Dječiji Svijet Vas poziva na kićenje bora

ljubuski.info

Dječiji Svijet Ljubuški u suradnji sa JP Parkovi Ljubuški, Općinom Ljubuški, te Samostanom sv. Ante Humac, sve vas poziva 16. prosinca u 17 sati na 3. zajedničko kićenje bora u Ljubuškom gradskom parku (preko puta O.Š. Marka Marulića) u kojemu ce također sudjelovati i dječiji vrtići s područja Općine Ljubuški (Gradski Vrtić, Petar Pan, Leptirić)

Vaš zadatak je: donijeti po jedan svoj nakit (ili ako netko želi može dva i više), bilo ručno rađeni, koji ste sami izradili ili pak kupljeni, nije važno, važno je samo da zajednički okitimo bor koji će našem gradu biti najljepši ukras!

Očevi i majke povedite djecu, bake i djedovi povedite unuke! Dođite svi, mali i veliki, ponesite vaš ukras i stavite ga na bor! Slikajte se s njim i veselimo se svi zajedno! Vidimo se u četvrtak u gradskom parku!Nakon prigodne molitve uslijedit će kratki glazbeni program - Mislav&Dinko iz Duo Maxime.Nakon sto okitimo bor pridružiti ćemo se otvaranju humanitarnog božićnog sajma na Trgu domovinske zahvalnosti(iza zgrade Općine).

Vidimo se!

Dječiji Svijet Ljubuški

Komentari

Ovo Dedić ide poddječjim svijetom. :)

Bravo za dijeciji svijet barem nesto pozitivno i hvale vrijedno u ljubuskom..

Dječiji Svijet Vas poziva na kićenje bora

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari