Sandale izrađene u Ljubuškom nose se i na Tenerifima, a torbe putuju u Teksas

Sandale izrađene u Ljubuškom nose se i na Tenerifima, a torbe putuju u Teksas

Da za dobre ideje u BiH itekako ima mjesta, te da kvalitetan i zanimljiv proizvod uvijek nađe svojeg kupca, pokazalo se na brendu "Helenas" iz Ljubuškog. Naime, neobične sandale koje je osmislila jedna Hercegovka ovog ljeta su se nosile od Ljubuškog, Sarajeva, pa sve do dalekih Tenerifa, Kanade, Australije... Facebook stranicu ovog brenda prva je "lajkala" Ella Dvornik, a njezina majka Danijela među prvima je naručila, i to dva primjerka, ručno izrađenih sandala od materijala iz BiH. Ideja o zanimljivim kožnim sandalama ukrašenim šarenim pomponima i perlama po želji naručitelja nastala je sasvim slučajno, a začetnica ove ideje Zdenka Udovičić nije mogla ni zamisliti da će u tako kratkom vremenu dobiti toliko narudžbi.

Prepoznali su ideje

"Prije nekoliko godina u novinama sam vidjela dizajnerske sandale jedne grčke dizajnerice i jednostavno sam se zaljubila u njih. Htjela sam ih kupiti, međutim, nisu imali dostavu za BiH. Kako sam ih detaljnije promatrala, došla sam na ideju sama ih napraviti, naravno, ukrašene po svojoj želji", priča nam Zdenka, koja se već godinama bavi kreativnim radom te iza sebe ima nekoliko izložbi nakita. Kako bi svoju ideju razvila u posao, Zdenka se prijavila na edukaciju žena u biznisu koja se održavala u Poslovnom inkubatoru u Mostaru.

Marija Medić Bošnjak | Večernji list

Glas naroda

Mislim da su bolje dizajnirali asvalt na Zvirićima .

Zdenki mnogo sreće i uspjeha,ali me zanima šta su to ova Ella i Danijela Dvornik napravili u svom životu,da bi bile kao neki primjer u ovom članku.

Rodijače one su ti "trendseterice". Uz svo neizmjerno poštovanje prema Kardinalu Puljiću, informacija da on nosi sandale sa brendom Helenas, ne bi nikoga impresionirala da iste kupi, ni humačkog Gvardijana.

Čestitke i podrška. Ovi pljuvači iznad pripadaju polaznicima klana podobnih polaznika "Inkubatora" koji su pokupili poticaje i registrirali firme kada više nisu mogli švercati robu preko grane. Isti su zavidni svakome tko pokuša raditi nešto slično ili ne daj bože isto. Ignoriraj ih. Sretno !!!

Svaka cast Zdenka samo nastavi.

Sve cestitke Zdenki i puno srece u buducem radu. Talenat i rad se prepoznaju cak i u Ljubuskim. Jedna od rijetkih dobrih vijesti iz tog inace divnog grada. Bravo!

Curi svaka cast jer je pokrenula i okrenula se onom sto treba Ljubuskom, mali obrtnici koji ce zivjeti od svog rada, a ovi gore ispr dci su isti oni koji pljuju po svemu jer im se ne da raditi ocekuju titu da ih zaposli ko u jugi a da primaju placu i nista ne rade, to su isti ti koji pljuju po svemu da nista ne valja u Ljubuskom jer bi oni trebali primati placu a ne raditi nista
Sto ka je za u tor,

ovo se i piše da se pokrije sve negativno u ljubuškom a samo posebi neznači ništa jer ti mali zanati na kojima je počivala švica propali su prema tome ovo je šalovanje magle novinarsko zavitlavanje naroda

kad će počet šivat gaće u ljubuškom da se nose u holivud to će nas spasit ekonomski

Slatka je

Imali Perica Jurčić prstiće u ovome?ha ha ha

Sandale izrađene u Ljubuškom nose se i na Tenerifima, a torbe putuju u Teksas
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari