Izvanredni prof. dr. Z. Galić od FABUS-a do LOGOS-a

Izvanredni prof. dr. Z. Galić od FABUS-a do LOGOS-a

Slobodna Bosna je, na svojoj je internetskoj stranici, objavila informaciju da je Zoran Galić, direktor GP BiH, izvanredni profesor na Višoj školi LOGOS u Mostaru.

LOGOS je u vlasništvu Milana Ševe, blagajnika u ZZO ZHŽ, zastupnika u Skupštini ZHŽ i utjecajnog člana HDZ BiH, čija se sva obitelj već 7 godina bavi obrazovanjem za odrasle, a od prije dvije godine i za mlade.

Međutim, zbog činjenice da na školi LOGOS predaje "izvanredni prof. dr." Zoran Galić, čija temeljna diploma ekonomiste s FABUSA, stjecana u restoranu Otok pored Gruda, nije zakonita, već lažna, kao i svih drugih 127, ovu bi školu mogao zadesiti serijal skandala.

Galić, dr. znanosti i k tome profesor, samo je priča bezvrijednog društva, kojeg su stvorili političari iz HDZ BiH. Diplome FABUS je Vlada ZHŽ financirala iz svog proračuna, što je davne 2006. godine potvrdio ondašnji ministar MUP-a ZHŽ Ivan Paponja.

Posljedice po status diploma sa LOGOS-a svakako neće biti male. Napokon je vrijeme da pravna država uzme stvari u svoje ruke.

Uprava škole se mjesecima reklamira kako je akreditirana, tj. da njihove diplome vrijede u cijeloj Europi. Što će biti s diplomama u čijem stjecanju znanja sudjeluje Galić nije poznato.

Studente osigurava Croatia osiguranje d.d., ali malo je vjerojatno da su i diplome osigurane. 

Slobodna Bosna I R.I.

Glas naroda

da nije zalosno bilo bi smijesno sipa rijesi ove seve propjevace za pet minuta a onda ce istina biti gora nego da se otvori pandorina kutija

Jesi bistar i plitak ko planiski potok.

Za ove nema lijeka prije Zenice vjerujem da ce ga tamo dobiti steta bi bilo ovakvi ljudi

SIPA kad ce akcija kodnog naziva Nikad nije kasno

Ivan Paponja je naj jači,kako je taj reketario po ciloj županiji a imao je i jake kolege,koji kad kažu zacimentirano i to ti ga je to... Bilo je cifri i preko pola miliona... Al nije više ministar policije,možda ga netko i sretne a kojim slučajem i prepozna,

Ivan Paponja je pravi gospodin.

pa ko bi to triba predavat kriminalistiku vec akademik s fotografije

Zoran Galić je gospodin i intelektualac. A oni što su ljubomorni na njega treba samo ignorirat.

slika govori sve

Intelektualac hahahhahahahahahahahh danas negdje čitam štiti vehabije, to je siro vi na sa mišićima i bez mozga kako je i sam za sebe rekao na onom gostovanju.

zoran je jedan od jači u kriminalu i treba on da predaje

Vidi bolesnika sto su se okomili na gospodina Galica,pa sta bi vi da covjek nista neradi pa da se vi pacenici nasladjujete.Onakav cojek treba da predaje na10 fakulteta jer ima sta da nauci studente.

Studenti se pitaju hoće li morati ponovo polagati njegove ispite i ima li još ovih sto su sa falš diplomom postali profesor.

Podrska gospodinu Galicu samo naprijed i ne obracajte paznju na bolesnike sto piskaraju poportalima

Tale ima li još na ovom fakultetu sa FABUSA

Doguro je do naj vecega gospodina i kriminalca i mafijasa bas je poput arkana joce amsterdama darka sarica jos ce ga politika drzati jedno vrijeme dok im treba za prljave poslove on je davni dana uso u prljave poslove on nemoze bez toga nakraju ce zavrsiti ko i ostali mafijasi podzemlja

Podrška za gospodina Galića, a vi jadnici pocrkajte!

Jadna majko sad slijedi poništavanje svih diploma u kojima je predmet ovog vrlog akademika pa odštetni zahtjevi Isusa mi Ševo će propjevat uz doktora Galića

Ova s i r o v i n a ukalja Čovića, Krezica, Borjanu, Tužitelja ladičara, sada i Milana. Gdje je kraj, ovo će na kraju biti kao sapunica. Hahahha

Gdje god dođe tu je neko sra nje. Šta se dešava na ovom fakultetu, kada je on sa falš diplomom posta profesor. JOJA piš aj školu.

Izvanredni prof. dr. Z. Galić od FABUS-a do LOGOS-a
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari