Grbavac: Kad bi utakmice trajale 45 minuta mi bi osvojili puno više bodova

ljubuski.info

Slično velikom broju utakmica ove sezone u regionalnoj rukometnoj SEHA ligi Izviđač Central osiguranje je i ovoga puta dvije trećine susreta s Veszpremom imao egal rezultat, a onda je protivnik pojačao, Skauti pali, a bodovi našem prvaku iznova izmakli.

Slavni mađarski klub je u Ljubuškom otišao na odmor sa 15:15, gubili su i 22:20 petnaest minuta do kraja, a onda u furioznoj završnici pokazali o kakvoj je momčadi riječ pobjedom s konačnih 31:25.
"Uvijek je lijepo vratiti se u Ljubuški. Utakmica je bila teška, to smo i očekivali. Izviđač je mlad tim koji zna kako držati visok ritam igre. S druge strane mi smo vrlo umorni, imali smo težak raspored u posljednje vrijeme. Čestitam domaćinima na borbenoj igri, ali je naše iskustvo bilo ključno. Izviđaču nedostaje iskustva i to je vidljivo, ali će vremenom i to doći", komentirao je član Veszprema i najbolji bh. sportaš u 2016. godini, Mirsad Terzić.

"Koristim ovu priliku da čestitam Terziću titulu najboljeg bh. sportaša. Izviđač je još jednom pokazao da su dobar tim, a za nas ovo nije bilo nimalo lako poslije svih putovanja u posljednje vrijeme", dodao je Veszpremov trener Javier Sabate.

S druge strane Skauti su uživali u igranju protiv doprvaka Europe.
"Velika je čast igrati protiv Veszprema i nekih od najboljih svjetskih rukometaša. Igrali smo dobro 45 minuta", ali poslije nismo mogli držati taj nivo, izjavio je Mislav Grgić.

Ante i Josip Grbavac te Josip Šarac su zabili po 4 gola za Izviđač, dok je Gašper Marguč za Veszprem postigao 12, a Andreas Nilsson 6.
"Kad bi utakmice trajale 45 minuta mi bi osvojili puno više bodova ove sezone. Ipak ovi porazi uče igrače da brže sazrijevaju. Treba nam samo vremena i strpljenja. Sad je vrijeme da odmorimo i onda se dobro pripremimo za drugi dio sezone", poručio je trener Izviđača Zdenko Grbavac.

Dnevni list

Komentari

Ostat će za povijest zapisano poluvrjeme X sa slavnim Vespremom

ostat će zapisano, sudac isključi igrača Izviđača, a trener izvede golomana iz igre i ne uvede napadača umjesto golomana, dakle jednog isključi sudac, a da ne bi ostao dužan trener isključi još jednog.
:)))))))))))))))))))))))

Jesi li primjetio da je Vesprem dao samo 15 golova za poluvrjeme,da je Pavlak dao top -gol,da Izviđačeva tranzicija nije bila ništa sporija od Vespremove,da je Grbavac imao par vrhunski asistencija....ako nisi brzo doktoru krajnje ti je vrijeme

Grbavac: Kad bi utakmice trajale 45 minuta mi bi osvojili puno više bodova

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari