Pčelari opstaju samo zahvaljujući nevjerojatnom entuzijazmu

ljubuski.info

Dodjelom diploma i priznanja, u prostorijama Agronomskog i prehrambeno tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru jučer su završeni Drugi dani hercegovačkog meda' "Mostar 2016".

Po riječima predsjednika Povjerenstva Joze Bagarića, ove godine ukupno su dostavljena 94 uzorka, što je, kada se uzme u obzir da je pčelarska godina jako loša, vrlo impozantan broj.
"Od toga je najviše cvjetnog meda, zatim livadnog, tilovine, drače, dok meda od kadulje uopće nema, što je jako loša vijest" kazao je Bagarić, istaknuvši kako je pčelarska godina bila loša na području cijele BiH.

Bagarić je izrazio zadovoljstvo održavanjem manifestacije te zahvalio sudionicima što su doprinijeli njezinom održavanju.

Naglasio je kako relevantne institucije ne posvećuju dovoljno brige pčelarstvu, doslovno ga ignoriraju, te kako pčelari opstaju zahvaljujući nevjerojatnom entuzijazmu jer smatraju da med ima svoju šansu.

Organizatori Drugih dana hercegovačkog meda bili su Udruga pčelara Matica-Mostar i Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru.

Glas naroda

Šta kukate ko ribari puni ste svi ko brod

da baš kao ribari isplove bace mrežu i eto ribe , te i ovi kao da sade cvijeće i voćke za pčele za sve se pobrinula majka priroda sa nepresušnim sirovinama samo jami

Nabavi koju pčelu pa probaj .vidjeti ćeš da se dobro isplatii

nebi toliko meda bilo da su te čele kanaderi to je naša lopovska posla balkanska

Šta je zanimljivo svi pčelari su škrti ljudi evo ja bi nabavija koju košnicu da probam međutim niko nije raspoložen a virujte poznam ih dosta jer mi je priroda posla takva da ih poznam pola u općini

Svi nezadovoljni i rovare jedan na drugog da onaj drugi pravi patvoren med

Pčelari opstaju samo zahvaljujući nevjerojatnom entuzijazmu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari