Prosvjed djelatnika MUP-a ZHŽ u Širokom Brijegu (video)

ljubuski.info

U samo desetak minuta govora policijski sindikalci su iznijeli svu nemoć Vlade ZHŽ da im omogući pristojnu plaću za život i primjerene uvjete rada. 

Mjesecima su im davana obećanja, ali od toga nije bilo ništa. U svemu im nije pomogao niti "ogromni autoritet" Zdravka Borasa u društvu, politici, HDZ-u BiH i svakako Vladi ZHŽ.

Srozavanje ovog društva i stanja će se nastaviti i dalje sve dok vrijednosti autoriteta ne budu revalorizirane onako kako uzorno društvo nalaže.

Priznali to policajci ili ne, oni su do sada bili lutka na koncu, dobro korišteni za zaštitu stečevina korupcije i bezakonja, što potkrepljuje stanje kriminala u MUP-u ZHŽ. Evo u slici kako je to bilo jučer u Širokom Brijegu.  

 

R.I. | sirokibrijeg.info

Komentari

dašta, dašta štrajkujte vi i dođite u Ljubuški, ali koliko se čuje u HDZ kuloarima uz pomoć načelnika općine u krajnjem scenariju ulogu policije bi trebali preuzeti JP Parkovi iz Ljubuškog.
Da je to ostvarivo vidi se po tome jer je upravljanjem kina u Ljubuškom povjereno JP Parkovi umjesto javnoj ustanovi Kulturno-športski centar Ljubuški, pa kad mogu upravljati kulturnim ustanovama mogli i policijom.

A šta ste mogli očekivati od obećanja pohlepne i bezobrazne debele nakaze koja glumi ministra?Dali je njeme i njegovoj interesnoj skupini u interesu da policajci budu zadovoljni?Dolaze dani kada će sudionici njegove skupine tražiti rješenje a biti ga neće....dolazi

U Mup-u treba za načelnika postaviti Tomu Alilovića ( mada bi ga morali puno nagovarali da prihvati tu poziciju jer čovjek ne pati za položajom i neće nikakve ovlasti,što bi naš narod rekao **Neće da se metilja**) da uvede reda onako kako jedino on zna i umije,onako kao što je uradio u komunalnom.

Aje Tomo ne sheri.Sam sebe hvališ. Ti da ne patiš za položajem, pa bolan sam si govorio da bi džaba radio samo da se "pitaš". I tu si došao preko veze, a kako čujem i u komunalno. SIDI DI SI NI ZA DI SI NISI.

Ostavi se ti Tome na miru,najgore su price ovaj vaki ovaj naki! Pometi ispred svoje kuce! Da je lop..ov to bi se i vidjelo..ovako..bolje uzmi gutljaj vode i zadrzi da gluposti ne pricas

Tomo bolan kako te sramota nije?Sam sebi podršku daješ pa bola iza tebe mole stat samo ta maloumna [ * neprimjereno * ] okolokuće ti .Svi što te znaju dobro znadu tko si i što si-bjelosvetski manipulator i prevarant partijski lizoguz uvlačiguz ukratko nula od čovika

E ovo su stvarno hrabri policajci i djelatnici supa, oni što ne smiju doći na prosvjed zna se o kavim se osobama radi!!!

Sve je za pet Ž. Kolobariću jedino malo popraviti hrvatski jezik je ste vi ipak javne osobe i istupate u javnosti i nije "lice mjesta (lice mjesta događaja M.M.)" već "mjesto događaja", nepotrebni su ti serbokomunistički izrazi...

Začešljajte se, izglanjcajte cipele jer se približava kraj godine, to vrijeme kradeze koristi za veličanje svojih djela i međusobno dodjeljivanje činova, nagrada, zahvalnica, pohvalnica, na kraju godine kao kruna (drpanja) dođe bakalar. Tko dobro klima glavom (kao nekad plišani pas pod šajbom auta gastarbajtera, na svako kočenje), može se nadati promaknuću. Oni što nisu na liniji partije teško da dođe do svojih prava i napretka. Jer, da normalan čovjek odlučuje bilo bi u redu, bizon partijski dijeli pravdu svojim aršinom.

Neka pogledaju okolo sebe kako drugi gradjani zive,pa onda neka idu sa pistaljkama zvizdati po brdima.Nece da prosveduju kako su im zapovjednici dosli do diploma.

Hoće li ovi policajci i namještenici sto nisu imali petlje izići na prosvjede biti stid uzeti neke povišice ako ih bude ili će se odreći.

Ako nije STID ministra i premijera za pohlepu,bahatost i nerad uzivati visoka primanja pa zasto bi se djelatnici stidili .

što ljubušaci ne smiju na prosvjede

Jedino Barac koliko vidim
Uvijek je bio najposteniji i najljudskiji medu njima

I mene zanima

od vardara pa do triglava
od ďerdapa pa do jadrana
manje bilo lopina
nego sto ih sada ima
nasa općina nasa opcina
jel tak il ne tak

Nesmiju od Culje!!!!Opasan...Samo do kada??

Podrška u svakom smislu !
Jadna je država kad osnovna dva stupa prosvjeduju Vojska i Policija a da ne govorim o Prosvjeti , Medicinsko osoblje itd.
Socijalnog dijaloga i osvještenosti kod vlastodržaca nije nikad ni bilo niti ce bit , to su dokazali svih ovih 20g.
Ovako i jos gore biti ce dok nedođu pošteni ljudi na pozicije da služe narodu da zamjene ili smjene dosadašnje.
Oni su zamjenili teze služenje narodu (ministar -sluga na grčkom jeziku ) i vladanje narodom , tj. Pune svoje bank. račune a gule proračune i narod koji puni te proracune.
Svi Znamo Sve ... Istinu !!
Imamo izbora i šanse da samo zajedno kao i u ratu Branitelji i Policija uz podršku naroda promjenu napravimo.
Promjene na nekoliko načina :
1.prijevremeni izbori
2.referendumima
3.redovnim izborima
4.prosvjedi
5. Itd.
Nemaju više kredita kod naroda ! STOP !!!!
Bog i Hrvati !

Nevenko postavio [ * neprimjereno * ]a za ministra MUP-a da štiti HDZ-ove svinjarije.

Podrška dakako.Svaka čast. Samo nastavite.

Prosvjed djelatnika MUP-a ZHŽ u Širokom Brijegu (video)

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto