Izviđač priliku protiv Metalurga vidi u brzoj tranziciji

Izviđač priliku protiv Metalurga vidi u brzoj tranziciji

Izviđač, uoči osmog kola SEHA lige, još ne zna za pobjedu, a iako se čini kao 'priča na dugu štapu', Ljubušaci vjeruju kako crni niz mogu zaustaviti kod makedonskog Metalurga.
"Malo smo hendikepirani jer su nam reprezentativci i prvi trener odsutni. Pripreme za utakmicu u utorak morali smo odraditi bez Jarka, Mandića, Šarca i Ereša", konstatirao je pomoćni trener Toni Čolina te se osvrnuo na protivnika.

"Metalurg jako dobro igra obranu, primaju malo golova. Dolazimo im poslije reprezentativne pauze, a kao i mi, u priptem su bili bez trenera i nekih važnih igrača. Bit će to različiti stilovi rukometa - s jedne strane smo mi koji igramo brzo na veliki brojj golova, a s druge strane snažna obrana. Mislim da imamo dobru šansu u toj našoj brzo tranziciji."

Vratar Josip Kvesić jednako je optimističan.
"Mislim da možemo do pobjede. Na treninzima nam je nedostajalo dosta igrača, ali uskoro ćemo se kompletirarati. Metalurg igra dosta dobro kod kuće, što se vidi i u Ligi prvaka, ali vjerujem da možemo do pobjede", najavio je.

U momčadi neće biti ponajboljeg igrača Mateja Hrstića koji je ozlijedio palac desne ruke i pauzirat će još dvadesetak dana.

Utakmica Metalurg - Izviđač igra se u utorak, 8.studenog u 20.30 sati, a Izviđač za Skopje kreće u ponedjeljak ujutro.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Otišao sam, a nikad nisam otišao Ivica Primorac | kasce.com
ljubuski.info
Ni sad nije jasno Ružica Zeljko
ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari