Prosvjed policajaca protiv kriminala Milenka Madunovića i Zdravka Borasa

ljubuski.info

U MUP-u ZHŽ već dugo vremena tinja nezadovoljstvo zbog kriminala, kojeg provodi v.d. ravnatelja policije Milenko Madunović i ministar Zdravko Boras.

Skupina policijskih službenika je zbog toga uputila pismo Nezavisnom odboru protestirajući zbog kriminala Madunovića, ali i zbog činjenice da se isti lažno predstavlja, te vrši progon djelatnika u službi, koji se opiru ili ukazuju na nepravilnosti. Vlada ZHŽ nije mogla dodijeliti čin generalnog inspektora Milenku Madunoviću, jer je to nezakonito.

Selekcijom policijskih službenika prema odanosti spram ministra Borasa, u prvom redu, a potom Madunovića, kao osobe koja sve provodi usprkos svojoj samostalnosti, rezultirala je potpunom segregacijom službenika po pitanju obrazovanja i znanja. Tako je na važna načelnička mjesta postavljen niz službenika s upitnom diplomom, dok oni sa urednim diplomama moraju trpjeti progon u službi.

Sve to pokazuje dokumentacija iz 2015. godine kada su krivotvoreni potpisi i promaknuto 18 policijskih službenika. 

Donosimo dio dopisa upućenog Nezavisnom odboru:

Tko štiti kriminal?

Iza svega stoji politika HDZ BiH, koja je napravila potpuni društveni kaos i izvrnula principe vrijednosti, stvorivši od MUP-a ZHŽ leglo kriminala.

Iako je sve jasno Tužiteljstvo ZHŽ na čelu sa tužiteljicom Vesnom Ćavar štiti procesuiranje i tako kriminal, što ćemo pokazati kroz dva sljedeća nastavka, a na djelu je bio tužitelj Mladen Hrstić.

Glas naroda

još maločak pa debeli bumbar neće moć ni priko granice
jelitako bumbare????
poz iz zegeja

Debeli teletabis je uskoro u zatvoru.

Jos malo i ova spodoba ide di mu je i mijesto u zatvor

Nemojte brate poštena čovjeka..on je pošteno dezertirao na početku rata..on je pošteno sa žutim [ * neprimjereno * ] držo..on je pošteno fakultet završio za par mjeseci dok vi glupani godinama studirate..vi ste ljubomorni na njegov uspjeh..

Vodeka tuteka,tamoka,vamoka

za djelatnike moje ustanove porucujem: Provjerite vrata ludnice, mislim da su ostala otvorena....pogjego vam TiB

Samo želim reci kada su inicijali u pitanju. Cijenjeni i pošteni inicijali Gosp.T.B za razliku od dvojice unde, runde, osa,dosa, odnosno inicijala koji nas nece nadam se jos dugo blamirati a to su redikul Z.B. i linngvist M.M. Sa porukom Tiho Ljubuski je uz tebe. Sva alternativna mladež bez obzira na ime i prezime ili političku ili Inu pripadnost.

Uhititi ovu dvojicu medvida sa slike i odmah dva kriminalca manje u policiji.

Prosvjed policajaca protiv kriminala Milenka Madunovića i Zdravka Borasa
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari