Kaznena prijava protiv Borislava Čuljka zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela

ljubuski.info

Protiv zamjenika glavne tužiteljice Tužiteljstva ZHŽ Borislava Čuljka podnešena je kaznena prijava zbog utemeljene sumnje da je zlorabio ovlasti i položaj, nesavjesno radio u službi i nije prijavio kaznena djela i počinitelje, te zbog drugih kaznenih djela..

Provođenje istražnog postupka, ovlasti i odgovornosti tužitelja su definirani Zakonom o kaznenom postupku Federacije BiH. 

Kod tužitelja Borislava Čuljka postoje utemeljene sumnje da je namjerno propuštao izvršiti pojedinačne istražne radnje u postupcima istrage, iako je na to više puta upozoravan.

Prema informacijama bit će utvrđena i odgovornost glavne tužiteljice Vesne Ćavar s obzirom da dokumentacija pokazuje kako je ista bila upoznata s propustima njezinog zamjenika. Radi se o kaznenim djelima s milijunskim iznosima.

Već ranije je, protiv Vesne Ćavar, podnijeta kaznena prijava zbog utemeljene sumnje da je krivotvorila i ovjeravala javne isprave s neistinitim sadržajem. Istražni postupak je u tijeku.

Glas naroda

Ako ikada budu osuđeni na zatvorsku kaznu ovih dvoje ja cu ici u zatvor umjesto njih!Nema vam,ljudi,od toga ništa!

Nisu ovi za tužitelja oni su za kafane i dobre kapljice

ubojice udbaši su mislili da ih ruka pravde neće stić to jest da je juga vječna no zaključite sami šta je pjesnik htio reći

Dok je sirotinja ratovala udbasi su krali lovu i postavljali svoje ljude na pozicije,sada je sve kasno ! Tko se bolje snasao taj je pobjedio.

Kaznena prijava protiv Borislava Čuljka zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari