Čović i Mominaho: Treba otvoriti mogućnosti ulaganjima Saudijske Arabije

ljubuski.info

Član Predsjedništva BiH Dragan Čović susreo se s veleposlanikom Kraljevine Saudijske Arabije u BiH Hanijem bin Abdullah bin Mohammed Mominahom.

Na početku susreta sugovornici su se usuglasili kako su bilateralni odnosi dviju zemalja dobri, bez otvorenih pitanja, ali da postoji prostor za napredak kada su gospodarski odnosi u pitanju.

Suglasni su da je neophodno zaključiti određene ugovore kako bi se otvorile dalje mogućnosti ulaganja u Bosnu i Hercegovinu, ali i razvoja svih drugih oblika suradnje.

Na kraju susreta zaključeno je da će se i dalje raditi na očuvanju dobrih odnosa, kao i na njihovom unapređivanju, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Glas naroda

Moj Čoviću radi tebe i tih oko tebe Hrvatske firme neće u Hercegovinu

Moj pajdo nije nama do Hercegovine, naši žele ulagati di mogu zaraditi odmah, ako ne odmah onda do noći bar.

Tako treba raselit omladinu privatizirat državnu imovinu sa svojim jatacima.Onda naselit arape u hercegovinu.Sad si veliki biznismen prodaješ:školu,struju,osiguranje kako čujem i telefon i internet ćes brzo(co osiguranje kupuje ht eronet)onda imaš sve pod kontrolom po transkriptim ćes znat tko je podoban a tko nije.Sad nemas kome to prodavat pa arape dovuci.Čim jedan dođe ko džohari će navalit.Onda ide izgradnja džamija pa uzmi zastupništvo slavina za prat .uzicu.Ovo malo svijeta što je ostalo osuneti što prije.
Pozdrav našem dragom vođi al-dragančetu.

Bolan ugovara Central osiguranje svi ce Arapi zbog cijene prec na to osiguranje

Da ova tvoja krimihobotnica dode tamo svu bi im naftu pokrali,zato ne primici .

Čoviću prodajte čovjeku SOKO onoliko koliko ste ga platili

Samo vi lovu pošaljite, za drugo imamo ekstra stručnjake, svjetskog glasa.

Eto sad se vidi ko prodaje zemlju Arapin i ko stvara islamsku državu u BiH

Hrvati se masovno iseljavaju iz drzave u koju dolazi sto tisuca Arapa koji nemilice grade u i oko Sarajeva tko ce odgovarati za ovu politiku koja je gora od ratnog iseljavanja Hrvata iz BiH

dogovara se masovni prelazak na islam

On je zaposlio u drzavne firme svu svoju rodbinu bliske HDZ prijatelje i njihovu rodbinu i boli ga neka stvar za Hrvate nezaposlenost i iseljavanje

Čović i Mominaho: Treba otvoriti mogućnosti ulaganjima Saudijske Arabije
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari