Kriminal oko diplome FABUS Zorana Galića

Kriminal oko diplome FABUS Zorana Galića

Zoran Galić, bivši ravnatelj policije ZHŽ i danas ravnatelj GP BiH, na obje funkcije je došao putem teških kaznenih djela. Njegova diploma s FABUS-a je lažna, kao i kod svih ostalih njegovih 127 kolega.

O njegovoj smo diplomi već ranije pisali u članku (kliknite ovdje) i očito je kako se radi o neviđenom lažnjaku i kriminalu, koji se ne pamti u Hercegovini, ali nikako da se isti sankcionira, a počinitelji kazne.

SIPA je istražila njegovu diplomu i jasno je da je lažna, a na temelju nje Zoran Galić je magistrirao, a potom i doktorirao na Fakultetu za poslovne studije u Banja Luci, koji mu je diplomu Fabus nostrificirao godinu dana ranije nego ju je Zoran Galić dobio od FABUS-a.

To potvrđuje ovaj dokument:

Fakultet za poslovne studije u Banja Luci nije mogao nostrificirati ovu diplomu, već ju je moglo nostrificirati samo Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa ZHŽ. Njegovu diplomu nije mogao nostrificirati niti Rektorat univerziteta u Sarajevu, jer nije mjerodavno za to, jer u Sarajevu postoji Ekonomski fakultet, koji je to mogao uraditi, ali i njihova nostrifikacija bi bila nevažeća, jer su obrazovanje i znanost spušteni u ingerenciju županija. Ali, izgleda da Zoran Galić može nostrificirati diplomu kada i gdje poželi.

U povijesti instituta nostrifikacije nije poznato, niti bilo gdje zakon dopušta da se nostrificira uvjerenje o završetku studija. Uvjerenje nije diploma i njegova težina u upravnom postupku nije na razini izdane diplome, ali dopušta da osoba iz njega crpi određena prava. Galić je znanstveno čudo, fakultet završio za nekoliko mjeseci i potom magistrirao i doktorirao, a javni nastupi ne potvrđuju njegovu znanstvenu težinu. A i kako bi mogli. 

Nostrifikacije diploma ili u prijevodu utvrđivanje istovjetnosti diploma u državama je postupak koji traje minimalno 60 dana i za njega je potrebno dostaviti sve nastavne planove i programe kroz sve godine studija i utvrditi jesu li isti istovjetni.

Zoran Galić je uspio nemoguće, od lažne diplome doći do doktorske titule, koju u zadnje vrijeme izbjegava navoditi. On je svjestan kriminala ne samo oko diplome, već teških kaznenih djela još dok je u policiji provodio nezakonitosti, ali očito je kako ima jaku zaštitu.

Organizirani kriminal MUP ZHŽ - Tužiteljstvo ZHŽ

U ovaj organizirani kriminal uključena je i glavna tužiteljica ZHŽ Vesna Ćavar. U aktu od 12.5.2016. godine ista je napisala da diploma Zorana Galića nije lažna i tu nema obilježja kaznenog djela. Doznali smo da je postupajuća tužiteljica u istrazi bila Kristina Nogalo.

Ali nakon ovog dopisa od strane tužiteljice zatražen je izravan uvid u dokumentaciju u postupku istrage. Tužiteljica Ćavar je to odbila, opravdavši tu odluku mogućnosću narušavanja interesa Federacije BiH.

Tužiteljica Ćavar treba obrazložiti interes Federacije BiH u ovom slučaju, a osobito interes Hrvatskog naroda u BiH, koji na funkcijama ima ljude što im Srbija daje lažne diplome, srpski fakulteti u BiH lažnu vjerodostojnost i to samo u interesu razbijanja Hrvatskog korpusa u BiH.

Istraga Tužiteljstva ZHŽ je trajala čak dvije godine, a tadašnji ravnatelj policije je bio Zoran Galić. Pametnome dosta! On i Vesna Ćavar su bili veliki suradnici, kako onda, tako i danas.

Jako je bitno vrlo brzo riješiti slučaj Zorana Galića, koji je prije 7 godina priznao u programu Radija Plus kako ima lažnu diplomu, i da je svjestan tog grijeha, ali je i dalje nastavio griješiti i to u još većem obujmu. 

Glas naroda

Ovo nema u Siriji gdje rat bijesni lažni fakultet iz Sremske Kamenice pa magisterij i doktorat u Banja Luci šta će Srbi reći o nama.Fuj.

Zalosno zalosno i jadno,nekad bi rekli i smijesno ali ovo je daleko od smijesnog.Ovo je jad tuga opomena i ocaj gdje zivimo i radimo???Direktor jedne Zakonodavne celne agencije s Fals diplomom zamjenik Srabovic sa izvjestajem Sipinim o ratnom zlocinu nad Srpskim civilima??I ta dvojica vode Granicnu policiju ovo nema ni u Grimovim bajkama osim na zalost u ovoj jadnoj i propaloj agenciji koju su svukli u ravan.

Evo naseg starog dobrog krimosa Galica. U ime Boga i postenja a samo sistem lijeva ruka desni djep .Mucko dju br e falsifikatorsko.Hoce co'ek da je Dr.pa jel ti Boga

Lazna diploma???? I sta se ceka sa ovim cirkusantom?Biroi puni omladine vi falsifikatore seoske stavljate ni manje ni vise vec u MUP, e ovo je previse i za Mr.Bena

Sve polazinke i polaznice ovog fakulteta bez cenzure onda cemo razgovarati na ljudskoj razini ovako si samo isprdak prosloati markana z.i ostali fosila.naime znam ko je autor pravi pa blokiraj opet....ali mavedi imenom prezimenom sve te strucnjake i instifucije gdje rade pa onda kreni redom gdje su magistrirali i doktorirali strucnjaci novinarstva zurnala odnosa sa javnosti.....a ni odavno pisemo clanke za male pare svima iz spinovanja.....kontas t.b.objavi svu istinu...ili preskoci z.g.i predji na beograd ali potpuno.....

Ovo vise nije Fabusovac ovo je dijagnoza bre

joj za ovo bi u njemačkoj bio doživotno u zatvoru i oduzeli bi mu svu imovinu užas jeli ovo moguće kakva smo mi država katastrofa

Sipa hapsi Hrvatske generale ,a Srabovic sa podnesenim izvjestajem o ratnom zlocinu na celu policijske agencije.

Doktor lazni sta kaze kad je dosao u Granicnu zatekao zapljenu droge od 2 grama, a da je ista procitao znao bi da je pocetkom godine 2014 zapljeno 11 kg droge.Citaj laznjaku malo prije nego sto pocnes lupetati probaj nije tesko i ne prosipaj se vise

Ovo je istina, u martu 2014 Granična policija oduzela 11Kg droge. Galiću lažeš da je samo dva grama oduzeto u 2014. Pogledaj s i r o v i n o bez m o z ga web stranicu Granične policije pa ćeš vidjeti sam da lažeš.

Ovdje više nije bitna ova propalica.Ovdje dolazi do izražaja sva bijeda i korupcija politike koja stoji iza varalice Galića.

Covjeka treba drasticno kaznit za primjer i uvodjenje reda u drzavi ne moze vise ovako

tko su ostalih 127 diplomanata fabusovaca

Bitan je ovaj lik i djelo muckog dju br et a,progoni postene ljude a pri tom se krije iza lazne diplome ma sta diplome to mucko dju br e je sav laznjak.Sve mu se zasniva na lazima.

Reformator :-),samo sto iz pastete vise lik ne iskace sa svojim krivicnim dijelima.

Ostali ti rade u državnim institucijama, ima ih u MUP-u , SIPI mislim da je ovo slučaj bez presedana, najbitnija karika vlasti -policijski službenici i namještenici s lažnim diplomama, a u p m

Kad će više Tužiteljstvo procesuirati ovog Galića kad se namiri i zbriše u Hrvatsku meni se čini da se njima ne radi posao koji su pretplaćeni

Graničari su u prvih šest mjeseci 2014. imali samo jednu veću zapljenu droge. Najviše droge zaplijenjeno je 14. marta na međunarodnom graničnom prelazu Deleuša, kada je oduzeto 10,45 kilograma marihuane. Toliko o 2 grama izmedju ostalog Galicu

O celnicima Granicne policije treba obavijestiti Plenkovica i Kitarevicku bit ce im zanimljiv podatak ko brine izmedju ostalog i o njihovoj sigurnosti kad dolaze u BiH.Fals diplomant GaGailic i ratni zlocinac Srabovic

Falsifikator u 2006 nostrifikovao a 2007 diplomirao. Fuj kriminalac

Ne mogu da vjerujem da ste toliko jadni, bijedni i pakosni. Mjesecima pišete i sami komentarišete, jadni ste da ne možete biti jadniji.
Gospodin Galić je pravi čovjek pravi policajac, nećete ga zaustaviti sa svojim izmišljotinama.

JOJA ili Galiću ti nisi ni čovjek ni policajac ti si s i r o v i n o falsifikator krimi nalac. Kako si zakonito mogao u 2006 nostrifikovati diplomu izdatu u 2007. Ti si selja čina krimi nalac.

Ostalo vam je samo da pišete na ovom bjednom sajtu, a svijesni ste kako će te silne fingirane istrage završiti. Galiću samo napred sva policija vas podržava.

Ovo je prica za anala jel ima jos neko. osim joje da podrzava lik i djelo dr. sci Zorana Galica, ziv bio ne vjerujes svojim ocima. Diploma kao da je na toalet papiru pisana, snjom ni manje ni vise pa direktor GP. Nikada mi nisu bili jasni likovi koji u policiju donesu fals diplomu.

Ko te podržava JOJA ili Galiću. Policija ti se smije iza leđa i šute jer se boje da nešto kažu da im nebi zloupotrebom zakona uručio Rješenje u interesu službe. Šta je fingirano s i r o v i n o, reci koliko si imao staža u VSS (4godine), a koliko si morao imati da bi uopće ispunjavao uslove konkursa (5godina). Ti si k r i m i n a l a c. Čorav vidi i na ovom Rješenju 2006. godina a ti tek diplomirao 2007. godine. Imaš li ti imalo obraza.

Nemojte govoriti "sva policija" govorite u svoje ime

Galic = falsifikator uzas

Joja,pušiš li išta?

Ne pušim ništa, samo realno i objektivno komentarišem za razliku od vas zlobnih p a ć e n i k a.

Idi JOJA ili Galiću u tereranu i tamo ostani s i r o v i n o sa mišićima i bez m o z ga. Tvoj [ * neprimjereno * ] svrabcicic.

A pijes li svjeze cijedjenu limunadu?nemoj previse citrona ode jetra :-)

Doktore Galiću gotov si.I sam to znaš pitanje je tjedna kad ćeš biti uhićen.

Kako vas vise nije sramota toliko blatiti Galica.Nek vam je stao ukraj vasim malverzacijama a trbao je da vas istjera iz sluzbe jer ste jajare.samo naprijed Galicu

Tale pročitaj malo ovo i pogledaj očima ove papire. Također vidi na web stranici Granične policije BiH piše da je u ožujku 2014 na Deleuši oduzeto oko deset Kg droge, a Galić stalno izjavljuje dva grama u 2014. Laže

Bijednici pisu na jos bijednijem sajtu i samo pljuju po Galicu poštenom policajcu.Dzaba vam je pljuvati docicete na red nebojte se tuzilastvo i vas ispituje.necete raditi sto ste zamislili nije vam ovo Dumancic pa da ga ucijenjujete.Galic ima petlju a i hrabar je čojek necete njega ucjenama smiriti pada vas ne procesuira.odgovaracete i pred bogom i zakonom.

Kako može biti pošten kad je očigledno da je prevarant.I što spominješ Dumančića.Za vas falsifikatore Dumančić je profesionalna vertikala.

Primarijus doktor Galić diplomirao na temu kako postati licemjer od čovjeka. Koja je ovo seoska varalica i prevarant. Čovjek totalnom izgubio kompas on uopće ne zna što više priča, izgubio se u svojim lažima i spletkama.

Svi napadi,objede i blacenje uvazenog gospodina Galica proisticu iz cinjenice da se prije njegovog dolaska na celo granicne policije pilicarilo,kriminalilo i marifetlucilo na racun poreskih obveznika.Dolaskom gospodina Galica dokazanog profesionalca i borca protiv kriminala narvno da su na udar dosli lupezi i lopuze u granicnoj policiji,a posebice izvjesni Hofman za kojega nemogu reci da je gospodin obzirom na ncin kako se izrazava i kakve gadosti pise o gospodinu Galicu,ali to prije vega govori sve o njemu i miljeu kojemu pripada.Konacno Hofman i bolesnici okupljeni oko njega moraju shvatiti da se pojavila reinkarnacija beskompromisnog borca protiv kriminala Eliota Nesa u osobi gospodina Zorana Galica i da vam je njegovim dolaskom dosao kraj samo vi na vasu zalost poduzavate vlastitu agoniju i usputno kao posljedicu toga nanose ogromnu stetu najuspjesnijoj drzavnoj agenciji od kad je vodi Eliot Nes (gospodin Zoran Galic).Stvarno je vrijme da Hofman i svi ostali marifetlucari oko njga prestanu vise maltretirati postene i casne policajce iz granicne policije kao svekoliku BiH javnost svojim krokodilskim suzama.

Bravo, gospodine Zorane, bravo, prepoznajem vam stil.
Pohvalno je to što ste se počeli polako spuštati na zemlju, niste više božja inkarnacija, tj. njegov sin Isus Krist, sada ste samo Eliot Ness, nadam se kako će se taj trend nastaviti te kako ćete, u konačnici, doći na pravu mjeru.
A za to samo treba pravosuđe profunkcionirati.

Meni ovi ljudi nisu jasni pod broj jedan Fabus je lažni fakultet koji je prodavao diplome i kraj kakve nostrifikacije jesu li smjeli ovi iz Banja Luke ili ne a i kod njih lažiranje među ovim školskim kriminalom najpoštenije su Ševe eto dokle je došla ova država već pod hitno sve ovo u prdekanu ili ukinuti fakultete neka se sve svede na pijacu

Hofmane ti si lazni Hrvat.
Falsificirao si dokumente u ratu Nisi ti ni H od Hvrata samo zauzimas Hrvatsko mjesto u GP BiH. Jos malo i gotovo.
Mozda bi kao i tvoj politicki mentor komšić govorio da jedino Hrvatsko sto ima u sebi je metak, naravno, preduvjet da bi dobio metak je da sudjelujes u ratu, ali ti si bio casnii Dezerter koji se pojavio poslije rata s dva svjedoka da potvrde da si Hrvat.

Ko ovdje priča o Hofmanu i Dumančiću i tome ko je koliki Hrvat. Ovdje je riječ o direktoru policije na nivou BiH. Vjerujte li očima ili ono što tale ili t e l e piše.

Sipa putem međunarodne pravne pomoći zatražila od Srbije informacije o fakultetu iz Sremske Kamenice.

djeco je li vas tata kao svi drugi diplomci uokvirio diplomu i stavio je na zid

Neslavno ćete završiti i vi i vaš sajt, stićiće vas zlo koje drugom na pravdi Boga činite. Znate i svijesni ste da uzalud izmišljate i pljujete po najboljem policajcu u BiH.

NOVI vidiš li ti ove papiruse i datume. Kako neko sa ovakvim papirusima može uopšte raditi u policiji. Jesi li ti čorav ili si se f a l s f i k a t r u zavukao u g u z i c u pa ništa ne vidiš.

JOJA, NOVI ili Galiću znaš li ti uopće šta ti drugim radiš na pravdi Boga. Ti sa svojim beckgraundom pričaš o poštenju. Ti si udario na poštene koji se samo Boga boje. Ti si selja čina krimi nalac nepismeni s i r o v i n o sa mišićima i bez m o z ga.

Pravda jel moguće da postoji veća sirovina i prostak od tebe. Sve više te obuzima nemir i nervoza jer si svjestan da bez veze mlatiš praznu slamu, ni jednog valjanog dokaza nemate protiv godpodina Galića. Svima je jasno kako će završiti te silne vaše istrage. Ko je god sijao zlo i dobio ga je nazad stiglo ga je kad tat i vas će stići vjeruj mi.
Nisam ja Galić, godpodin Galić ima mnogo pravih prijatelja za razliku od tebe.

Djeco bjez'te u krevetac odavno je vrijeme crtica proslo.Morate znati da vam tajo nije Dr.vec kriminalac zalud pisete kom.podrske

NOVI
vidim da si novi
da nesto znas sutija bi ko i stari

Kriminal oko diplome FABUS Zorana Galića
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari