Božićni domjenak HDZ BiH u Fragoli

ljubuski.info

U nedjelju je u restoranu Fragola priređen Božićni domjenak HDZ BiH Ljubuški.

Zaželivši jedni drugima sve najbolje članovi HDZ BiH Ljubuški su bili ozareni zadovoljstvom oko političke snage svoje stranke, koja uz prirodne ljepote općine i rezultate unatrag 12 godina od kada je načelnik Nevenko Barbarić, općinu, kako kažu, vode prema blagostanju.

Istaknut je uspjeh u Poslovnoj zoni Ljubuški, komunalnoj infrastrukturi usprkos gubitcima JKP Ljubuški od 10,2 milijuna KM. Za stup komunalne industrije predstavljena je ALBA i JP Parkovi.

Sve goste, starije i mlađe članstvo, je pozdravio Ante Mišetić – Sova, predsjednik Skupštine ZHŽ i OO HDZ BiH Ljubuški, obećavši da će u proizvodnju pustiti još veće količine sjaja, od 2010. godine namijenjenog samo za županiju, ali od sada i za općinu.

Sa svima ponaosob se rukovao i načelnik Nevenko Barbarić, kojeg su onako skromnog svi tapšali po ramenima, zahvaljujući mu na mudrom, zakonitom i stručnom upravljanju općinom.

Domjenak je bio svečan. Na stolovima je bilo raznih delicija, sendviča, janjetine, a pozitivno ozračje se odmah proširilo općinom, tako da se govori da je na domjenku bilo čak 700 nazočnih. Što je bilo sa viškom meze i mesa nije poznato.

Razmjenjujući ushićenje i zadovoljstvo bilo je članova, inače velikog hardvera, koji su naglasili da treba po Ljubuškom početi "lomiti noge i ruke", doznaje se iz HDZ BiH Ljubuški. "Lomljenje ruku i nogu" je izgleda drugi naziv za "New deal" u 2017. godini, kojeg Ljubušaci mogu očekivati odmah na početku sljedeće godine.

HDZ BiH je još jedanput pokazao svoju snagu. 

Komentari

Komu to bi Markotic i Kraljević lomili ruke?? Sta će oni onako okretni ?? To su obični galamdžije i bukadzije u zbilji su manji od makova zrna

Kako Toni može nekom lomit ruke kada šuti kad mu Bratiša čupa kosu nek se pokrije pod jorgan i šuti bolje mu je.Ne smi se nikom prititi nije ovo staljinizam i četrdeset osma

Nije Bratiša smio poremetit'vlas Tonijeve legendarne frizure...A Toni im'o m.u.d.a. oduzet'mu koncesiju...K'o ministar još skromniji, ali jednako odlučan i 'talasa' cijelu Županiju..Legenda!

Nije to Toni ni rekao nego Kraljević iz parkova, pa vidite da piše gic gic

Jeftin spin, to uopće nije rečenični sklop Gospodina Tonija;)

Jede se kavijar pije se džin,ima se para ima se sčim nekad je pjevaIo zabranjeno pušenje a dana HDZ turbo folk i njegovi izvođači srpskog melosa pjevaju Jede se janjetina šmrka se kokain,ima se love ima se zatvorit poduzeće i naravno uzet lovu za radnike koga briga.Samo Barbarić treba da zna jednu veliku i za njega gorku istinu više od pola prisutnih NIJE ZA NJEGA GLASALO NEGO ZA PAPONJU tako da mu se njegovo licemjerje vraća.Doći će ga glave Grabljani Toni i Vedran

Jesu li David i tiša šmrkali

Ajde ljudi komentirajte evo nam ponovo Vedrana Markotića baš nam je falio nije se dugo o njemu pisalo TIPKOVNICE U RUKE

Kriminalci na okupu,zadnje vam ono bilo marvo lopovska

Ruke i noge će se lomiti,ali vidit ćemo kome.

konobar mi sve rekao bruka ziva

Što su ovi tkzvani HDZ zvekani postali nervozni lomili bi je li ne znaju upravljat općinom i županijom pa im svak smeta što se kaže i što se piše.Pohasili se više nikad izbore neće dobiti narod je vidija ko su i što su

većina njih sa božićem nema ništa zajedničko, samo za svoju [ * neprimjereno * ]cu žive

Istina....nikakve veze ovi nisačim Božjim nemaju ovo su sluge sotone.

Pustite da malo i Mario Spajic zivne malo mu vojna mirovine zet mu Sova a Bizon badzo nije mu ni kuhinja za bacit

Besplatna reklama Fragoli

dzaba mu sto reklama

Zašto te pare i hranu niste donirali u humanitarne svrhe,sad što se skuplja za socijalno ugrožene za Božić?

javi se tebi ćemo gladu dati malo ne brini se ima hrane za đukele

Kakav je to domjenak to samo firme prave al ocito je hdz firma kolko vidim samo naprjed

Ajde sve na stranu ali ovaj članak uvrstiti u rubriku kultura osim ako nije bio tečaj iz kulture ponašanja za stolom

Božićni domjenak HDZ BiH u Fragoli

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto