Stipan Vukoja - Suho najbolji lažov među poštenim ljudima

Stipan Vukoja - Suho najbolji lažov među poštenim ljudima

U organizaciji Hajdučke Republike Mijata Tomića, u subotu je navečer na Blidinju održana 14. po redu manifestacija poštenih ljudi u laganju pod nazivom "Dobro slaži i ostani živ".

Za titulu najboljeg lažova borilo se 11 natjecatelja iz BiH i regije, a pobjedu je odnio Stipan Vukoja - Suho. Drugo mjesto osvojio je Marinko Šarić - Čurdušič, dok je na treći bio Nikola Gagro - Kela.

Propozicije natjecanja su bile takve da svako prijevremeno laganje nije bilo uvaženo te su sve laži morale biti istinite. O najboljim lažovima odlučivalo je žiri okupljen u Vijeću lažva.

Pravo sudjelovanja imali su svi pošteni i čestiti ljubitelji istinite riječi, dok se političari nisu mogli natjecati jer su, kako kako ističi organizatori, političari profesionalci u laganju, a ovo je natjecanje bilo je na amaterskoj razini.

Manifestaciju je obilježilo mnogo smijeha, bogat zabavni program uz tamburaše, te predstavljanje eroGAG rječnika - Male zbirke hercegovačkog žargona.

Organizatori su se zahvalili svima koji su na bilo koji način doprinijeli organizaciji ove manifestacije, a posebno Zenitu Đoziću, glumcu iz poznate tv serije "Top Lista Nadrealista".

Glas naroda

Ovdje ne mogu sudjelovat politicari jer bi bila jaka konkurencija pa nebi inali kome bi dali nagradu.

Tiho sto ti nisi konkurirao, ti bi pobijedio

Ja ipak mislim da bi Uvenko bija najžešći ali jbg. ne daju mu, jedino bi mogao izvan konkurencije.

ja mislim dabi mirga bija daleko naj bolji on i uživo vrhunski laže

Stipan Vukoja - Suho najbolji lažov među poštenim ljudima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari