju plodove svoga rada u slobodi koju su izvojevaIi uglavnom njegovi članovi stranke - veličanstvenoga HDZ-a.
Vi, yugokomunistički nusprodukt, oduvijek neobrazovan i antihvatskih provenijencija, navikli ste u polustoljetnom razdoblju uživati sve privilegije na teret Hrvata, katoličkih vjernika i obrazovanih ljudi.
Samo ste vi dobivali značajnija radna mjesta za vaše polustoljetne diktature - u policiji, sudstvu, vojsci, prosvjeti i svim značajnijim državnim institucijama. Kao nepismenjakovići, ali članovi SKJ.
Dok su hrvatski intelektualci morali ići trbuhom za kruhom u inozemstvo, ili ste vi njima zatrpavali komunističke kazamate.

Sada trebate shvatiti da je vaš rok trajanja istekao, da sada Hrvati i njihovi intelektualci i borci za hrvatsku slobodu, moraju uživati blagodati svojega rada.

Vi to morate shvatiti, ili nestati.

Wtf?? Hahahaha. Čović branitelj?! Bakir u trezoru branio, a Čović u Sokolu.

Sve što je o Čoviću napisano je točno.
Samo ste zaboravili napisat da je
pokvaren,
nemoralan,
častohlepan,
korumpiran,
materijalno nezasit

Komu bi Čović trebao pokazivati svoje račune? Nikomu, osim dr. Tuđmanu, svom hrvatskom i katoličkom biračkom tijelu i Bogu!
Pošto je Tuđman umro, birači znaju njegove račune, a Bog svačije račune zna,što znači da Čović više nikomu nije obvezan pokazivati svoje račune jer nema drugih nadređenih.

Utrka s jednim konjem specijalnost HDZ a

Izgubio sam para i para zdravlje u ovom ratu ali ovo iskustvo u sta se ljudi pretvaraju ne bi dao nizasto

pa čovječe dobio je 20%glasova od ukupnog hrvatskog biračkog tijela . on srušio yugu pa bio je do zadnjeg dana sa četnicima u sokolu , nema ni dana rata u ratu je bio mali miš sa boravkom u makarskoj u izbjegličkom hotelu , ti ga dobro braniš sigurno si jedan od njegovi uguzničko uhljebarski kadrova sa završenom ševinom školom. slijep si od svoje vlastite pohlepe za privilegijama koje ti pruža njegova zločinačka organizacija .

Koji si ti tokmak. "Dobio 20 posto glasova od ukupnog biračkog tijela..." Pa, koliko su postotaka onda dobili tvoji crveni kmeri kao gubitnici? Onda su gubitnici dobili 80%, po tvome koka-mozgu.
I takvi "pismenjakovići" bi na neke značajne funkcije.
Pa takvi nisu ni za čobana. Vi znate samo lagati i "pevati pesme - po šumama i gorama." To su vaši intelektualni dosezi i kvocijenti inteligencije u visini broja vaših opanaka - dugokljunaša.

ti si glupo uguzničko stvorenje koje nezna koliko je 20 % od 500 tisuća hrvata , tvoj vođa je dobio 110 od toga 10 tisuća srpski glasova koje mu je donijela udbaško kosovska svita a od ovi ostali 100 tis. što su mu dali glas većina je iz partijski komunistički obitelji kao što si i ti sam . koliko si pametan pa neznaš da 80 % hrvata a to je 400 tis. nije izlazilo na izbore ili nije glasalo za tvog ćiriličarskog jugoslovenčinu koji te zaludio sa sposobnostima kleptomanske pljačke i gnusni laži .

Tokmačino, nisam te pitao za udbine priče i ISIL-ovske teferiće, nego sam te pitao, koliko su tvoji crveni kmeri dobili glasova i jesu li te brojke veće od Čovićevih?
I koji je još Hrvat u raspadnutoj BiH dobio više glasova od Čovića?
Nije ni jedan!
Jedino po računici tvojih crvenokmerskih grla može biti da ste vi dobili 150% svih glasova. Koliko su dobivali i Staljin, Mao-Ce-Tung, Kim-Jong-Un i Pol Pot.

To se u politici kaže ima legalitet nema legitimitet i na kraju krajeva tko je on da ga se ne istraži jer je ogromni nesrazmjer imovine i primanja Sanader i Vidošević su za njega male mace samo neprijatelj svega Hrvatskog ne vidi da Hrvati u Bosni i Hercegovini zaslužuju boljeg i poštenijeg vođu a te crvene kmere koje spominješ nemoj nikad više jer dobro se zna tko je šta imao prije rata tko je gdje bio tko je šta radio tko se krstio krizmo i vjenčo u crkvi naknadno po noći tko su lažnjaci dezerteri ratni profiteri lažni intelektualci itd itd

Vi, kao slijednici i nasljednici dugogodišnjih prežderivača iz komunističkie žgadije, svi ste slični kao jaje jajetu.
Kada nemate argumenata za pobijanje činjenica sugovornika, onda vam samo preostaju klevete i laži. Baš kao svih onih preko Drine. Osobito onih iz Ravne Gore.

Iako sami znate da su vam te laži višestruko prozirne i da u njih nitko zdravorazuman ne će niti može povjerovati, opet ustrajavate u njima.

To se osobito vidi i po primjeru gospodina - dr. Dragana Čovića. Protiv njega su baš iz tvoje pasmine podnijeli niz kaznenih prijava i optužnica za neka izmišljena kaznena djela, ali su ipak sve one pale u vodu. Na svaku takvu neutemeljenu optužbu i općepoznatu klevetu, Čović je dobio pravomoćnu oslobađajuću presudu o svojoj nedužnosti.
A vi, kao i klevetnici znate sigurno da se svaki čovjek na svijetu drži nedužnim - nevinim dok mu se pravomoćnom sudskom presudom ne dokaže krivnja. Pošto takve presude Čović nikada nije dobio, čovjek je nedužan, ali ga vi crvendaći i dalje uporno klevećete.
Pa on je pretolerantan čovjek, jer vas sve takve može progoniti za kaznena djele klevete, po kojima bi sigurno bili kažnjeni i nadoknadili tužitelju materijalnu i nematerijalnu štetu.

Stoga, bolje zavežite vaše yugokomunističke jezičine, da vam ih drugi nebi zavezivali!

Tebi je dedo i tata komunista jer takvi prave ljude bez stava uvik se nekom uvučete u probavni trakt a dragan čović se potpisivao ćirilicom do devedesete svo vrijeme rata bio u Makarskoj ili u Grudama gledali kako će drpisat Hrvatsku preko HVO krvi to je priznao njegov prijatelj Rupčić Soko Eronet i ostalo sve se zna Lijanovići su mu dali milione za carinske prevare šef carine se zbog toga bacio s mosta onda su napravili ovaj projekat Ševo s prodajama diploma kladionice pa osiguranje itd itd ne sumnjam da ovakav čovjek nema partnera hobotnici trebaju kraci ali njihovo nedjelo se vidi po Njemačkim gradovima punih Hrvatske obrazovane mladosti koji neće da budu uhljebi

"Čović bio u Makarskoj i Grudama..." Pa, nije bio u Bileći, Nevesinju, Gacku, Palama... kao oni od kojih si ti postao.
Nije Čović bio u onoj tenkovskoj koloni 1991., koja je blokirana u selu Pologu kod Širokog Brijega, nego su u toj koloni bili tvoji.
A Čović je bio na čelu blokade.
Nije Čović prodavao oružje za vrijeme Domovinskog rata Prebilovčanima i dostavljao im naftu, nego su to radili tvoji.A primatelji tog oružja i nafte pucali po Čoviću i Čovićevcima...

ja sam bio gdje ti nikad neces biti a tvoj je bio u makarskoj a sef sad u hagu mu je prodavao naftu cetnicima jer su takav dogovor napravili u grudama i skupla plackali hrvate

fuj fuj fukaro od udružene zločinačke čovićeve organizacije

Sreća da je On (Dragan Čović) pobijedio na izborima i da On vodi hrvatski narod.
Inače ko zna kako bi nam bilo.
Možda bi ovaj narod preživljavao na ovim prostorima.
Nego zahvaljujući njemu i papirima RH moremo u cilu Europu.
Slobodno.
Hvala Draganu Čoviću na slobodi.

I Covic i Jelavic i Rupcic i Medic i ostali znaju sta su radili dok su HVO branitelji ginuli ili bili ranjavani a tek poslije Oluje ... savjest proradi kad tad njima ce se na djeci vratit

A čiji su bili branitelji iz HVO-a, koja stranka ih je organizirala i predvodla na prve crte bojišnice? Tko se suprostavio tvojima od 1991. do 1995. godine? Tko je srušio vaše crvene kmere i po LJubuškom i šire, tipa Rojaka i njegovih nasljednika?
Tko je zaustavio prvi neprijateljsku tenkovsku kolonu 1991. u Pologu kod Širokog Brijega?

Jesu li to činili Galići, Granići, Bradvice, Markići, Čolaci, Lasići i slični manji i veći udbaši ili su to činili Čovići, Barbarići, Bobani, Petkovići, i ostali HDZ-ovci?

Zavuci se u svoju crvenu pukotinu i ne gmiži više vani!
Jer će na takvu divljač lov biti stalno otvoren. Pošto ste i po Zakonu o lovu, nezaštićena divljač i štetočine.

HVO nije bila stranacka vojska ja sam od prvog dana bio u HDZ-u i ratu nisam nijednog danasnjeg visokopozicioniranog hdzovca vidio na terenima izssao sam 95. a sad znamo da su bili ratni profiteri i privatizacijski pljackasi medju njima i Dragan Covic danas su despoti nepotisti sisatori proracuna lazni diplomci i progonitelji mladih obrazovanih hrvatskih ljudi iz Bosne i Hercegovine najvise u Njemacku

HVO uistinu nije stranačka vojska, nego vojska hrvatskoga naroda u Herceg Bosni, odnosno vojska hrvatskih domoljuba, ali je taj HVO organizirao HDZ, pa da HDZ-a nije bilo, nebi bilo ni HVO-a, a time ni naše pobjede nad neprijateljom.
A je li stranačka vojska bila Lagumdžijina, odnosno Zlajoglua, je li stranačka vojska bila Zvonkudinova i Živkudinova?
Za Čovića iznosiš sve laži i klevete. Jer da je bio kriminalac, bio bi kažnjen jer ste protiv njega podnosili na desetke kaznenih prijava i po svakoj je pravomoćno - sudski oslobođen kao nedužan čovjek.
Da je Čović bio kriminalac ili nemoralan čovjek, ne bi ga Hrvati birali i izabrali svakih izbora za više od dvadesetogodišnjeg razdoblja
Pa, nećeš valjda sada tvrditi da je i taj većinski hrvatski narod koji je birao Čovića za tolike godine, kriminalan narod.
A zašto nije pobjedio Čovića na izborima kandidat tvoj i tvojih, ako je bolji od Čovića?
Nećeš valjda reći da je Čović postavljen nekim dekretom pojedinaca, kakvim dekretima su postavljani komunistički funkcionari za titinog režima.
Ili da su možda krivotvoreni glasovi za Čovića, jer je postojalo Izborno povjerenstvo koje je nestranačko i neovisno i njihovo izvješće.

Dakle, postoji tisuće razloga i činjenica koji demantiraju vaše laži o Čoviću i HDZ-u.

Ti sto spominjes Jugu i Broza tvoj sef se kleo Tite mi do devedesete dok je ulazio u stari Yugo i pokazivao vozacku potpisanu cirilicom ali dok smo mi posteni idealisti Hrvati bili po bojisnicima tvoj voljeni je drpao pare preko HVO-a i privatizacijske pljacke to ti je istina ja priznam legalan izbor ali trazim preispitivanje hriminalnih radnji i nesrazmjer imovine i primanja i sretna nova svim postenim Hrvatima

"Dok ste vi idealisti i pošteni Hrvati bili po bojišnicama", reci tko je te Hrvate organizirao i vodio na te bojišnice, od početka rata do oslobođenja?
Jesu li vas vodili članovi SKJ-u, SSRNJ, SUBNOR-a, SKOJ-a, USAOJ-a, AFŽ-a..., ili su Tuđmanov, Bobanov, Čovićev... HDZ?

pa [ * neprimjereno * ]u mi smo bili hdz do 95 god. ali kasnije kad dođe kapetan jelavić i ćiriličar čović to se izrodilo u udruženu zločinačku organizaciju radi pljačke i koja nema veze sa izvornim hdz-om koji je sa braniteljima stvorio hrvatsku državu a ovdje herceg bosnu koju su ovi tvoji ukinuli ali su je prije toga opljačkali do kosti .

Nijedan hdzovac nije se istakao u ratu već su pljačakali Hrvatsku preko HVO-a kasnije preko Hercegovačke banke radi se o više stotina miliona maraka a među glavnima je bio Dragan Čović i to je istina

O Covicu mi ne znamo ni jedan pokazace vrijeme kad se kladionicari otvore i progovore

Dragane Čoviću daj ostavku kao Karamarko budi jednom častan čovjek a nama Hrvatima tim činom daj tračak nade u Bosni i Hercegovini

Ti i takvi nisu Hrvati iz Herceg Bosne. Takvi su hrvatske izdajice tipa komunjara i poturica. Takve izdajice datiraju još od osmanlijskog zemana, ali i od titinih dana. Pa sve do sada.
Protiv takvih su se Hrvati borili, a među kojima su bili i Čovićevi predci, ali u najnovijim borbama i sam Čović.
Stoga vi njega mrzite i klevećete.

Da su bogda klevete ali istina sve i jos se ne zna ni devedeset posto o njegovim nedjelima

o njemu najbolje govori tiskovna kenferencija kad ga novinar pita jeste kupili zemlju na barama gdje je sagradio velebnu vilu a on napade novinara odakle mu ta insinuacija i laž a vidimo da je istina a šta još ne znamo

Fra Zarko svaka vam cast neka ste im rekli bolje zivit bez para nego bez obraza

Svima koji sudjeluju u uredjivanju ovog portala zelim sve najbolje u 2017.godini i imali sto manje ovakovih tema koje su obiljezile protekle godine

"...Čović i Barbarić su omraženi od naroda, narod im se više ne divi jer im je religija postala moć, vlast i novac..."

" Pozdrav fra Žarku Iliću koji je u ovakvim prilikama postao naš svetac."

Pa, jesili ti čovječe nastao od [ * neprimjereno * ]a, o čemu su te podučavali marksisti komunističke orjentacije ili te stvorio Bog, o čemu nas je učila religija, odnosno nas katolike - Biblija?
Ili si, očito, polupismeni mješanac nekog komunjare i ISIL-ovca?
Ali, sveusvemu, nisi neka zdravorazumna osoba, koja može vršiti neku logičnu prosudbu i donositi neke realne zaključke iz problematike ili teme o kojoj je riječ.

Da nisi takav, ne bi u onoj drugoj rečenici, o fra Žarku kao svecu, demantirao samoga sebe po onoj prvoj rečenici gdje je Čoviću i Barbariću "religija postala moć vlsat i novac."
Znači, Čović i Barbarić religiozni i pljuješ ih, a fra Žarko nije, nego je za tebe svetac?

Još u svomu komentaru koristiš turcizme, kao riječ "marifetluci", a predstavljaš se Hrvatom i katolikom?

Još izvaljuješ nečuvene gluposti, da su Čović i Barbarić omraženi od naroda, a narod ih svakih izbora bira za svoje predstavnike, odnosno za funkcije za koje se kandidiraju?
Pa, kako mogu biti omraženi od naroda, a taj narod ih bira?
Ili, možda ti misliš na neki svoj narod - partizanski ili mudžahedinski, od kojih su stvarno omraženi?

I, koliki si, koka-mozak, pa ne znaš da Čovića i Barbarića bira i izabire apsolutna većina hrvatskoga - katoličkoga naroda na svim dosadašnjim izborima u razdoblju od preko dvadesetak godina i da će ih birati i izabirati stalno, ukoliko se isti budu kandidirali.

Velečasni Žarko Iliću niste me impresionirali pismom ni zadivili čak štoviše divim se Vašom neinforminiranošću pa Vi ne znate da je ekipa Čović Jelavić Rupčić Medić... prije 25 godina drpila Hrvatskog proračuna preko HVO-a preko 200 miliona maraka i to su crkveni dobrotvori koje licemjerje jel da

Kad će i kako Čović odgovoriti na pitanja fra Žarka Ilića? Možda progonom!?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari