Formirane nove ekipe razbojnika u Hercegovini

ljubuski.info

U posljednjem policijskom izvješću na području Federacije BiH navode se razbojstva, deset teških krađa i 12 "lakših" krađa.

Ovih dana je u Čitluku zabilježena pljačka jednog trgovačkog lanca "teška" više od 70 tisuća maraka. U Hercegovini se posljednjih mjeseci sve više govori o organiziranim kriminalcima i nekim novima koji su ušli u posao pljački i razbojstava. Jedan visokopozicionirani službenik s kojim smo razgovarali istaknuo je kako takve priče imaju uporište, ali i da ne treba pretjerivati.

Prismotra kriminalaca

"Kad govorimo o Hercegovini, dogodila se jedna smjena kriminalaca. Posljednjih godina pritvoreno je više ozbiljnijih igrača kad je kriminal različitih vrsta u pitanju, a neki su pod prismotrom i oslabljen im je utjecaj. Stoga, formirale su se neke nove ekipe razbojnika i pljačkaša koji upadaju u domove, trgovine i druge radnje kako bi se dokopali bilo kakvog plijena. Uglavnom se radi o mlađim naraštajima koji nisu naučili raditi i nisu imali neki osobit odgoj. Policija uglavnom zna o kome se radi, ali ako se takve razbojnike ne bude na vrijeme kažnjavalo i nadziralo, oni u budućnosti mogu postati velik problem", govori dugogodišnji, visokopozicionirani policijski službenik.

Ipak, kad je događaj u Čitluku u pitanju, smatra kako su posao odradili puno ozbiljniji igrači.

Željko Andrijanić | Večernji list

Glas naroda

neki novi klinci ma pusti kraju stara ekipa kriminalaca samose sada opametovali

Di su Makača i njegovi drugovi iz Drežnice?

na godišnjem o državnom trošku

Tu smo,predstavi se pa se i upoznamo..

To se riješi za sat vremena samo je pitanje tko ih štiti.Bez zaštitnika oni su nitko i ništa.Sve se zna.

Ser.list zasto ne napises o ekipi razbojnika iz hdza koji su sve pokrali od orasja do ljubuskog pu

u hercegovini se manje više znamo svi u glavu.ako imate čovjeka koji ne radi nigdje vozi auto od 5000 eur,i voza se cili dan,roditelji mu krpaju početak i kraj miseca,a nema tetku ili strica u americi,čime li se bavi.a ja od sunca do sunca na poslu i da mije golfa 2 dobra i da ga mogu registovat.eto posla za policiju.a šta mladi imaju za vidit.politika loppoovluk,policija lopppovluk i nepotizam,školstvo loopoovluk i kupljene diplome,crkva uz politiku i novčane tokove.i sad se čudimo.

Sirokobrijeska Cosa Nostra,od auta,gudre,razbojstva,tipiranja ,sve se zna,prekaljeni kriminalci kojima je tesko stati na zulj, a policija nesmi pristupit jer nema dokaza,nema tijela nema djela.....

Mafiju možemo riješit za jedan sat samo debeli ministar nek da nalog.Možda je s mafijom u dilu policija sve zna tko krade imamo sve crno na bijelo.Ajde debeli ministre čega se bojiš.Sipa mora doći u Hercegovinu rješiti ove pljačke.

Formirane nove ekipe razbojnika u Hercegovini
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari