FUP opovrgnuo, Boras obmanuo branitelje

FUP opovrgnuo, Boras obmanuo branitelje

Zdravko Boras, ministar MUP-a ZHŽ, je na sastanku sa članovima udruge Zaboravljeni branitelji iskazao netrpeljivost prema Federalnoj upravi policije. Izgleda da ovaj sukob MUP-a ZHŽ sa FUP-om ima dublje razloge. Temelje li se na činjenici da FUP istražuje MUP ZHŽ zbog kriminala, odgovore nije ni potrebno davati, ali to jeste istina. Radi se o kriminalu vodećih osoba MUP-a i policije na čelu s Milenkom Madunovićem

Prije nekoliko dana Zdravko Boras je razgovarao s braniteljima, koji unatrag dvije godine nisu bili dobro prihvaćeni od političkih struktura vlasti i HDZ BiH, jer se nisu uklapali u njihove političke sheme, i "talasali" su braniteljsku populaciju, koja, ruku na srce, trpi zbog nebrige od onih, koji su je pokrali i ideološki domoljubno nasamarili.    

Vlado Marušić je izdvojio nastup Zdravka Borasa sljedećim riječima:

"Nakon Begića riječ je dobio Ministar u MUP-a ŽZH Zdravko Boras koji je rekao kako i sam pripada braniteljskoj populaciji i kako nikada nije niti će dozvoliti primjenu sile prema Braniteljima dok je on Ministar iako je dobivao signale iz FMUP za primjenu te sile sukladno donesenim zakonima koji ne dozvoljavaju blokade graničnih prijelaza, zbog čega je dobio aplauz prisutnih članova UZB.

Isto tako napomenuo je kako Branitelji trebaju tražiti svoja prava unutar zakonskih institucionalnih rješenja, nadodavši kako bi bilo dobro da Branitelje vode njihovi ratni zapovjednici kojih nema nigdje i kako će se na svaki sastanak UZB rado odazvati, bez obzira što trpi neviđene pritiske, laži i obmane od određenih portala s područja ŽZH i Ljubuškog."

Nije potrebno komentirati odnos Zaboravljenih branitelja s pritiscima, koje ovaj pošteni ministar "trpi" od laži i obmana iz nekih medija, ali je zanimljivo to što je kazao da je dobio signale iz FUP-a da "rašćera" branitelje s GP Bijača i valjda ih dobro ispopruži, čemu onda uporaba sile.

FUP opovrgnuo bilo kakav kontakt

Ako Boras i Madunović nemaju dobre odnose s FUP-om, postavlja se pitanje kako je došlo do razmjene "signala".

Iz današnjeg priopćenja glasnogovornika FUP-a izdvajamo kratku i jasnu rečenicu:

"U vezi s prosvjedom branitelja Federalna uprava policije nije imala nikakvu korespondenciju s MUP ZHŽ,  niti je bilo kome davala upute u vezi s istim."  

Nakon što je FUP opovrgnuo njegove navode, Boras bi trebao javno objaviti tko je izravno upućivao signale iz FUP-a. U protivnom radi se o još jednoj obmani.

Pored pitanja - Je li laž Borasovo prirodno stanje, postavlja se i pitanje - Zbog čega MUP ZHŽ i FUP nemaju dobre odnose? 

Izgleda da nisu u pitanju bojazni za ingerencije i politika, jer je Boras do prije nekoliko mjeseci odlično surađivao i sve potpisivao.

Isto tako Boras ne zna da su zakonom određene ingerencije između FMUP-a i FUP-a. Jasno je da se zapleo u vlastitu mrežu neistina i obmana.

Glas naroda

ćika brže zovi [ * neprimjereno * ]a šta je ovo ???

[ * neprimjereno * ] je obicni prevarant i kriminalac koji ce zavrsit u Zenici

Predstavi vi se pa onda laj kao pas a ne ovako iza busa

sto mupu tribaju ovake lazi

Nitko u Federaciji ove likove ne dozivljava ozbiljno

Idi srovino jedna završi školu pa se onda javi. Druži se sa kriminalcima i bizmismenima. Možete kako hoćete ali nećete dokle hoćete.

Nelaje cuko radi sela vec radi sebe..

Gospodin Boras je u pravu,svi bi trebali braniti te ljude koji traže svoja prava i pozvati prisilno ratne zapovjednike pa nek oni kažu kome treba dat mirovinu,a oni je već primaju pa se nemaju razloga pojaviti na prosvjedima,a onaj tko piše protiv Borasa je sigurno njegov lažni prijatelj koji će od Borasa kad tad tražiti nešto a i dalje će govoriti protiv njega,ljudi pustite čovjeka neka radi svoj posao časno kao i dosad

Za anonimno sve si u pravu

Samo u ovoj vuko*jebini ovaj kriminalac može biti ministar

A mozda nekom od vas nije palo na pamet da FUP i Sarajevo direktno rade protiv Hrvata u BiH i da su zbog toga zategnuti odnosi izmedju ZZH, MUP-a i Sarajeva.

Na čelu fupa je hadezeovac stavio ga čović
a ti si krininanalac kojeg je strah
bi zone jel tak il nije tak?

Opozorenje !
[ * neprimjereno * ]ove slike nisu za gledanje
mladjima od sesnes godina

Bog je sve ljude stvorio na svoju sliku tako da i njega vrijeđate kad pokušavate uvrijediti druge ljude.. pogledajte se u ogledalo pa onda komentirajte

FUP opovrgnuo, Boras obmanuo branitelje
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari