HSP protiv povećanja cijena električne energije za kućanstva

HSP protiv povećanja cijena električne energije za kućanstva

Hrvatska stranka prava Bosne i Hercegovine oštro se protivi zahtjevu JP EP HZHB d.d. Mostar upućenom FERK-u za povećanjem cijene električne energije za najširu kategoriju potrošača - kućanstva. Ovo smatramo još jednim ničim opravdanim udarom na ionako nizak standard.

Javno poduzeće Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosna Mostar imala je u prošloj godini gubitak od skoro 100.000.000 (milijuna) KM koji u povijesti ovog poduzeća nikad nije zabilježen. Znamo da je većina tog duga proistekla od Aluminija ali ne smijemo zaboraviti niti loše upravljanje i rukovođenje ovim poduzećem. Također Marinko Gilja, direktor ovog poduzeća se počastio novom skupocjenom limuzinom Audi A6 koje je koštalo onoliko koliko je Ministarstvo branitelja HNŽ-a izdvojilo za cjelogodišnje stambeno zbrinjavanje braniteljske populacije u HNŽ-u.

Ako znamo da se broj uposlenika u zadnjih godinu dana u Elektroprivredi HZ HB povećao za skoro pet stotina, što predstavlja izniman financijski teret, onda znamo gdje su uzroci ovog zahtijeva za povećanjem cijena električne energije.

Ovo je još jedan zorni pokazatelj provođenja i rezultata Reformske agende gdje nam svi, počevši od bjelosvjetskih uhljeba stacioniranih u BiH do naših političkih elita, govore i uvjeravaju o pozitivnim pokazateljima i povećanim stopama a naši građani vide samo povećane račune koje svakodnevno plaćaju.

hsp-bih.ba

Glas naroda

Ha ha a ko je napravija ovaj dug Nikola Krešić čiji je on kadar samo vas je žuja nasamarila i Nikoku i Hsp

a jake stranke,pa da može nešto komentirati.
Raspo se HSP ko stara baraka.

Ćane jesi li za da poskupi pastrva, možda se izvučeš?

Ne daj se Ćaneee,,novopečeni zapovjednici su uz tebe,,,

Gledam onaj spisak na ovom portalu je ih naziđao kao da su imali 20.000 vojnika ne 50 sve kumovi . Nemaš ni malo stida majko mila spao si stvarno na tu granu pokvarenosti i bezobrazluka pa nećeš vječno živjeti ti si dušu sotoni prodao. Imaš li djecu ili te nije briga za njih tebi je novac i majka i otac i dijete i sve zato ćeš i završit tamo gdje svi takvi završavaju u paklu.

Što je Ćane tebe je elektroprivreda digla na noge odakle ti lova nego iz elektroprivrede lopino pkvarena. Dolazi i tebi uskoro kraj i ako Bog da završit ćeš u Zenici ali ne brini.

ABC: Gilja istaknuo kako struja sigurno neće poskupiti dok je on na čelu ...

Što je neke komentare brišete, gdje su oni što govore kako je Ćane prebacivši novac na firmu i udruge?

HSP protiv povećanja cijena električne energije za kućanstva
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari