Mladež HDZ BiH do novca i pozicija krivotvorenjem i bezakonjem

ljubuski.info

Materijalni dokazi, dokumentacija i javni istupi pojedinaca, koji se predstavljaju članovima Mladeži HDZ BiH, upozoravaju na ekstremno kršenje zakona uz krivotvorenje javnih isprava s ciljem dobivanja pozicija u javnoj upravi i poduzećima.

Obzirom da se milke uz velike stranačke glave, za koje se poodavno zna da rade nezakonito, pokušavaju se obraniti od odgovornosti.

Je li samo Ljubuški po tome ekstreman nije poznato, ali u našem gradu tzv. Mladež do pozicija i novca dolazi na nezakonit način.

Markotić, Grbavci, Ševo...

Već ranije smo kazali da je Vedran Markotić krivotvorio dokumentaciju da bi postao direktor JP Parkovi doo. U ovom poduzeću se provodi pravo bezakonje, prijeti se zaposlenicima čak i otkazom, jer su im se članovi obitelji našli na izbornim listama drugih stranaka.

Iako je Markotić krivotvorio dokumentaciju, kao predsjednik Mladeži HDZ BiH, njega su na mjesto direktora postavila dva potpredsjednika Mladeži HDZ BiH Mladen Bebek i Slaven Planinić. Radi se o nezakonitostima, koje je rijetko moguće da se dogode drugdje.

I Milan Ševo, poznati mladi vlasnik Više škole LOGOS iz Mostara i blagajnik u ZZO ZHŽ, također je krivotvorio dokumentaciju da bi došao na poziciju člana Upravnog odbora Doma na Bučinama. Na te činjenice Ševo se samo osmjehne, no materijalni dokazi su točni. Kod Ševa mnoga mladež je našla obrazovanje, napunila znanstvene praznine, pa nije čudo što općina Ljubuški temeljem zakona tržišta, ponude i potražnje znanja, iz godine u godinu razvija županiju, a tek općinu Ljubuški.  

Ne mogu se obići dvojica Grbavaca, David i Viktor, koji je godinama direktor Dječjeg vrtića Ljubuški, iako je prvotno imenovan za vršitelja dužnosti.

Vlada ZHŽ je 16. 11. 2016. godine za ravnatelja Geodetske uprave imenovala Viktora Grbavca. Je li u tom slučaju sve čisto, pokazati će vrijeme, jer je u tijeku žalbeni postupak? U javnosti se doznaje da David Grbavac nije ispunjavao uvjete natječaja i da zakonska regulativa nije poštovana. O čemu se radi, saznati će se uskoro.

Zašto do novca i pozicija dolaze na ovaj način?

Odgovora ima više. Živimo u sredini potpunog pravnog kaosa i navedena mladež je manire bahatosti i egocentrizma Nevenka Barbarića samo prisvojila i koristila. Radi se o nemoralnom i svakako nezakonitom postupku za kojeg do sada nitko nije odgovarao, pa smatraju da se i ako do toga dođe sve može srediti.

Javni kriminal je u HDZ BiH postao normalna politička norma, a na tu normu nema reakcije usprkos činjenici da je na burzi rada oko 2500 Ljubušaka od toga mnogo sa visokom stručnom spremom. Politička oporba ne radi ništa, ne ukazuje na devijacije, kao da nema mladež. Barem se HDZ 1990 hvalio svojom mladeži.  

Mladež savjetuje Barbarića

Da je to tako pokazuje primjer da Nevenko Barbarić za svoje savjetnike postavlja osobe iz Mladeži HDZ BiH. Izgleda da je ljubav obostrana, interesno usmjerena prema materijalnom i novcu, a sve na štetu građana općine LJubuški. Primjer je mlađarija u OIP-u i Antonio Radić i ostali...  

Glas naroda

ovi grbavči i markotic se umislili da su dzegeri
na hebat će pravo

Ne cudi me nista od viktora ipak je to polu pismena osoba ali david me je u najmanju ruku razocarao,nije mu ovo trebalo na ovaki nacin..

Antonio Radić agronom savjetnik načelnika uho grlo nos mladeži. Lokalni širitelj smrada i propagande. Osoba bez stava i mišljenja

Partijska GA-MAD živite kao vaši vršnjaci od rada svojih ruku ne od partije uhljebljeni pa ra zi ti.

Ljudi moji šta ste navalili na malog Radića,nije on kriv on radi sta mu tata kaze ako ne uradi odma jedna iza ušiju čuje se do repetitora.

odojčići

Bal vampira

Mladež HDZ BiH do novca i pozicija krivotvorenjem i bezakonjem
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari