Čović u Širokom Brijegu razgovara o stanju u ZHŽ

Čović u Širokom Brijegu razgovara o stanju u ZHŽ

"Visoka delegacija" HDZ BiH, na čelu sa Draganom Čovićem, razgovara u zgradi Vlade ZHŽ s premijerom Zdenkom Ćosićem, ministrima i stranačkom svitom. Glavna tema razgovora je stanje u ZHŽ, dug veći od 100 milijuna KM, a hoće li se razgovarati o kriminalu u županijskim ministarstvima ostaje za vidjeti. Rekli bi smo teško, jer je upravo Dragan Čović znao za sve i godinama je tapšao svoje pulene po ramenima: "Bravo momci, imam puno povjerenje u vas!"

Tako je govorio i u općini Ljubuški unatrag nekoliko mjeseci.

Sastanak su tjednima pripremali unutarnji organi HDZ BiH, koji su morali upozoriti Čovića na stanje u ZHŽ, a čaša s organiziranim kriminalom u ZHŽ se prelila.

Današnji susret u Širokom Brijegu nije najavljivan na internetskim stranicama stranke i drugim medijima, niti ga prate novinarske ekipe.

Priopćenje Vlade ZHŽ

Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović održao je danas u Širokom Brijegu sastanak s dužnosnicima Vlade Županije Zapadnohercegovačke, na čelu s predsjednikom Vlade Zdenkom Ćosićem.

Na sastanku se raspravljalo o aktualnim pitanjima u Županiji s posebnim naglaskom na strategiju razvoja prometnica u Županiji Zapadnohercegovačkoj te o stanju javnih financija.

Sastanku su nazočili i načelnik općine Grude Ljubo Grizelj, načelnik općine Posušje Branko Bago, načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić, gradonačelnik grada Široki Brijeg Miro Kraljević te ravnatelj Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke Vilson Crnjac.

Glas naroda

stanje je fenomenalno sta se ima tu razglabat zivio hdz

Bravo za komentar HDZ nas vodi u bolju budućnost glupo je bilo što mijenjat kad je dobro mi imamo najbolje vođe u županiji i općini niko im nije ravan

A di je glavni ljubusak u drzavi Ševo???????

Ševo je prosvjetitelj,osiguratelj,rukometni guru itd.Nema šta nije jači i od Čovića

Kakvo foliranje, pa on bolje zna kakvo je stanje u Županiji nego mi obični?
Kad mu pogledaš ovu "blaženu" facu čovjeku da se smili nad njim, sirota nema mira koliko se brine o stanju u Županiji. Nedaj bože od silne brige i stresa da mu se što dogodi

Zdenko Ćosić je super premijer riješio je stanje u županiji,ima dobre ministre koji pošteno obavljaju svoj posao.Imamo najrazvijeniju županiju u Federaciji.Županija nema nikakvih dugova,isplaćuje uredno sve,svaka Revizija pokaže uredan financijski rezultat.Proračun je razvojni,planiraju se projekti u 2017 godini nove velike investicije otvaranja velikih industrijskih pogona u Ljubuškom na Bijači .Zbog toga se oni tajno sastaju da pozitivno iznenade javnost o postignućima koja planiraju zbog općeg dobra i dobra svih nas u našoj jedinoj hrvatskoj županiji.Hrvati su uvijek najbolji hrvatima,zato u idućog godini planiraju povratak svih iseljenih osba iz inozemstva i zapošljavanje u našoj županiji.Živjela naša županiji.Živio naš premijer i svi ministri.Ne damo Vas nikom.

Živjela najbplja županija u F BiH i svijetu.Živjeli svi koji nas vode.Živio narod koji glasa za njih na svakim izorima.
Živjeli nam još 100 godina
Sretno

U ZZH posteni Hrvati su majorizirani od Covicevaca sta cemo sad

Ma nisu Čović i Ćosić loši vole oni svoj narod to su ti pravi hrvati i katolici

Malo su pričali o draganovoj vili, novim autima i prezentirali nova markirana odijela. Poslije na ručak i dobro vino, podrigni i ajd odakle si i došao. Koga to još briga čupanija, pa ona je tu da se čerupa. Ajde bolan, dobar si glumac, ličiš na kleptomana makakija.

Nemoj ti na mog Dragana i mog Zdenku.Oni su pravi ljudi pošteno žive imaju malu plaću nekako se krpe

nemojte vi na našeg kraljevića prijeratnog pomoćnika skladištara i prijeratnog ćiriličara

Koji si ti tokmak, da nas Bog sačuva.
Ti bi želio da te netko oslobodi od srbokomunista, stvori ti slobodnu državu, osigura ti blagostanje (ukoliko nisi i ti komunistički okot), a da taj osloboditelj nema ni kuću, ni auto, ni odjelo. Nego da bude beskućnik i prosjak.

Pa, [ * neprimjereno * ]u jedan, Čović treba imati zlatna auta, vile, vikendice, odjela svjedkih i najpoznatijih marki i treba živjeti ko bubreg u loju.
Jer on se borio ne samo za sebe, nego za sve nas, [ * neprimjereno * ]u neogojeni i [ * neprimjereno * ]avi!

ništanovo,razgovarali su o idejama kako će napunit proračun povećanjem poreza,kazni,cijena struje,smanjenjem troškova održavanja cesta...

Sve po starom, razgovarali su gdje ima još što za gepit i to je to. Predstava za narod, kao da i oni nešto korisno rade. Korisnije bi bilo da ne postoje.

Ajmo svi skupa za našeg Dragana i vladu tri (prsta) puta hura
Hip hip hura
Hip hip hura
Hip hip hura

Živio drug čova,živio drug tito,nabijem vas obojicu,pitaj te župana na što,,ako ne znate

Sastali li se da jedan drugom lažu i skreću narod sa teme prodajući priču o ugroženosti i majorizaciju Hrvata. Kao da slušam Ivu Lučica na HRT-u. Super istoricar skidam mu kapu. Samo je izbrisao iz glave Ljubuski od 91-2010 kad ga je njegova porodica opustošila i zbrisala u Hrvatsku. Zna se od koga smo ugroženi. Od ovakvih istoricara i političara poput Covica i Nevenka. Niko vise ne nasjeda na njihove nacionalne manipulacije. Karte na stol. Da se vidi dug županije i korupcija. Veli bend dubioza kolektiv "magija Vitinu-ciriba, nestala je lova preko papira.

Covicu s o t o n o molim Boga kad ce te spremit u pakao odakle si i dosao zivim za taj dan

Pridružujem ti se u molitvama

Čova lomio krila avionima,a Ćosa trgo cijevi tenkovima. Narodu ostale glasačke kutije.
Normalan svit ode, za njih će radit samo [ * neprimjereno * ]i!

Pa takva komunistička i sotonistička žgradija i treba raditi za Čovića i sve HDZ-ovce.
Dosta su i oni radili za one koju su vas okotili.
A to razdoblje je bilo polustoljetno.
Bar sada je došao kraj takvoj [ * neprimjereno * ]i, koja mora odploviti odvodnom kanalizacijom na septičku deponiju na vječiti počinak.

Samo ih tito more smijenit!

manje bi covic hapa
da je iza njega petokraka
nego raspelo naseg boga isusa krista
istina leda mu je okrenija
a vjecnici vide samo covica
jel tak il nije tak

Napraviće autocestu Široki-Ljubuški da spoje županiju da ne idemo u Široki preko Gruda

Čović u Širokom Brijegu razgovara o stanju u ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari