Napredak raspisuje natječaj za dodjelu stipendija

Napredak raspisuje natječaj za dodjelu stipendija

Hrvatsko kulturno društvo Napredak - Središnja uprava Sarajevo raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija za dodiplomske i postdiplomske studije iz Napretkovog fonda za stipendiranje i sveučilište "Ivo Andrić - Vladimir Prelog" za akademsku 2016./2017.

HKD Napredak će tako dodijeliti 5 jednokratnih potpora za studente prve godine studija, koji prvi put upisuju prvu godinu, a imaju manje od 20 godina života. Jednokratna potpora iznosi 1000,00 KM za godinu dana. Pet stipendija za studente viših godina studija koji nisu apsolventi, nisu ponavljali godinu te koji nemaju 27 godina života. Stipendija iznosi 2.000,00 KM za godinu dana. Dodjeljuje se i pet stipendija za poslijediplomske studije, a stipendija iznosi 3.000 KM za godinu dana.

Temeljem Natječaja Povjerenstvo za stipendije zadržava mogućnost pozivanja na razgovor svakog kandidata pojedinačno s ciljem definiranja njegovih kvalifikacija, sposobnosti i opće motiviranosti kandidata kao i motiviranosti za suradnju s HKD Napredak.

Natječaj je otvoren od 7. studenog do 1. prosinca 2016. godine, a uz zamolbu kandidati su dužni priložiti i sljedeće dokumente:

  • životopis;
  • rodni list;
  • potvrda o prebivalištu;
  • potvrda fakulteta o upisanoj akademskoj 2016./2017. godini;
  • ispis ocjena s prosjekom ocjena u dosadašnjem studiju;
  • izjava o članovima kućanstva (kućnoj listi);
  • potvrda o dohotku svih članova kućanstva;
  • motivacijsko pismo.

Prijavu s dokumentima dostaviti osobno ili preporučeno poštom na adresu:

Hrvatsko kulturno društvo Napredak "Natječaj za stipendije", Maršala Tita 56, 71000 Sarajevo Bosna i Hercegovina ili Napredak Futura d.o.o. "Natječaj za stipendije", Bogovićeva 1, 10 000 Zagreb, Republika Hrvatska

Komentari

Kakve veze ima ova naša žlibina i Mostarsko sveučilište sa ovim stipendijama. Čuo sam i u Beogradu da ima neki natječaj za stipendije.

Central osiguranje daje stipendije za studente

Takozvani Napredak nije Hrvatsko kulturno društvo nego pro bošnjačko unitarno multikulti. Na njegov rad presudni uticaj imanu daidže Marković i ostale prodane duše..To društvo je sramota hrvatskog naroda kao što je i HSP Đapić Jurišić platformaška ko..lad, Komšići i ostale jude. J.bo Vas S Mesić

Napredak raspisuje natječaj za dodjelu stipendija

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari