Vesna Ćavar pokušava "srediti" istragu protiv Borislava Čuljka i trojice inspektora

Vesna Ćavar pokušava "srediti" istragu protiv Borislava Čuljka i trojice inspektora

Glavna tužiteljica Tužiteljstva ZHŽ Vesna Ćavar čini sve da ne dođe do istrage protiv njenog zamjenika Borislava Čuljka i trojice inspektora MUP-a ZHŽ Miloslava Bulića, Damira Dugandžića i Tomislava Primorca.

Već ranije smo objavili informaciju da su isti lažno prijavili, te pokrenuvši istražni postupak lažno osumnjičili osobu, oduzeli joj slobodu i smišljeno pakirali kazneno djelo. Istražni postupak je trajao šest mjeseci, iako je Vesna Ćavar sa svim tužiteljima znala da nikakvo kazneno djelo nije počinjeno, već dan nakon prijave. Kaznenu prijavu su pripremali u MUP-u ZHŽ upravo navedeni inspektori s načelnikom Odjela kriminalističke policije Miroslavom Galićem i njegovim zamjenikom Stanislavom Nižićem, koji je čak došao nadgledati torturu trojice inspektora.

Istragu je vodio Borislav Čuljak, da bi 11. listopada ove godine pristigao dopis od tužitelja Mladena Hrstića, kako kaznenog djela nema, jer nema bilo kakvog dokaza, a niti obilježja kaznenog djela, a prevrnuli su Bunu i Bunicu.

Veliki plan tužiteljice Ćavar

Nakon što je protiv navedene četvorke podnijeta kaznena prijava Federalnom tužiteljstvu, isto je prijavu dostavilo tužiteljici Ćavar s napomenom, kako bi je trebalo proslijediti drugom tužiteljstvu, jer bi u protivnom tužitelj Čuljak bio u sukobu interesa. Tužiteljica Ćavar predlaže Tužiteljstvo HNŽ-a, a glavni federalni tužitelj Zdravko Knežević o tome donosi rješenje.

I onda nastupa veliki plan tužiteljice Ćavar. Predmete u tužiteljstvu dodjeljuje elektronski sustav i pored tridesetak tužitelja u Tužiteljuvu HNŽ-a predmet na postupanje dobiva tužitelj Kemal Maksumić, protiv kojeg Tužiteljstvo ZHŽ zbog kaznene prijave vodi istražni postupak.

Tužitelj Kemal Maksumić se tako nalazi u sukobu interesa i ne može voditi postupak protiv Borislava Čuljka.

Pojedinosti istrage protiv Maksumića su poznate, ali ih nije potrebno iznositi, jer su dio drugog postupka.

Nakon zahtjeva da se tužitelju Maksumiću oduzme dodijeljeni predmet iz Tužiteljstva dolazi odgovor da su oni sada nemoćni, već da su postupili po rješenju Federalnog tužiteljstva.

Vidljivo je da tužiteljica Ćavar ljude u županiji smatra naivcima i neznalicama, koji po njoj ne poznaju zakonsku regulativu. Zamjenik glavnog federalnog tužitelja Tihomir Jurko upravo je u telefonskom razgovoru kazao suprotno od dopisa tužiteljice Ćavar.  Međutim, Federalno tužiteljstvo ima zahtjev na stolu i očekuje se zakonito postupanje.  

Eto, tako Tužiteljstvo ZHŽ provodi postupke. Priznanja od MUP-a ZHŽ zaslužuje dobivati svaki dan, a ne jednom u godini.

Glas naroda

To su zive s o t o n e na sta su sve spremni to covik nemoze ni zamislit u naj crnjim mislima

Boze sacuvaj a tko je lazno optuzeni covjek pa ovo je zaista strasno sta se od naroda radi ali svatko moze sta hoce ali nitko dokle hoce samo se pitam imaju li ovi ljudi svoju djecu i kako ih nije strah od dragog Boga jer on ne dijeli pravdu kad mi hocemo nego kad on odluci

[ * neprimjereno * ] se samo smješka i ne reagira na uhićenje branitelja Orašju
On je član HVIDRE i ministar triba je javno istupit barem nešto reći
ovako podvio rep

sredi sredija srediću triba si sredit

Zna li išta Ercegovac osim ove riči. Pa rodi se s tim. Šta mi oćemo, kad sredimo sve? Svako sređivanje - jednu obitelj potrate u Njemačku. Od komentatora, čitatelja, običnog naroda do vrha poltike. A svi to rade.

Zlo od žene čista korupcija.

Za ovogaSREDIJA, SREDIT ĆU TRIba s.....Mi koji nismo sređivali gdje smo???
ako smo mogli otišli u Njemačku ili Irsku, a ovi drugi preživljavaju
PITAnje bi bilo zašto ne funkcionira tužiteljstvo i pravosuđe, da oni rade svoj posao nebi trebalo sređivati
Prema tome znaju pošteni Ercegovci kako je pošteno, a ta manjina pošteni je u zapećku, oni imaju mislim HDZ_ovci sve u rukama pa sređuju kako im odgovara, a ne misle na Narod Oni smatraju da je pošteno srediti stranačkom kolegi!

gospodo iz tuziteljstva radite pošteno svoj posao ne gonite hrvate iz bih pogotovo iz gradova gdje smo većina

Nista cudno od ove v j e s t i c e ta zena nema nista ljudsko u sebi u kriminalu je do grla

cavavarusa radi sta joj covic naredi
jel tak il nije tak

Vesna Ćavar pokušava "srediti" istragu protiv Borislava Čuljka i trojice inspektora
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari